***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (83)***
Raspunsuri - Pagina 22
teodoral spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doxinu
Pai mai ai 5 luni ar fi super sa se poata. OANA nu dispera,sunt sigura ca DUMNEZEU va face o minune pentru SONIUTA.Ea este o minune,deci imposibil sa nu reuseasca.Curaj mamica!Esti cea mai curajoasa mami pe care o cunosc ![]() Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007 ![]() POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
Am mai citit ceva, de la 1 ian 2009 se aplica cu 85 % si ca am dreptul pana in mom cand am inceput CCC.Eu l-am inceput in august, pana atunci am fost in post-natal.
vai...ce bine-ar fi daca s-ar putea.
Nu mai stau la lucru pt 15% in plus nici o zi!!!
OANA, mult mult succes.Chiar ca esti cea mai puternica mamica dintre noi.
madaiulia spune:
Doxinu, Carla si la noi tot astea sunt jucariile preferate. Si mai adaug farasul, aspiratorul, robotul de bucatarie, masina de tocat carne, bateriile, becurile...E un baiat foarte gospodar. Chiar glumesc cu sotul, cand va mai creste putin nu mai trebuie sa facem nimic in casa.
Si trebuie sa va spun si preferintele culinare are gonghitei: castravetii murati si painea. Cum il scapam un pic din ochi e fie la sertarul cu paine, fie la borcanul cu castraveti si atata se tanguie daca vrei sa-l iei de acolo ca ti-e mai mare mila.
Kay va fi bine. Sonia are nevoie de o mamica puternica acum. La sfarsitul saptamanii viitoare mai pun si eu niste banuti pentru operatie.
Teodoral si eu ma gandesc sa ma intorc in CIC din ianuarie, avem voie sigur, dar din cate stiu eu se poate lua doar pana implineste cel mic 2 ani.
teodoral spune:
Ordonanta de urgenta nr. 44/2006
din 14/06/2006
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 545 din 23/06/2006
pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului si a Legii nr. 61/1993 privind alocatia de stat pentru copii
8. Articolul 12 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 12. - (1) Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care:
a) beneficiarul este decazut din drepturile parintesti;
b) beneficiarul este indepartat, conform legii, de la exercitarea tutelei;
c) beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute de lege in vederea incredintarii copilului spre adoptie;
d) beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute de lege in vederea mentinerii masurii de plasament;
e) beneficiarul executa o pedeapsa privativa de libertate sau se afla in arest preventiv pe o perioada mai mare de 30 de zile;
f) copilul este abandonat ori este internat intr-o institutie de ocrotire publica sau privata;
g) beneficiarul a decedat;
h) se constata ca, timp de 3 luni consecutiv, se inregistreaza mandate postale returnate.
(2) Plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.
(3) Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului nu se suspenda in situatia in care beneficiarii acestei indemnizatii primesc sume sau avantaje de natura salariala ori asimilate salariilor, in baza legii, a contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate in perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decat drepturile salariale rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale.
(4) Plata indemnizatiei se suspenda in situatia in care persoanele pentru care se asigura continuitatea platii acesteia, in conditiile prevazute la art. 24 alin. (1) lit. a), nu depun cererea in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.
(5) Plata stimulentului prevazut la art. 3 se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul nu mai realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.
(6) In situatia in care beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute la art. 7, plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care conditiile respective nu mai sunt indeplinite.
(7) Reluarea platii drepturilor suspendate in situatiile prevazute la alin. (1) se face la cerere, incepand cu luna urmatoare celei in care se depune cererea.
(8) Reluarea platii drepturilor suspendate in situatiile prevazute la alin. (2) si (4)-(6) se face incepand cu data depunerii cererii."
Cred ca am citit bine...al 8 se refera la noi!!!
Uraaaa!!!
carstea spune:
Buna seara capsunici!Sper ca dormiti!
Noi am facut azi 1 an si jumatate si maine ne sarbatorim iar ca e sfantul MIHAI.
A plecat soacra si a venit mama si va dati seama ce bine e!!!!
Am inceput din nou regimul de slabit ca iar m-am ingrasat
Rares e tot nebunel dar s-a mai desteptat un pic.
Am intrat si eu in febra jucariilor.Ce sa-l provoace sa evolueze.
Imi dati si mie linkul cu jucariile lui ELIAS?
Sosonel iti tinem pumnii si promitem ca trecem pe la banca luna asta ca vad ca ai nevoie de ajutor.
Va pupam
madaiulia spune:
Mamici asa va invidiez (in sensul bun) pe cele care inca stati acasa cu capsuneii si ii mai si alaptati.
Tare mult am suferit pentru ca eu m-am intors asa repede la serviciu si am renuntat apoi incet-incet la alaptat
.
Mult timp dupa ce am reinceput serviciul (de fapt si acum mi se mai intampla) ma puneam pe plans cand vedeam prin oras mamici cu carucioare si imi aminteam ca al meu bebe e singurel acasa. Si acum am mereu tendinta sa ma uit dupa carucioare pe strada cand sunt in timpul serviciului.
Cu discutia asta despre noua lege cu CIC mi-am reamintit. Si imi e teama ca nu o sa pot beneficia acum de lege pentru ca in cursul acestui an mi-am schimbat serviciul intre cele doua locuri de munca exista un decalaj de 15 zile. Atunci nu am bagat in seama aspectul, am zis ca nu e capat de tara jumatate de luna, dar abia acum realizez cat poate sa ma afecteze
. La 1 ianuarie nu o sa am 1 an lucrat continuu si probabil nu o sa pot intra in CIC decat cu data de la care sunt incadrata la locul de munca actual. Off 
.
Laura Ioana spune:
Salutare, fete dragi
Ma mai tineti minte?![]()
AM si eu o intrebare legata de incaltamintea piticilor: VOi sunteti mai avansate si tre' sa stiti cam cat poarta la picior la 1,5 anisori copiii? Multumeeesc!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ella_74 spune:
Oana,
capul sus, nu se poate sa te impotmolesti acum; trebuie sa fie bine pentru Sonia pana la urma!
si eu voi dona ceva in cont si o sa-i spun si Clonei care a fost foarte impresionata de povestea voastra si a donat si ea cand am rugat-o.
imi cer scuze pentru intarziere, dar ieri n-am mai reusit sa cercetez nimic legat de BE, ca nu sunt pe laptopul meu si a trebuit sa caut pe al sotului.
uite, ce avem noi BE:
Noah.mov
BabyWordsworth.avi
LanguageNursery.avi
OnTheGo.avi
LullabyTime.avi
Baby Einstein - Baby Beethoven - Symphony of Fun.avi
Baby Einstein - Baby Mozart - Music Festival.avi
baby einstein - baby's first movies divx.avi
Baby Einstein Baby Da Vinci 9 mos+.avi
Baby Einstein Baby Galileo 9 mos+.avi
Baby Einstein Baby Monet 6 mos+.avi
Baby Einstein Company - Baby Dolittle (neighborhood animals).avi
Baby Einstein Company - Baby Santa's Music Box.mpg
McDonald.avi
Neptune.avi
Numbers Nursery.avi
Sheakespear.avi
World Animals.avi
Madaiulia,
anu asta poti sa intrerupi si sa schimbi cat vrei servicii; nu are relevanta decat perioada de dinainte de nasterea copilului, acolo trebuie sa ai 12 luni neinterupte in care sa fi obtinut venit.
la acea perioada se raporteaza indemnizatia.
Teodoral,
am vazut ca deja ai cautat singura textul de lege; da , ai dreptul sa intri in cic dupa ce depui cerere de suspendare a CIM;
Poohy,
iti urez La multi ani! sa fii iubita, tot ce-ti doresti!
o sa treaca si rujeola si bebe va fi bine, vei vedea; trebuie sa fii optimista.
urez La multi ani si mamicilor si capsuneilor care sunt Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela.
La multi ani Mihamora!
La multi ani Gabriel de Didi, Arcadia si Chowpersa!
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, fete dragi Ma mai tineti minte?AM si eu o intrebare legata de incaltamintea piticilor: VOi sunteti mai avansate si tre' sa stiti cam cat poarta la picior la 1,5 anisori copiii? Multumeeesc! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
pai n-am un raspuns sa te multumeasca
de ex poarta la 1 an si 6 luni masura 23 si fiindca e pe masura asta din toamna, estimez ca in febr-martie trece pe 24.
kay spune:
Va multumesc mult de tot tuturor 
si ella, sa pupi Clona din partea noastra !
eu tot nu dorm... iar ma baga astia intr-o luna sa fac totul... trebuie sa iau si bilet, sa gasesc unde stau, sa fac bagajul etc... acum caut locuri libere la avion... succes mie, e greu de sarbatori sa gasesti ceva 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Laura Ioana spune:
Ella
asa mult poarta? Nu fie de deochi, e baiat mare
Thea poarta la 10 luni marimea 18 si ma gandeam ca pe la primavara sa-i iau marimea 19, iar pt vara marimea 20.
Kay
iubita, o sa merg si eu la BCR sa mai pun niste banuti in contul Sosonicii! Nu am citit mesajul tau de aseara, dar, din mesajele fetelor, imi dau seama ca esti foarte suparata si descurajata. Am gasit un citat din mesajul tau, la una din fete, si mi-au dat lacrimile! Te rog sa gandesti pozitiv, ai o minune si o frumusete de fetita pe care o vei vedea crescand la fel de frumos ca si pana acum, dar mai sanatoasa! Dumnezeu nu va ingadui altfel!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai