***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna mamici de capsunici ...sanatate puiutilor bolnaviori.
Am intrat poate va inspiram un pic cu jucariile.La noi au avut si au in continuare succes www.jucariidejucarii.ro/marca/clementoni/pagina-1/" target="_blank"> cuburile Clementoni,noi avem www.jucariidejucarii.ro/jucarii-educative/jucarii-de-jucarii/ferma-clemmy/" target="_blank">Ferma Clemmy ...pe site pretul e ok, noi l-am achizitionat din Miniblu cu 100 ron ... noi se pare ca am gasit(pentru moment) jucaria care l-a dat gata ... 70% din timpul petrecut in casa este in MASINA Disney...acolo mai si mananca, mai are sa se culce in ea ...initial am vrut in vara sa-i luam un jeep ,dar cum sunt pentru copii mai mari si trebuiesc conduse am renuntat pentru cand o mai creste ... in cautarile mele pe site-uri am gasit aceasta masinuta care se poate manevra si cu telecomanda de catre parinti,in plus e si de dimensiuni mici(imi incape in camera copiilor)...acum asteptam sa vedem pana cand tine minunea
Are cineva laptop ptr. bebe???Ceva in genul www.ookee.ro/jucarii-401-Jucarii-interactive-bebe-p-736-Shelcore---Laptop-bebe.html" target="_blank">asta?E ceva de capul lui?

Weekeend placut
capsunicile si mamicile lor

www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Graviduta noi avem deja lego-ul din link-ul tau si sa sti ca este imprastiat prin toata casa,nu este prea interesat de el.io in schimb sunt ca daca nu sunt atenta cand ma dau jos din pat.........vai de picioarele mele.
Girafa m-ar interesa si pe mine insa cea de laOANA cu cercuri si bilute.Este si la noi OANA?Cam cat costa daca sti?
Si noi suntem in pana de idei cu jucariile.
Avem lego din carton cu animale care le inta in burtica puii,insa nici de astea nu este foarte fascinat.Sa va zic care sunt jucariile noastre preferate:
-ciocanu
-surubelnita
-foarfeca de bucatarie
-cututul
ligheanul(mi-a spar deja 1 ca se urca cu picioarele pe el)
-tot felul de cabluri ce ne mai scapa din canalele de cablu
-pompa de desfundat chiuveta
-carligele
-matura
-mopu-ul
-...................................

adica numai jucarii de firma mare

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si a mea tot astfel de jucarii prefera. Adaug la cele de mai sus: hartia igienica, pixurile, telecomenzile, paharele de sticla, peria de WC cu care l-a "spalat" pe taica-su' pe spate, prizele, cablurile de la calculator, tastatura, tuburile de medicamente homeopate, papucii nostri, rufele din masina de spalat, orice banda adeziva si orice ambalaj. La jucarii sunt mult mai interesante ambalajele decat continutul.

Oana, imi dau si mie lacrimile cand citesc ce scrii, dar ai incredere ca o sa fie bine, ati ajuns foarte departe si cineva acolo sus va iubeste . Hai, incearca sa nu te mai gandesti, papa niste ciocolata si fa nani, Sonia are nevoie de tine vesela si sanatoasa. (Am niste poze sa-ti dau, cand te mai prind pe mess)

Am citit tot, voiam sa spun multe dar am uitat tot, se intampla tot mai des dupa "o anumita" varsta .

Fug ca al meu sot se isterizeaza ca s-a dus Saby in balcon dupa el, el lucreaza pe PC si fata vrea atentie, asa ca ea s-a apucat si a strans intre degete ecranul de la laptop. Rezultatul a fost un ecran palpaind in dungi si care o sa ramana cu semne, i-o fi omorat niste pixeli, ma duc sa-i salvez pe toti.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna seara, fetele, vad ca ati luat avans la scris, ceea ce ma bucura desi am ramas in urma cu cititul.

Elteka, esti o draguta, multumim frumos ca ne-ai laudat si admirat "operele". Imi place si mie de Tanya supernnany BBC, cand eram acasa cu B ii urmaream showurile pt a invata cum sa ma port in anumite situatii cu Matei. Of, ce m-am intristat cand ti-am vazut suferinta vis-a-vis de intarcat. Gandeste pozitiv, mamico. AI reusit sa-l alaptezi atata timp, ceea ce e o performanta - esti demna de admirat!
Doxinu, of de grozavenie faza cu Budimexul. Oamenii sunt uneori nebuni. Sanatate lui Stefan! E mai bine acum cu scaunele?
Poohy, ce rau imi pare ca ai facut Varicela. Poate ai bafta sa fie totusi o forma usoara. Matei a avut acum ceva timp, insa nu f multe bube si nici nu pareau sa-l manance. Ii dadeam si cu o tinctura mentolata.Cred ca difera si de la caz la caz... LA MULTI ANI pentru maine! Manu e bine? (adica fara varicela?)
Florentina, care e secretul admiratiei lui Cip fata de Tudor? Vreau si eu asa.. ai mei mai degreba se B il copiaza de fapt pe M si in sensul negativ. Il impinge M, impinge si B si tot asa....
Gravi, noi avem girafa indicata de tine ca premiu de la Pampers (a fost mai demult un concurs cu taloane la Carrefour)si in cazul nostru a avut succes la ambii baieti.
Carmen_so, mi-e dor de tine! Hai mai povesteste-ne de duduile tale dulci.

In alta ordine de idei, va recomand un film: The Merchant of Venice - 2004. Excelent film!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Liviana s-au mai legat da' am inteles ca in 7 zile va fi bine.Oricum el este vesel da' nu prea papa,mi-a zis dr. sa nu-l fortez daca nu vrea.....si el nu vrea.

ORICUM LA BUDIMEX NU MA MAI PRINDE NIMENI

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Fetelor, programarea pt operatie este pe 22 DECEMBRIE !!!

pe 17 tb sa fiu acolo...

trebuie sa trimit banii pana pe 7 decembrie

Sunt putin, putin disperata.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Doxinu, si noi am avut aceeasi problema weekendul trecut, chiar a trebuit sa-i bage perfuzie ca se deshidratase.
Acum...nu aud decat papi papi toata ziua caci inca i le introduc treptat.
Acum...am si eu o problema.
M-am intors la lucru in martie si acum as vrea sa trec din nou in Concediu de crestere copil.
Am auzit ca s-a introdus legea cu 85%din salar. E adevarat?
Ma mai pot intoarce in concediu?
daca stiti ceva, va rog informati-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodoral

Doxinu, si noi am avut aceeasi problema weekendul trecut, chiar a trebuit sa-i bage perfuzie ca se deshidratase.
Acum...nu aud decat papi papi toata ziua caci inca i le introduc treptat.
Acum...am si eu o problema.
M-am intors la lucru in martie si acum as vrea sa trec din nou in Concediu de crestere copil.
Am auzit ca s-a introdus legea cu 85%din salar. E adevarat?
Ma mai pot intoarce in concediu?
daca stiti ceva, va rog informati-ma si pe mine.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=5204164&type=email" target="_blank">montaj poze 1 zi-1 an
poze
1 an poze
tunsulici

Pai mai ai 5 luni ar fi super sa se poata.

OANA nu dispera,sunt sigura ca DUMNEZEU va face o minune pentru SONIUTA.Ea este o minune,deci imposibil sa nu reuseasca.Curaj mamica!Esti cea mai curajoasa mami pe care o cunosc

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, o luna pare putin, dar se pot intampla multe. Ai facut o estimare de cati bani mai aveti nevoie pana in 7?
Eu mi-am mobilizat toate cunostintele, "persoane fizice si juridice", multi au promis ca vor depune bani, sper ca deja au facut-o sau o vor face in curand.
Ma gandesc si eu... la un teledon ai putea ajunge?
Si ma mai gandesc ca ar fi util un update de genul: "ne mai trebuie suma X pana in data de...", dupa cateva zile "ne mai trebuie suma Y...". Stiu ca e greu de tinut si evidenta asta, ca ai multe altele pe cap, dar asa, ca estimare, sa se mobilizeze oamenii mai repede.

Nu vreau sa te supar, stiu ca faci eforturi supraomenesti sa le rezolvi pe toate, sunt alaturi de tine si pup dulce Soniuta puternica .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Carla, luni verific si conturi, luni anunt si daca incepe campanie, luni va zic mai multe.

sper ca s-au strans ceva bani, sper ca se vor strange pana pe 7. sper, sper, sper...

va si noapte buna !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput