Puiuti de Randunici!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 16
raluca2107 spune:
Cami, referitor la premergator pot sa iti spun ca am doi finuti , unul fetita si unul baietel care au avut ambii asa ceva. Amandoi il folosesc in prezent. (doar ca au 2 ani si jumatate si merg de mult). Cand aveau 1 an pe nici unul nu l-a tentat decat cateva secunde ca orice jucarie , dar in nici un caz nu a fost folosit in scopul pt care s-a facut "investitia". Dar cine stie, poate tu ai mai mult noroc.
Daca te intereseaza ceva pentru perioada cand va merge am vazut la cineva o chestie mai interesanta (de la Miniblu), un fel de ham dar nu de ala doar 3 bretele care imi da senzatia ca e copilul atarnat de lustra. E ceva gen jollyjumper care sustine tot pieptul, mai lat si parea a fi mult mai util.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107
luny spune:
saliu..sunt singura azi,deci mai des pe forum..![]()
mimo parca l-ai descris pe Mufa in ultimele 2-3 sapt de cand se ridica in picioare, exact asa face si el, ca si Vlad!
cat despre gratare, da, e misto rau sa poti sta la aer in curtea cuiva, o zi intreaga, s-a cam dus sezonul..soacra-mea e bine, am uitat sa va spun, nu are nika la san, nodulul il are de la:

stat prea mult la soare!!!
ne rugam de ea sa stea la umbra macar la pranz, ca e alba si se arsese chiar nasol, cu basici, ea, nuuuuu, ca se vrea neagra ca noi!!
ariel sa stii ca azi sunt ok..si eu cred ca ceva hormonal a fost..tu parca i-ai dat l;ui Teo kiwui, i-ai scos samburii, ca eu nu..vad ca nu s-a umplut de bube de ieri pana azi, asa ca azi a papat iar..
sovi ce faci, mah?..cum te simti, esti ok?..
maia ai bre, neste poze cu 'dridurile' alea, ca m-ai facut curioasa?![]()
varuna de cand nu te-am mai vazut!! ce faceti?
cami super montajul, ce balaceala acolo!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Am vazut filmulet cu balaceala: cum e mami sa speli amandoi copii deodata ca pe mine ma trec toate caldurile cand e zi de baita la amandoi, dar sa ii mai imbaiez odata?!
Despre mopul tau ce sa mai zic , e exploatare curata, sun la protectia copilului.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107
varuna spune:
Mimo era ceva mai lung mesajul dar bineinteles l-am pierdut
. Concluzia n-avem poveste da' masline putem sa dam, desi eu m-as baga la niste bomboane fondante mai repede
.
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
tuchita spune:
incredibil cat se dezvolta sistemul sanitar!![]()
am net la munca!
Am sunat acasa, sebul e bine doar ca nu mananca!
pa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
repede si eu cateva vorbulite...daaaa, confirm ca ariel are parc frumusel foc sub balconul mariei sale (ariel am uitat sa iti spunca si randunoiu' meu a plantat in parcul florilor copaci mai acum cativa ani,
)
mimo
sa stapanesti sanatoasa si ca o duamna achizitiile...si la mai multe achizitii! ti-am zis sa nu te mai iei de vladutu, da? asa-ti trebuie daca te vaieti ca nu face aia, nu face ailalta
...ti-am zis ca eu ca te ia de picioare in curand cand nu te astepti 
am vazut ginerele meu cel harnicut
manca-l-ar mama pe el! bravo cuscra, si eu o "antrenez" pe teo (da perdele jos, muta scaune, face curat in sertare, taraie mopul dupa ea - pana isi da cu coada in cap si renunta bazaind
)...sa vezi batraneti linistite ce avem noi, n-o sa ne stim de treaba din casa
(avem perdele la fel
...)
gata, send si mai revin eu....poate reusesc sa mai fac ceva, ca i-am facut iepurasului aerosoli si a adormit; mititica e suferinda tare
...ii ies cam multi dintisori, are gingiile crapate, sus deja se vede unul si o doareeee, si plangeeeee....si a racit mai tare si tuseste acum, e mucoasa raaau, acum ceva vreme cand racise a fost nimic...mi-a dat dr iar tratament (saracuta de siropuri, de dinti de mai stiu eu ce face si diaree
), ii fac si aerosoli cu SF si fluimucil....aaa, am luat chestii din alea de blocat sertare ca parca nu da bine si ma si incurca sa le leg cu sfori
...nu le-am montat inca, dar cand le montam va spun eficacitatea ![]()
eeeeee, varunaaaaa.....te "imobilizam"? mai "fugi" asa de acasa, sau de data asta nu ne mai parasesti
?
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Pana acum am dormit! ce bine a fost
. Ma duc sa ii incalzesc fructele.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita incredibil cat se dezvolta sistemul sanitar! am net la munca! Am sunat acasa, sebul e bine doar ca nu mananca! pa! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
tuchi vezi sa nu fie vreo smecherie, poate vor sa faca rost de bani si la sfarsit de luna iti "taie chitanta" pentru net

Liana, mami de Teo
cami33 spune:
raluca, nu i-am spalat pe amandoi odata, acolo doar se jucau
. Din fericire Alex se spala singura (mai putin parul) asa ca am ramas doar cu Luca la baita
Mi-au placut pozele din parculet, si noi mergem des pe acolo ca e mai aproape. Tu pe unde stai?
cuscraaaaa, ce faci, te-au rapus maldarele de rufe pt calcat???![]()

Edit: pana am scris eu a aparut si cuscra
. Offfff, iar raceala asta nenorocita
. Pupicim printesa mica sa n-o mai doara gingiutele si sa-i treaca raceala

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
ursuleata spune:
aoleu, am crezut ca daca i le-am facut la abur pot sa ii dau fructele. nu i le mai dau!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet