***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 18
doxinu spune:
ELTEKA iubita
sa treaca supararea.imi imginez ca-ti este foaret greu.io m-am hotarat sa-l intarc in primavara.
Nu mai stiu ce pastile zicea ella ca ia.............
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Ioana13 spune:
Poohy azi e ziua ta? Parca asa ziceai intr-un mesaj anterior? DAca da, La multi ani
!!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
Treaba cu operatia se urgenteaza in fiecare zi... ieri am mutat pt inceputul lui Ianuarie, acum zic ca daca mai rezista pana in ianuarie... si tot asa...............................................
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancamari spune:
Elteka - daca Elias nu mai vrea tzitzi decat rar, te musca, etc probabil ca vrea sa vada cum e si fara. Poate reveni, sau nu. Eu l-am intors pe pitic pe la 7 luni si jumatate (Pepsi stie ce-am mai deranjat-o saraca de ea si ce rau imi era). Trecand peste starea psihica care nu e deloc grozava, ca te simti asa respinsa si parca inutila si ai vrea sa dai timpul inapoi (piti al meu s-a intarcat singur putin inainte de 11 luni), nu uita sa scoti laptele din sani. Astfel se mentine (in sensul ca scade, dar se poate reveni) productia cateva zile in caz ca Elias revine la sentimente mai bune, si totodata nu risti sa faci altele. Sper sa nu ma aberez in ce zic.
Sa ne spui ce ai facut! Amazon livreaza in Romania, uneori e scump transportul, sotulache ia de la ei.
V-as mai scrie multe-multe de tot dar jur ca nu am cand. Petit al meu urla si el cu tavaliri, cu dat cu capul de podea/usa/dulap, alearga prin parc de unul singur, se catara pe mobile de imi sta inima in loc, din astea...
Poohy - sanatate multa si nu mai plange! La Multi Ani dac e ziua ta. Sau a fost deja?
Kay - zilnic ma uimesti cu energia si puterea ta, mi-ar placea nespus sa te cunosc.
Doxinu - bine ca esti bine acum, s-ar putea ca necazul cu sanul sa vina de la preferinta pt un anumit san? Al meu asa a facut, in ultima perioada a supt numai dintr-un san, ramas mai voluminos ulterior. Naspa, adik. Sanatate puiului, ai sa vezi ca se va reface repede. S-ar putea ca pliculetele cu prafuri sa fie saruri de hidratare HYDRASEC.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
kay spune:
Anca, secretul e simplu. Daca Sonia e bine, eu sunt mai mult decat fericita. acum, cand nu e asa de bine, sunt mai tot timpu cu ochii umezi. nu sunt disperata inca, dar nici bine nu-mi e. nu inteleg de ce i-a scazut saturatia asa de repede, nu inteleg de ce transpira cand mananca... sunt multe pe care nu le inteleg. acum urmeaza o noua serie de mailuri cu caridologul pana la 3 dimineata. si pe urma ma culc pana la 6-7. si o iau de la capat.
uneori, cand o tin in brate si e mai dragastoasa sau ii dau sa manace si o mangai, ma gandesc cum ar fi viata fara ea... si imi dau seama ca exista posibilitate sa nu mai am talputele sa le pup seara inainte de culcare. si sa nu mai aiba cine sa-mi zambeasca dimineata...
si acum plang.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ancamari spune:
Kay - multa putere! Sonia o sa fie bine!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
arcadia spune:
elteka, multa bafta
si fa ceea ce simti tu ca e mai bine. oricum momentul asta va veni pentru toate, ca doar nu ii alaptam pana se insoara
si eu practic intuitive parenting
ioana ma bucur ca te-ai mai linistit
insanatosire rapida lui stefanel 
pooh fii linistita, sigur nu va pati nimic bb din burtica de la varicela, eu asa simt
azi a miscat prima oara?
pe 8 e ziua ancai, m-am uitat in listuta, asa ca mai asteptam un pic cu felicitarile ![]()
flore, ce frumos ca il iubeste asa de mult cip pe tudor.. 
alyna felicitari pentru maselute, ca le asteptati cam de multicel 
oana draga, nu pot sa-mi imaginez ce simti decat putin de tot, si ma intristez si eu alaturi de tine..
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)
kay spune:
anca, daca sunteti deplasabili in parcul Kiseleff, noi suntem disponibile.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
mica0307 spune:
Am actualizat lista cu sarbatoritii pentru noiembrie, asa ca poohy LA MULTI ANI pentru sambata. Imi pare rau ca ai facut varicela
sanatate. Nu poti sa lucrezi de acasa?
doxinu sanatate multa lui Stefan. Si Maya a avut prin septembrie enterocolita.
madi o clinica pentru ORL este pe Berzei (parca asa se numeste cea cu mc donalds de la gara).
oana
si unul si mai mare pentru Soniuta. Dumnezeu va iubeste, aveti incredere in el. Soniuta o sa fie bine.
chiquitita spune:
oana 

nu mai fi trista. Ati ajuns asa departe, va fi cu siguranta bine pana la urma.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)