Puiuti de Randunici!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 17
ariel_7000 spune:
banc: Ion si maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: ma Ione, io is lezbi. Ion: ce-i aia? Maria: vezi femeia aia de pe strada? Ion: da o vad si cei cu ea? Maria: mie imi place de ea si as vrea sa fac sex cu ea. Sta Ion un pic dupa care zice: -Tu Marie, cred ca si io is lezbi!
luny, nu i-am scos semintele la kiwi...aaaaa!!! asta e munca de chinez batran! nu fa eu d-astea:)
. stiu ca bubu facea si la kiwi si la banana...dar ea e calma, rabdatoare...eu nu:) oricum, nu a avut nimic rau, acum chiar il asteapta un piure din para, mar, kiwi si banana (doar 3 cm de la mijloc, ca zicea pediatra sa-i tai capetele, ca daca e injectata, acolo e
)
liana, ???, dar ce l-a apucat pe al tau sa planteze pomi in parcul "meu"??? la el e hobby sau...? oricum, eu ii multumesc, ca mi-a infrumusetat parcul! mama ce hatisuri erau acolo!!! te luai cu maineile de cap! si culmea culmilor, se numea tot "parcul florilor" si daca cautai juma' de zi, abia daca gaseai o prapadita de papadie.ce nu-mi place mie, e ca mi l-au adus pe taranul ala nemultumit, care-i da cu pumnul in cap la bietul mosier:) (urasc statuia aia!!) hihiihii! tareee!!
erai si tu cu el? ca al meu o tine sus si tare (de sapt trecuta) ca el te stie pe tine de undeva ![]()
apropos de statui, bubule, nu ai facut si tu,in italia, o poza cu febletea mea, cu "david" a lui michelangelo? ca tot ai fost la el "acasa". cemai face? tot asa tanar si frumos? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
underqueen spune:
cami super balaceala!
vreau si eu inel de alaaaaaaaa......
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
cami33 spune:
ursule, nu stiu de fructe aburite
. Eu am crezut ca i le dai crude
maria, din Metro e inelul si mai sunt. E vreo 80lei
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 ursule, nu stiu de fructe aburite . Eu am crezut ca i le dai crude![]() maria, din Metro e inelul si mai sunt. E vreo 80lei ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |
Am intrebat si eu in stanga si in dreapta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
BRAVO ursulet papacios
Si Luca a ras vreo 300gr de piure de legume (cartof, rosie, dovlecel, morcov, pastarnac) cu rasol de vitel, iar apoi un suculet de mar+morcov
asa ca putem pleca la plimbareala linistiti
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 liana, ???, dar ce l-a apucat pe al tau sa planteze pomi in parcul "meu"??? la el e hobby sau...? oricum, eu ii multumesc, ca mi-a infrumusetat parcul! mama ce hatisuri erau acolo!!! te luai cu maineile de cap! si culmea culmilor, se numea tot "parcul florilor" si daca cautai juma' de zi, abia daca gaseai o prapadita de papadie.ce nu-mi place mie, e ca mi l-au adus pe taranul ala nemultumit, care-i da cu pumnul in cap la bietul mosier:) (urasc statuia aia!!) hihiihii! tareee!! erai si tu cu el? ca al meu o tine sus si tare (de sapt trecuta) ca el te stie pe tine de undeva mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008) |
poti sa-i zici ca e si hobby, ca-i place sa gradinareasca, sa mestereasca, ...dar atunci, a fost "organizata" treaba
sa ma tina minte cineva
...si asa depistam Liana, mami de Teo
underqueen spune:
cami
e super, ca e si in siguranta si poate si sa se balaceasca cum ii place lui Tudor!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
raluca2107 spune:
Cami,eu stau deocamdata deasupra restaurantului Miorita deci sunt la curent cu tot repertoriul de manele la moda si stiu si cat da nasul la fiecare nunta...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107
cami33 spune:
| citat din mesajul lui raluca2107 Cami,eu stau deocamdata deasupra restaurantului Miorita deci sunt la curent cu tot repertoriul de manele la moda si stiu si cat da nasul la fiecare nunta... ![]() Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) http://community.webshots.com/user/raluca2107 |

Vrei sa stii unde stau eu??? Deasupra cofetariei Irina, adica vis-a-vis de tine
pozici
raluca2107 spune:
Super iti fac deseara din mana de la geam, sau daca vrei dimineata la 5 unde vezi o lumina aprinsa si o duamna care ba e in picioare, ba e pe jos, ba e pe pat, ba ridica un copil sa vada lustra, etc acolo sunt eu.(asta daca ai vederea spre strada).
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107