***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 19
madaiulia spune:
Nu am citit tot, dar voiam sa-i raspund lui Poohy ca altfel uit.
Eu am facut varicela si te mananca ingrozitor veziculele alea, cu greu te poti abtine sa nu te scarpini. Vreo 3 nopti pana nu au erupt complet nu am dormit mai deloc. Si mancarimile incep de la primele vezicule aparute, deci e posibil sa nu fie varicela. In plus eu am facut-o in sarcina cu Andrei (pe la 24 de saptamani), m-am stresat foarte tare, ca tine acum si am citit tot ce am apucat si am intrebat cati medici am intalnit. Toti mi-au zis ca riscul dupa trimestrul I este aproape nul si din fericire asa a fost. Sigur va fi bine si la tine, bb din burtica nu va fi afectat. Iar Manu nu are ce sa pateasca de la varicela, se zice ca o suporta mai bine cu cat sunt mai mici.
Chiqui stii unde are dr. noastra noul cabinet? Chiar ma gandeam sa-i fac o vizita saptamana viitoare, cum sunt in planuri de bb2 sa fac un control inainte.
Doxinu multa sanatate lui Stefan.
chiquitita spune:
madalina, strada care da spre gradina botanica din severinului, la o casa renovata, asa am inteles din ce mi-a explicat cineva.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
madaiulia spune:
Kay multa putere Sonia va fi bine! Ati trecut prin momente mult mai grele si ati invins, iar acum Sonia a mai crescut, e mult mai puternica.
Soniuta luptatoare si pe mamica ei.
Sorina multumesc, ne vedem dupa examen. Si Andrei vrea in tobogan, cel de langa arteziana e mai ok, are trepte mai late din lemn si eu oricum urc in spatele lui pana se aseaza in fundulet.
Chiquitita multumesc de informatie, daca gasesc iti dau mai multe date.
Elteka oricand iti va fi greu sa renunti la alaptat, sunt momentele tale unice cu el. Si eu regret si acum ca am renuntat asa repede, dar la noi chiar nu mai era cine stie ce lapte, iar el nu a avut nici o reactie negativa, a acceptat foarte usor trecerea la formula. Si daca Elias da semne ca nu mai vrea nu ai nici un motiv de regret, oricum l-ai alaptat destul de mult.
ckristina spune:
aoleu oana..... ce ganduri sunt astea? arunca le! nu o sa se intample nimic cu papusa ta; ai incredere in dumnezeu!
si te imbratisez cu drag
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ninutza spune:
ELTEKA, m-am conformat si am facut si albumul pe noiembrie
. La noi zilele astea a fost cald si soare si am stat mai mult pe afara. In weekend vad ca va ploua dar i-am luat pelerina si cizmultie Mirunei sa putem iesi cate putin.
Iti doresc un bb2
sanatos si frumos. Poate la anul ne punem si noi pe treaba.![]()
Mai am cateva pagini de citit...niciodata nu am ramas asa in urma
Stiu ca niciodata nu am dat nume cand am vazut pozicile cu capsunei...dar asta e primul lucru pe care il fac cand intru aici(ma uit la poze apoi citesc
). TOTI sunt niste frumosi
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay uneori, cand o tin in brate si e mai dragastoasa sau ii dau sa manace si o mangai, ma gandesc cum ar fi viata fara ea... si imi dau seama ca exista posibilitate sa nu mai am talputele sa le pup seara inainte de culcare. si sa nu mai aiba cine sa-mi zambeasca dimineata... si acum plang. |
Oana, te rog, nu mai gandi asa. Tot inainte. Trebuie sa fii tare ca sa treci peste hopurile pe care le mai aveti. Stiu ca e usor sa vorbesti cand nu esti in pielea celuilalt, dar Sonia te simte. Linisteste-te pentru ea. Iti trimit si eu ceva pe 15.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
poohy spune:
Kay, nu mai plange
O sa fie bine, trebuie sa fie bine, nici nu concep. Soniuta e atat de plina de viata si veselie 
Mai e mult de strans? Cat?
Elteka, poate lui Elias ii dau dintisorii? Manu e muscatoare de felul ei, dar in general nu musca rau, decat in plina eruptie (cand da si sange, asa rau se infige)
Si nu glumeam cand am zis ca Manu ar distruge tot cu ciocanul, ca sa o parasc, de multe ori o prind vrand sa alerge papagalul cu matura. Si dand cu matura in papagal (matura e prietena ei, nu suporta nici un pic de mizerie, imediat se duce dupa carpita si matura sa spele/curete)
Merci mult
Maine e ziua mea - scuze ca v-am indus in eroare.
Insa mie mi-e f frica - abia azi fac 17 saptamani, deci daca am inteles bine boala a debutat la inceputul saptamanii 16 sau mai devreme - insa nu am avut nici un simptom pana alaltaieri dimineata - cand cred ca a iesit prima bubita dar nu m-am prins, iar pe la pranz m-a luat cu ameteala. Daca era dupa saptamana 20 am vazut ca nu era nici o problema... Tot din cate am inteles probabil nu scap fara amniocenteza.
Si nu inteleg ceva - infectionistul mi-a zis ca trebuie sa fiu internata sa urmez un tratament, ginecologul mi-a zis in nici un caz...
O sa caut si alt infectionist.
Cred ca am o forma usoara - sau sunt mai rezistenta de felul meu. Nu am mai mult de 15-20 de bubite, care ma semi-mananca - in nici un caz cat sa nu pot sa ma scarpin. Mai ales dupa urechi, pe cap/gat si pe piept. Si una in ureche (in interior). Aia ma mananca, dar nu as avea ce sa ii fac :))) Si ma doare in gat.
Probabil ca nu va face rau Manu, dar saracuta o da din una in alta. Inca e pe antibiotic si nu i-a trecut viroza...
Anca
17+ & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
diana spune:
Poohy, parerea mea este sa nu te internezi intr-un spital. Vii cu o boala si pleci cu 10 (mai ales intr-un spital de infectioase). Si eu am avut varicela in copilarie si ma mancau bubele ingrozitor. De fapt am un semn pe obraz. Oricum am stat acasa. In spital dai de tot felul de boli si cum femeia gravida are imunitatea mai scazuta...
Ioana, insanatosire lui Stefan. Unde ai fost la Medlife? In cadrul Spitalului Budimex? Sau in clinicile private? Eu am folosit pentru Toni Biotics Baby (plicuri). Mi s-au parut tare bune.
Oana, sa nu mai gandesti asa ceva NICIODATA!!! Sunteti prea puternice ca sa va ganditi la asa ceva!!! Acum plang la servici de se uita toata lumea la mine!
. Eu l-am nascut pe Alin prematur si niciodata nu m-am gandit la ceva rau...Le-am luat pe toate asa cum au venit...si le-am rezolvat pe rand. Cateodata stau si ma gandesc ca am fost inconstienta de nu m-am gandit si la ce se putea intimpla...dar cred ca D-zeu iti da forta necesara sa treci peste toate greutatile.
.
Elteka...stiu cum este cu intarcatul asta...Si eu i-am alaptat pe amandoi un an de zile...Si cand am luat-o pe titi...nu stiu cat au suferit ei dar eu ...mai aveam nitel si faceam depresie. Am simtit ca innebunesc, ma simteam inutila, plangeam mereu...Simteam ca se rupe ceva din mine...Dar mi-am dat seama ca are mama baiat mare si ca e va veni vremea sa devina din ce in ce mai independent.
Nu imi aduc aminte sigur, dar parca la stiri au dat ca la Spitalul Grigore Alexandrescu au achizitionat laserul pentru operatii in sfera ORL.
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
kay spune:
poohy, imi pare rau de bubitele tale si sunt sigura ca bb o sa fie bine ! scuze ca n-am raspuns pana acum, da nu prea aveam nimic dragut de zis...
Gravi,
si multumesc !
Ninutza, superba Mirunica, eu sunt fan ea !
Ckristina,
cu mult drag !
Madaiulia, iti multumesc si tie 
chiqui, stii cum e cand mai e putin si nu mai ai rabdare... asa si eu. mai e asa de putin pana o sa fie bine-bine, si eu ma inec la mal...
Mica,
-o tare, tare pe Maya ! Si multumi de sustinere !
eu sunt mai bine, aseara m-a "reaprat" Alex, iar dimineata S avea sat 86... ceea ce e super. mi-am dat seama ca o fortez prea mult, nu poate sa mearga atat, nu poate sa stea asa mult treaza. trebuie sp=-o menajez, ca nu rezista ca un copil sanatos.
am sa verific conturile, pt ca nu m-am mai uitat in ele de ceva timp, am pus si eu ceva miercuri in Raiffeisen si am uitat sa platesc intretinerea
... da o platesc luna viitoare, vad eu.
fi-mea se uita pe geam cum se misca pomii si e fascinata. mai cade, se ami ridica, da nu-si ia ochii de la pomi ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
Puneti-mi, va rog, si mie o poza cu girafa Fisher Price despre care vorbeati mai inainte.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)