Puiuti de Randunici!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 19
lianam spune:
luny si mie imi place de mor ananasul (mai ce ne mai potrivim la gusturile culinare
)...eu i-am stors lui teo suc , dar a fost chinuiala lumii...si ea cum e sclifosita, i l-am bagat in gurita cu seringa de nurofen
....data viitoare incerc sa il mixez sa vedem cum iese
lyvy am vazut buburuza ta cu buburuza ei ![]()
....se veeeede ca ii place la "sofereala"!
Liana, mami de Teo
luny spune:
liana eu nu i-am dat deloc sucuri de fructe pana acum..nici nu stiu cand, ca el si asa face figuri cu momentul 'foame'..
tot pasat cred ca il dau! i-am luat juma de pepene galben de la real, d-ala mai portocaliu, maine dimi ii dau!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Gecko, tu esti moldo-maramuresano-australianca??? Moamaaaaa!
Sovi/Livymasina de spalat este UIRPUL
Sper sa fi facut o alegere buna, poate stie mai multe propretara cu acte vechi Cami Eu , cum am spus, voi restructura intreaga bucatarie din acest motiv dar ca sa nu-mi para rau, m-am hotarat azi si voi dpune dosarul pentru alocatia copilului ....Daca imi dau astia banii retroactiv, m-am scos cu investitia
Apropos, unde se depune dosarul? La primaria de sector ? Aveti idee?
Luny bine ca ti-e bine soacra
Si bine ca vine iarna si nu mai poate sta la plaja nici sa vrea
Iar eu m-am hotarat : il inscriu pe Vladutz la cncursul "cine merge primul pe crengutza?"
Mai primiti concurenti sau listele s-au inchis?
Liana
unde a racit mai din nou Tero? Cum a reusit?
Cami/Ralucaadica voi aveti o cofetarie la parter si una peste drum?
Pai eu n-as mai intra pe usa...asa numai lenea mai tine cu silueta mea ![]()
Tuchieu nu cred ca in toate spitalele "s-a pus net"
In curtea Policlinicii Titan azi, doua infirmiere (sper ca nu erau asisente sau doctorite, fereasca Dumnezeu ) jucau fotbal! Da, fotbal, ce n-ati mai auzit?
Pai daca aveau net, nu se jucau ele solitaire ?
Simocata energie ai acumulat in vacanta 
Gata, plec...sa spal vase
Dar nu vine ea masina 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
mimo
...nu stiu cum a reusit iar sa raceasca ...si e o combunatie tampita cu dintii care ies (cam face si diaree acum
...nu stiu daca de la dinti sau de la atatea siropele)...inca mai sper sa nu semene cu mine care iau toate bolesnitele (macar am "calitatea" ca le duc bine si nici nu am fata de om bolnav....desi asta uneori e dezavantaj
)...o masinarie care calca rufe singura nu stiti
? da' sa nu ziceti acu' "o menajera", ca nu se pune
.....mimo despre ce dosar vorbesti? deja se depun pentru varianta 85%? luminati-ma si pe mine daca da, sa stiu ce hartoage tre' sa iau de la serviciu...cand ma gandesc 

....moooor cand tre' sa scot acte de la serviciu si sa le depun 
Liana, mami de Teo
gecko spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Gecko, tu esti moldo-maramuresano-australianca??? Moamaaaaa!![]() Cami/Ralucaadica voi aveti o cofetarie la parter si una peste drum?[pofta]Pai eu n-as mai intra pe usa...asa numai lenea mai tine cu silueta mea |
NU NU, aia de sub Raluca e crasma...din aia cu bere (Margineni) si mititei...de fapt asa era pe vremuri...acum au si restaurant de se fac nunti...chiar dragut locul...acolo a facut varul nunta dar sa stii Raluca (,) ca de la el nu s-au auzit manele...ca o fost nunta de preot si s-a cantat La Multi Ani pe 7 voci

ursuleata spune:
Un tip intra intr-un magazin: - As dori si eu niste gulas. Vinzatorul intreaba: - Sinteti ungur? Clientul se enerveaza: - Si daca ceream strudel ma intrebai daca sint neamt, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sint chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!? - Aaaa, nu. - Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas? - Pentru ca aici e magazin de electronice.
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Un tip intra intr-un magazin: - As dori si eu niste gulas. Vinzatorul intreaba: - Sinteti ungur? Clientul se enerveaza: - Si daca ceream strudel ma intrebai daca sint neamt, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sint chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!? - Aaaa, nu. - Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas? - Pentru ca aici e magazin de electronice. |

Liana, mami de Teo
Maia37 spune:
CLAU- of Doamne ce greu este cu iritatia asta!Razvanel cu ohi superbi si Rebecuta cu fundita o dulceata nu altceva!
Daca vrei reteta de crema ti-o dau Clau ca-i buna pt. eriterm fesier si pt orice iritatie dar galbenelele fac minuni.Ai dreptate Vlad e seful tuturor 
mimo- sa stapanesti sanatoasa achizitia!
luny-![]()
eu,datorita faptului ca sotul este mai mult acasa am reusit sa ma pieptan si nu le mai am caci fiind asa de ocupata cu Vlad obosita nu mai reuseam sa ma pieptan si doar il strangeam in coc
codita
cum reuseam si eu in graba mare caci Vlad al meu e un agiton si nerabdator caci nu stiu cum sa ies din casa mai repede cu el la plimbare sau cand intram in casa dupa plimbare vrea IMEDIAT san si nici nu apuc sa ne dezbracam asa-i de grabit.Asa ca aveam la ceafa incurcaturi de par si mai in gluma mai in serios ii spuneam fiica-mi ca am dreduri cum se poarta acum
In schimb ea chiar are si voi pune poze mai tarziu cand vine de la scoala.![]()
Cami si Raluca ce m-am amuzat cum ati descoperit voi cum sunteti vecine!
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
Maia37 spune:
TAM TANAM,TAM TANAM Vlaut al meu mwerge in 4 labe!
M-a tinut 3 ore afara ca sa doarma!S-a invatat afara si doaaarrmmme cate 3 ore daca-l scot si de 2-3 ori afara.De asta-vara a ramas asa
Trebuie sa-l resetez pt ora de iarna
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD