Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Nu-s in butoi, dar multzam ca ati intrebat de mine... Nu pot mai sa stau in butoi cu asa minune de baiet langa mine .
Multumesc din suflet pentru vorbele de incurajare. Chiar de craciun n-am cum sa fiu , ca n-as concepe in postul craciunului
A, si de intzarcat, nu vreau sa il intzarc pe Sash, nici daca raman. Dar era sa se auto-intarce el, caci incepuse sa cam refuze sanul -poate simtea el ceva... Acum, a revenit la vechea lui iubire. Oricum, mancare papa bine.

Ieri n-am avut timp/ putere de forum. Aveam si hemoragie, Sash urla de durere de dinti saracul. Baleste rauri rauri, se trage cu ambele maini de mandibula, si eu nici macar nu imi dau seama care dinti vor sa erupa! Nici nu stiu unde sa ii pun calgel
A, si pe deasupra ma apucase bucatareala, am facut paine, piureuri, si decongelasem ratza sa o fac cu praz si nu puteam amana.

Bubu, a iesit belea mancarica de praz
La multi ani fericiti impreuna Bubulinaaa!

A, si fetele care ziceau ca nu le place conopida, hihi are Bubu o reteta de cono cu pui, care v-ar face sa va mai ganditi odata.

Vorbeati de branzici, i-am facut si eu lui Sasha, de capra, evident, s-a lins pe bot!
Ariel, eu iau caprisme de la Covalact. (sau nu tu intrebai? si ziceai ca exista de capra de la Napolact?)

Tuchi, n-ai facut o poza la desenul Ilincai? pe mine ma amuza rau desenele picilor.
Gutuie i-am dat lui sashoi si a mancat. cu iaurt, evident.

M-ati amuzat cu iepuro-pisica mea :))

Kya, ce aud, ca Sanziana se bate cu laringita? sa treaca repede! ce dragut ca ati nimerit la o asistenta care sa isi puna mintea cu fata...

Luny,sper ca ti-e mai bine
MIhatp, inteleg ca ti-ai mai tras un atestat? Felicitari!
Livi, ti-am admirat "buburuzele"

Cami, imi place mult premergatorul, il okisem si eu, dar m-am zgarcit pana la urma, ca mi-au trimis prietenii prem. lor folosit, asa ca am reorientat banii. Filmul cu balaceala e Pupa-i-as pe ei de pui!

MImo, de care masina de spalat ai luat? Ma bate si pe mine un gand, dar stau sa oscilez daca sa iau masina de spalat, sau sa luam o chiuveta industriala in care sa arunc vasele murdare in apa la inmuiat care sa se spele apoi sintr-un joc de incheietura.
Si am si defecte, normal! Si anume ca sunt prea modesta!!

Liana, sanatate maxima la toti!
Clau, la mai multe ore dormite!

Gata. ma duc sa bucataresc.

Edit: m-am intors ca am uitat sa trimit un apasat lui Gecko si bursucului. Pai degeaba zici tu ca erai gasca in primele luni de sarcina... Nu tu ziceai ca alergai cu targa pe scari??

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am o prietena care sta in spatele blocului tau si ma vad cu ea atat de rar, iar intamplator ne-am intalnit de 2 ori in Bucuresti, deci avem sanse mai mari sa ne vedem in capitalala vreo adunare randuniceasca.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau ....este bine Antonia acum...multumesc ca ai intrebat si te-ai gandit la noi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa stiti ca nu am patit nimic,asta daca se intreba cineva....
Profit de faptul ca e tare frumos la Brasov sa imi fac curatenie in toata casa si daca mai am chef si timp si prin curte,plus ca e tare greu sa imi revin!inca ma simt f obosita,si ca sa ma obosesc si mai tare,fac curatenie!
Barosanelul e ffff bine,vesel,mancacios,ne inveseleste fiecare zi!David ocupat cu gradi,recupereaza ce a pierdut in ultima saptamana!ieri am fost si i-am scos gipsul,inca nu isi poate misca degetzelul bine,dar e fericit ca se poate misca mai in voie cu manutza!
cam atat de la noi!va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=74eea84f3ae3084bf162df&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">avem si noi pisica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi de unde ai luat lapte de capra ptr branzica?..sunt ok, acum, thnks..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Cami,eu stau deocamdata deasupra restaurantului Miorita deci sunt la curent cu tot repertoriul de manele la moda si stiu si cat da nasul la fiecare nunta...

http://community.webshots.com/user/raluca2107

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Vrei sa stii unde stau eu??? Deasupra cofetariei Irina, adica vis-a-vis de tine

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

si uite asa vin si eu de pe Logoafat Tautu si punem de-o intalneala

raluca, sa fie cumva scara D? ca la et 3 sta (statea) cea mai buna prietena a mea

Mergi la inceput

Mufa e in greva azi, n-a mancat decat cateva lingurite si dimineata si la pranz....in schimb, tzitzi non stop daca se poate si joaca la fel!
Edit: si a dormit doar 30 min pana la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Howdy!

Mimo, jos palaria in fata masinii de spalat vase!!!!Si io vreau, da unde sa o pun???

Ariel, ce dixtractie ati tras!!

Cami, am vazut un baiet tare razacios!!

TuchiSebaceul sa treaca, cum mai e???

Clau, ii place rau de tot lui Iris in premergator, chiuie si rade cand o pun!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ariel si eu as vrea sa-i dau ananas lui Mufa, noi il adoram si avem mai mereu..cum i-l dai?..

Mergi la inceput