Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Am avut o noapte super, cu o singura trezire la 3 pt papa
BRAVO duamna Mimo pentru achizitii!!!
ursulica, cum ai facut fructele cu branzica de aseara? Eu stiu ca fructele nu se pot pastra, se papa atunci cand sunt facute

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi si fericiti ani impreuna Bubu! sa fiti fericiti!

Pucca e o dulce Bianca!
Clau pt Rebeca.. ssstt ne bucuram in soapta, sa nu ne auda!
Cris condoleante pt soacra ta!
Raluca tare dragutz barbatelul, iar surioara o fotomodela
Miha
ce dragutza e Iris-soferita!

gata ca mi s-a taiat filmul.. pe maine!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna dimineatza!!! N-am mai intrat de atata vreme...totul e bine cu noi numai ca am tot facut ba una ba alta si am tot amanat. O sa citesc din urma atat cat pot si ne-om vedea mai tarziu. Pupicei

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maia, ce frumosi copii ai. Andreea e o domnisoara frumoasa si cocheta, imi place cum se imbraca. Si Vladut e seful acum, nu?

Lyvy, foarte frumoasa buburuza lui Iris, ii place sa se dea cu ea?

Mihutza, noapte buna.

Varuna, ce mai face iedutul?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Clau a avut si Luca o iritatie la fundulet si l-am reparat cu Lanozinc (la sfatul pediatrei). Sper sa-i treaca si Rebecutei repede

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Clau, iedutzul mic creste la fel ca toti puiutii, insa nu a scos nici un sunet inteligibil pana acum, nu merge in patru labute, in schimb merge tinuta in picioruse...siiiiiiiii nu are nici un dinte...de mancat mananca bine...nu mai am nici o problema cu nimic se vede ca seamana cu tati la mancat.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! dupa o noapte linistita avem o dimineata cam mofturoasa...s-a trezit la 7, pe la opt se freca la ochi, a adormit la 8.30 si s-a trezit urland la 8.45 ...cred ca vinovat e al doilea dintisor, mama lui! pe la 10 papam si cred ca plecam la plimbare...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata !
Adica neata era la 8 cand s-a trezit Vladutz dar am pastrat linistea pe crenguta ca v-am tinut de vorba azi-noapte pana tarziu si am zis ca nu-i frumos sa va trezesc cu noaptea-n cap
Claun-ai zis...ai dormit bine ?
Tuchi pentru Sebaceul maraicios..sper sa fie dintii si sa treaca repede!
Editez: Varuna O poveste, o maslina?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74cffa9c8e25cac1fd902d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">balaceala

mopul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete!!

uite si pe varuna!!! nu a murit speranta!!! uraaaa!!!
are si ied nedintos, nevorbitor! hihiihihi! mai fetele, cu nevorbitori...."miracolul" nu va dura mult!!! sa vedeti cum o sa turuie ei, cand si-or da seama la ce foloseste limbajul...! "mama, vleau aia, vleau, ailalta, vleeeeaaaauuuuu!!!!"
tuchi, teo s-a activat la ora 3, a marait, bazait, carait pana la 4.20, apoi nani pana la 10, in patul conjugal, logic!!! cred ca de la dinti au starea asta, inclusiv seb! eu nu stiu cum e ...ca la alex au iesit dintii pe setarea "silent"! aaaa, v-am mai zis ca fata mea are 6 colturi la fiecare masea??? ....a zis dintoloaga mea ca se poate...

aaaa, pt fetele "cm-less", in cautare de cm...nu-l vreti pe al meu? e la superoferta!!! il dau gratis de fapt! eu am iar sangerare in toata regula, simptome de cm clare! adica, pe scurt: mi-a venit pe 21 oct., a tinut 7 zile si acum iar!!! nu mai e sub forma de picuri, e sangerare reala...sa nu va mai mirati ca sunt depresiva !

send, al meu "vorbeste": ma-ma ma-ma, ma-maaaaaaaa, am bembee (noi am tradus:"am bmw!" , hihiihihi)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput