***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
Gravi, noi pe ASTA o avem si face furori
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
Aha, ok, merci, Oana. O gasisem si pe www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/Fisher-Price-91/5309/Girafa-muzicala-cu-activitati.html" target="_blank">asta si nu stiam exact de care ati vorbit.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
kay spune:
GRAVI, dar totul e exagerat de scump pe site-ul ala... de ex www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-de-baie-25/Fisher-Price-91/7104/Amazing-Animals-Barcuta-cu-animale.html" target="_blank"> ASTA o are si Sonia si a fost veo 15 euro... maxim.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
Graviduta spune:
Stiu, am observat. Din pacate, asta e situatia in Romania, ca e vb despre jucarii, incaltaminte, imbracaminte sau alte lucruri pt copii. Importatorii se folosesc de faptul ca avem acces la prea putine site-uri din afara de unde am putea comanda pe bani mai putini. Iar eu nu prea plec din tara, asa ca nu prea am variante de unde sa-i iau Marei jucarii. Si nici prietenii sau nasii nostri nu se prea inghesuie sa-i dea jucarii. De la noi (mine) are toate jucariile. Oricum, are destule, Slava Domnului, dar tot cu prostii se joaca. Pot spune ca jucariile le iau mai mult pt mine. I-am luat sapt trecuta Lego de la babypoint http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=760 si ne jucam doar eu si mariul cu ele. Mara doar le desface. Dar inteleg, e oricum prea mica sa am pretentia sa construiasca ceva. Acum probabil e faza aia in care analizeaza structura fiecarui obiect, asa ca il dezmembreaza pana la cea mai mica bucata.
Alina si
Madi spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ancamari spune:
Kay - scuza-mi curiozitatea, dar ce face girafa de la FP? pOT S-O IAU DIN aUSTRIA CU 30 EURO. mERITA? cHITAIE IN VREAO LIMBA? cA N-AM DELOC CHEF sa cante in germanna.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
kay spune:
anca, rade si canta o melodie cand ii baga mingea in gura. nu zice nici un cuvintel ! da e foarte misto ca ii baga mingea si pe urma o asteapta sa iasa... de fiecare data pe alt picior
si eu ma joc cu ea. ![]()
dar, jucaria preferata a intregii familii este www.smartbuy.ro/cs-photos/products/original/177690.jpg" target="_blank"> ASTA
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ancamari spune:
Kay - multumesc mult, atunci dau si eu comanda pt girafa, sa o ptimeasca de Sf. Andrei (ziua lui). Pianine din alea are vreo 2 si un telefon chitcaitor de ne scoate din minti cu ele, mai ales in masina asa ca pas inca una.
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Graviduta spune:
Anca, de unde o comanzi? As lua-o si eu, desi tocmai am dat pt Mara o comanda de vreo 600 de ron, numai jucarii, puzzle si cuburi.
Alina si
ancamari spune:
Gravi - am un prieten care mi le poate cumpara/aduce din Viena, au super-oferte la toysrus.at, el se va duce in magazin si ma suna de acolo, noi cam asa cumparam jucariile mai valoroase, sau le-a adus sotu' tot din afara. Ca nici la noi nu se inghesuie nimeni cu darurile. Doar hainute ii cumpara mama mea de cate ori are bani in plus, ca acum pe el il iubeste cel mai mult!