Pepenasi de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani! Dara si Gini!! Sa fiti fericite alaturi de cei dragi!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Va multumesc inca o data pentru complimente!

Asa cum zicea Biri aseara...da, ma uit la ele si ma intreb ce am facut sa merit asa noroc si binecuvantare! Sunt implinita cu ele langa mine si nu-mi doresc decat sa le vad crescand si inflorind, sa le vad mari si frumoase, si sa-mi fie fericite! Sunt sclava zambetului lor, e soare in fiecare zi, ma topesc langa ele, ma scald in dragostea lor, sunt ratiunea mea de a trai si motivul pentru care ma trezesc dimineata. Asa ca...sunt dusa...terminata...pierduta pentru vesnicie...si nu e nimic in lumea asta mai important decat ele doua, iubirile mele!

Scuzati-ma ca am luat-o pe aratura... ata ete...sunt indragostita!

V-am pupat, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mama lui de internet si de calculator!
Atat am tot butonat si frecat pe aci treburile pana i-am ars supa fetii.
Acu e alta la foc...poate reusesc s-o rezolv si p`asta!
Intrebarea mea este:Oare nu ar fi mai bine sa-i fac piure legumele ce i le-am fiert,decat sa-i dau "fiertura" aceea?Adica zama...
Ii dau supica asta la recomandarea medicului...adica incerc sa urmez schema lui de diversificare...desi are puncte care nu-mi plac,prin urmare nu le fac.De exemplu si el,ca si dr lui Tecky,a recomandat sucuri de la 6 saptamani...eu i-am dat la 4 luni fara o saptamana.Mno deci help putin o mama amarata!
Alta intrebare....zicea cineva de piure de mango?sau era vb de avocado?Si de la ce varsta se poate introduce?

Million thanks si acu fuguta la fiertura

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, nasucul scump foc al Aidei imi aduce cu drag aminte de poezia Piciul , pe care o spuneam in copilarie. O stii? Incepea asa: "Piciule cu ochi de cer/ Si cu nasul cat aluna/ Cu guritza cat capsuna/ si etc" ca nu mai stiu continuarea .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua!
Iar ploua si nu pot iesi afara cu Alex!
La multi ani DARA si GINI!Va doresc sa fiti fericite alaturi de cei dragi!
La multe lunite si ptr toti pepenasi nascuti in ziua cu nr 4.
SUN multa sanatate mamei tale
CRISTINA 26 felicitari ptr intoarcere
VIOLETA
Am si eu o rugaminte la voi...va uitati putin la pozele cu Alex al meu!Am vb cu mama si mi a spus ca i se pare ca arunca ochii cam aiureaImi spuneti si voi ce parere aveti?Va rog!
Acu doarme Alex dar cand se trezeste il studiez bine!
Ma duc sa pun cateva poze pe picasa facute mai de aproape!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, aici se introduce direct piureul, deci eu zic ca poti sa-i dai fara probleme. Avocado poti sa-i introduci ca orice alta leguma ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Kimmy, de avocado e vorba. Cica se pate da de la inceputul diversificarii, eu o sa-i dau dupa 6 luni. Succes sa cumparati apartamentul!

Mada, bine ai revenit in lumea virtuala!

Sun, parca tu mi-ai raspuns despre pierderea laptelui. Eu cred ca uneori doar avem senzatia ca se duce laptele, nu inseamna ca se si duce ... cu multa apa si somn se poate rezolva. Dar ai dreptate, totul e relativ in alaptat. Sanatate!

Dara si Gini, LA MULTI ANI si multa sanatate mamei tale!!!

Ileanna si celelalte fete : eu va spun ATENTIE la capul deformat! Vedeti cat de tare e si eventual puneti cat mai des copilul pe burtica sau pe balansoar. Cand tine capul pe partea aia, intoarceti-l pe cealalta parte. Va zice o mama patita, si mie mi-au spus ca se va aranja, dar VLADIMIR a ramas cu capul deformat, din pacate. Sper ca ma va ierta vreodata pt asta ... Tot eu singura am descoperit abea pe la 4 luni ca, de fapt, avea torticolis si de aia avea tendinta sa stea cu capul intr-o parte. S-a rezolvat cu 2 sedinte la kineto, dar prea tarziu ...

Cristina, felicitari pt Mihaita cel sportiv!

Turtu, asa e cu diversificarea, trebuie inceputa pe la 5 sau 6 luni daca bb nu are probleme de greutate. O sa te obisnuiesti si cu munca apoi, va fi greu la inceput doar. Iar in week-end vei fi dispo doar pt cupil si atat!

Ana_a, m-a distrzt soacra-ta cu cumparatul oalelor! Om de actiune!

Ilinca si Maria sunt superbe, cu ochi dementiali.

Diarux, esti fenomenala cu poeziile tale! Si ai facut una si pt zmeurici, ne-ai salvat onoarea!!!

Kimmy, sigur ca poti sa-i dai legumele pasate. Si ca sa nu se faca o pasta lipicioasa pui zeama in care le-ai fert, pana se face putin mai lichid.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetelor, multumesc mult de tot pentru urari! Cred ca n-am primit niciodata atatea mesaje de la multi ani.
Eu am fost prinsa cu treburi, dar de citit v-am citit. Stateam si ma gandeam ca anul trecut pe vremea asta Irinuca era conceputa, dar eu nu stiam. Acum o am langa mine si mor de dragul ei. Ariadna, ma regasesc in ceea ce spui tu. Biri, ai dreptate, cand tragi linie un copil e un copil si toate greutatile se uita.

Dara, la multi ani si tie! Ce de scorpioance pe aici.
ileanna
Mada, ma bucur ca esti iar cu noi.
Sun, sanatate multa mamei tale.
Diaruxule, wau, avem si poezie.
Sursula, te-ai intors de la Iasi?

Pup fetele

Mergi la inceput

Ella M-am uitat dar mie sincer nu mi se pare ca are nika! da uite, am cautat...

"Bebelusul se uita crucis sau strabismul bebelusului
Strabismul copilului, ce este ?
Nu este rar sa descoperim ca micutul nostru se uita crucis sau ca a capatat un usor strabism. Acest fenomen este frecvent la nou-nascuti si se datoreaza unui deficit fiziologic al tonusului muscular.

Cum evolueaza strabismul bebelusului:
Desi strabismul este normal, trebuie sa ramana intermitent (bebelusul se uita crucis doar din cand in cand ) si nu trebuie sa persiste mai tarziu de varsta de 4 luni. Daca strabismul persista, va fi necesar sa consultati un medic oftalmolog.

De altfel, daca copilul dumneavoastra are antecedente familiale (hipermetropie, strabism, ambliopie) sau cand constatati un fenomen anormal, nu ezitati sa consultati sau sa-i semnalati pediatrului dumneavoastra. "

Sau...www.desprecopii.com/info.asp?ID=1503" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1503

"Este normal ca in primele luni de viata bebelusul sa se uite putin crucis . Un nou nascut abia isi da sema cum trebuie sa priveasca, dar daca defectul se poate observa tot timpul , mai ales daca au trecut primele luni de viata s-ar putea sa fie vorba de strabism. Vorbeste cu doctorul care, cel mai probabil iti va recomanda un oftalmolog. Din fericire, aceasta afectiune poate fi tratata daca este detectata la timp.

Ce este strabismul?

Daca ochii bebelusului sunt orientati in directii diferite si nu se pot concentra pe acelasi obiect, ar putea avea strabism-lipsa de coordonare a ochilor. Strabismul poate fi constant (insemnand ca orientarea ochilor este intotdeauna nefireasca) sau intermitent (acest lucru se intampla numai uneori).

Daca bebelusul tau are strabism si nu este tratat, creierul s-ar putea sa ignore stimulii primiti de la acel ochi, provocand in timp scaderea acuitatii vizuale. Afectiunea se numeste ambliopie sau “ochi lenes”. Vederea la distanta ar putea fi, de asemenea, afectata.

Care este cauza?

Cateodata strabismul este prezent inca de la nastere si se pare ca afectiunea este ereditara, dar poate aparea si la copii care nu au avut antecedente familiale si cateodata este semnul unei probleme vizuale si mai serioase. Cei care nu vad aproape sunt mai predispusi strabismului decat ceilalti"

Sper ca asta sa te lamureasca/linisteasca...

Mergi la inceput