Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Ella, m-am uitat la pozele lui Alex..mie , sincer nu mi se pare a fi nimic in neregula cu ochisorii lui Alex ...strabismul bebeilor e fiziologic pana la 4-5 luni, dupa varsta asta , se zice ca e bine sa il vada un oflatmolog daca parintilor li se pare ceva in neregula...dar, sincer, mie nu mi se pare nimic in neregula..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
narcisa.s spune:
Dara LAAAA MUUUUULTI MUUUUUUUUUUUUUUULTI ANIIIIIIIIIIIIII!!!!Sa fii fericita si sanatoasa!!!!!!!!!!!Te pupam tare!!!!!
Gini puiule, cat si pentru tine Multi ani traiasca, multi ani traiasca LAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII
Si la multi ani sanatosi pentru pepenasii nascuti astazi
Anku-le da, m-am uitat....Is frumosi amandoi si de fete ce sa mai zicem...Si auzi, ca tot primesti azi costumas MINUNAT pentru Eliza, fa bine si pune pozicile pe picassa sa vad si eu...si lumea
Kimmy dar care-i faza??De ce s-au suparat?
Ile gata, le-ai rezolvat?
Didi noh, ati decis cum spuneti la treaba mare??
Sibylle, pai va urez sa va fie de bine buda, la mai multe!!...si multumesc pentru abacate...aaa, avocado, o sa incerc sa-i dau cand incepem diversificarea ca mie imi place de mor
Anilansa, pup Dariusica.Sper ca e bine acum
Ileano, vezi ca pe mine mai uitat...ca si eu am facut 34, da??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ariadnabr spune:
Ankule
bei m-am dus in urma sa citesc lol! Bei, ti-am zis...il vrei? Ti-l dau!!
Da' te asigur ca dupa o saptamana mi-l trimiti inapoi...mama lui de irlandez mofturos!
Ce bine ca nu stie decat da, nu si
, nu intelege ce scriu aici de zor 
Asa...neamule...care mai doreste, care mai pofteste, irlandez mofturos, incapatanat si nazuros? ![]()
Face copii frumosi!

Bei...daca stau bine si ma gandesc...nu-l dau!
Poa' imi face si un baiet! 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
anaxena spune:
eu vin lunea viitoare din nou la Bucuresti,asha ca Tecky ideea ta ar fi super!!!
azi am zis ca stau acasa si cand ma trezesc nu mai aveam pampers,concluzie am plecat la cumparaturi si m-am intors cu pampers,cu blender,steamer si haine pt cupchil...cheltuitoare mai sunt!!!
am o usturime in gat de-mi vine sa bat pe cineva!!!
ma apuc de o supa crema de legume pt mine,credeti ca le pot pune la steamer??sau exagerez??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Anilansa spune:
narcisa, Darius e bine, mai are din cand in cand sacul infundat cand iesim afara seara si e mai racoare dar il dam cu Sterimar si gata. in rest e sanatos... luna asta urmeaza vaccinul de 4 luni sper sa nu raceasca pina atunci si nici dupa si nici sa nu apara complicatii
Acum sunt un pic ingrijorata ...iam dat aseara lui Darius 25 ml de suc de mar , la terminat cam in 2 ore -2 si jum si mi-a spus cineva ca e mult si ca trebuiam sa ii dau doar 5 ml.... parca imi vine nici sa nu ii mai dau
el dea cam 75-100 ml de ceai si ieri iam facut doar 50ml de ceai si cu 25 ml de suc am zis ca e numai bun... dar nu e asa
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Anilansa eu nu cred ca e asa de mult, uite eu ieri i-am dat Ioanei pentru prima data suc de morcovi si a baut 30 ml, azi am urcat cantitatea la 70ml, de fapt atat a iesit din morcov, nu mi-am propus eu o anume masura; si nu s-a intamplat nimic...deci 25 cred ca e ok. Altceva nu inteleg eu, dupa atata timp, 2 ore, nu s-a oxidat sucul? Ca eu imediat cum il fac il si dau sa bea, ca imediat isi schimba culoarea si gustul.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Didi81 spune:
Capri, nu stiam poezia aia ![]()
Narcisa, pana la urma ne-am hotarat sa ii zicem kaki ![]()
Anilansa, si eu i-am dat Aidei vre-o 20-25 ml suc de morcov si mar saptamana trecuta pentru prima data, ea cred ca ar fi baut si mai mult. Nu mi se pare mult.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Didi81 spune:
Apropo de subiectul cu capul turtit: bebeii vostrii cum dorm?
Aida doarme de regula pe spate, cu capul ori intr-o parte, ori in cealalta, ori in sus
, se aseaza ea cum vrea, ca eu daca o asez cumva, peste 5 minute e altfel, asa facea si la mai putin de o luna. Si in timpul zilei mai doarme uneori pe o parte cu tot corpul. Au fost si cateva exceptii (cred ca vre-o 3 in total
) cand a dormit pe burta.
Bine, asta asa ca o statistica
, sunt ferm convinsa ca fiecare e unic si are stilul lui de a dormii.
Intreb asta pentru ca acum are capul cam plat la spate; pana pe la vre-o 3 luni era mai turtit pe dreapta, dar acum nu mi se mai pare asa. Ma gandeam ca o sa se rezolve si treba cu aplatizarea la spate, dar nu vreau sa fiu ignoranta si sa gresesc ceva, asa ca bagati sfaturi 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire

CAPITOLUL 33