Puiuti de Randunici!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Cris, condoleante pentru pierderea soacrei
. Ai grija de om si sa ne revedem cu bine !
Ursulica, imi place cum v-ati diversificat …repede si fara problemute ! Vad ca ai reusit sa faci si tu “o branza”
…N-am vazut inca poze, dar nu ramane situatia asa 
Sovi, am descoperit si eu iepurasul de la semnatura intr-un tarziu si cu ajutoare ! F dragutz…am vazut si montajul super si pot sa spun ca ai talent mami ! Iar despre vestea buna/rea , vine el mosu’ si sa vezi tu ca-ti aduce el tot ce vrei !
Ca ai fost cuminte! Si zici ca esti frumoasa, inalta si desteapta? Bun asa…ai cumva si defecte?![]()
Gecko, zici ca-i place bursucului cremuta aia?
Yumiii, stie el ce-i bun! Ma gandeam eu nu de mult cu cine o semana baiatul tau de are 10 kg…pai daca o semana cu bunica, o sa duduie continentul cand o sa paseasca el si cangurii o sa sara mai sus si fara voia lor ! Cat despre carcotelile mele, ia s-o intrebi pe Teo…ca ea e cea mai “lovita” in general
…mama, ce-ar fi la gura ei ! Dintzuci fara hematom iti doresc ! Si uite, ia o maslina si de la mine !
Liana, si mie mi-a placut si ma gandeam sa ma mut la Ariel…dar mi-a luat-o Ursulica inainte..cred ca deja s-a instalat ! Bravo pentru pomii plantati, ca cine n-a plantat un pom stii tu…Cum e Tero? Mai are febra, ati fost la doctor?
Clau, super ca Rebecutz s-a linistit si doarme, Doamne ajuta!Iar din povestea cu sotul eu n-am retinut decat ca te da cu crema in fiecare zi …nene, la cate nopti nedormite tie iti mai arde de dat cu crema ! Multe bile albe pt tine , are dreptate omu’ tau!
Kya, bravo pentru Sanzi cuminte care doarme in parcare! Si care se joaca frumos in tarc!
Bubu, felicitari si 
La multi ani fericiti! Fie ca visele sa vi se realizeze !
Livy, eu am avut probleme cu CM intr-o luna….am tot asteptat degeaba si am sunat la doctor care mi-a recomandat Duphaston…dupa 3 zile, a aparut CM ratacit…nu prea era el insusi, eram cam prapadit si vlaguit dar luna urmatoare a venit cu toate neamurile, cu prietenii si au dat petrecere !

Miha, cum mai tu scazi? Cum faci Doamne ca eu nu mai pot…ma doare spatele si ma dor picioarele si mananc non stop de oboseala si de nervi numai prostii
Olgutza, dar ce prompta ai fost tu cu personificarea …esti pregatita pentru viitor! Sa vezi la materia "logica" ce frumoasa e!
Maia, placinta cu branza papa Vlad de la mare? [ow] Traiasca nasa mare!
Luny, la gratare zici?Vad ca nu e week end plictisitor in familia voastra, ce inseamna tineretile astea!
Ce face soacra-ta?
Stela , un pup mare pentru Tea maraicioasa si mamica harnicuta care spala cu mana …de ce????nu se distruge nicio vitamina din lapte prin fierbere, mor doar microbii Abia astept noi provocari ![]()
Adriana, am vazut motzata! Vai, vai ce dulce e!
Mihutza, am vazut Andra costumata frumos si cu botic scump! Asa se face mami !
Cami, ce frumos ati petrecut si voi de sarbatoarea americana ! 
Gata, milioane de scuze pentru randunelele nenominalizate…pupici pentru toata lumea 
si noapte buna!
La multi ani bebeilor 
care s-au serbat in week-end si azi, sa fiti sanatosi si cumintei!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
'neata! hihihihi! raportez una bucata mama acaparata de copiii ei!!! a venit alex de la valeni!!! si am planuit un mic "chiul" de la gradi, asa de dupa vacanta, asa ca mimo, te-am detronat! noi chiulim inca de la gradi!
eu sunt PRO CHIUL! l-as legaliza! inlcusiv ala de la servici:))
deci, m-am culcat pe la 3, caci teo a avut ceva sa-mi "explice"...nu am petrecut timpul aiurea, gecko m-a prins prin alte "curtzi"
, dar chiar am parcuri frumoase langa bloc!liana poate sa confirme despre p.florilor si mimo despre morarilor...noroc cu electoralele!!!
apoi, m-a trezit mama pe la 9, a sunat sa vada "daca dorm"
...la 10 a sunat o prietena a mamai ca e in parc si vrea sa vina sa ne vada, am stat la 
cu ea pana la 11 cand a venit "gashca" si la 13 am taiat-o la cora...acolo, am luat numai tampenii, atrocitati culinare, caci eram fara BRABATUL PERFECT, ala care mananca numai bio, nepreparat termic, fara e-uri etc, etc...si daca eram pe langa kfc, am comis-o! si eu si alex...si mamei i-am luat o salata de la spring, ca la diabetul ei nu stiam ce sa fac...asa ca ORGIE CULINARA!
tranca tranca pana seara, la 21.30 am venit acasa si am hranit/ spalat/culcat copilul si apoi, am facut papa pt maine si branza d-aia juma juma, iar a iesit buuunaaaa! acum ma forumesc scurt si la nani!
m-am mai messengeruit putin cu mimo, am vb despre o carte, "indragostita de un masai"...eu citind mereu "masaj"
, abia astept sa o citesc...sper ca in viata curenta!
clau, TRAIASCA HOMEOPATIAAAAA!!! (nu vrei sa stii ce parere are BOR despre ea:)))...mie nici ca-mi pasa!) astept raportul la operatiunea "libero"!
luny,referitor la starea ta, mie-mi suna tot a viitor cm sau a "tropa-tropa hormonei"...eu experimentez stari "ciudate"...cred ca acum sunt in perioada ovulatie si azi am avut iar dureri de ovare, de spate (zona rinichi), de cap, de sani si axile si catica stropi de sange!!!
cica sarcina "regleaza"!!! pe mine m-a dereglat de tot! iar! data trecuta m-am ales cu tiroida capiata, acum cu ovarele mutate-n cap! ma apuc in curand de rezolvat problema.
sovi, cum esti? esti ok? scrie si tu un punct, sa stim ca esti bine!
ursu', mimo , liana si cine mai doreste sa ne vada, cu catzel, cu purcel, cu cincin, va asteptam oricand! noua ne plac vizitele, in special cele de la oameni frumosi, destepti, simpatici, randuniciosi! si avem multe pungi si biberoane pt joaca! ![]()
cris, condoleante!
...putere mare raundunoiului!
tuchi, incerc sa fac rost de spock electronic:))) wow! acum totul e electronic!
sper sa reusesc si trimit la toata gasHca
.
cine intreba de steriliza??? ooops...nu mai stiu:) oricum, eu nu am sterilizat nimic, niciodata, nici la alex, nici la teo...noroc, ca pana la urma au fost analizele alea negative, ca parca vad ca "mi se punea in carca, carcaiashul"
....ma mananca
!
send, ca fosneste bebeeeeeee!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Maia37 spune:
Eheheiii,buna dimineata!
Repede sa scriu ceva ca pe urma nu se stie...
Raportez si eu sot harnic
Mey ,ce bine e sa ai barbatul acasa!Non stop nu asa doar dimineata si seara
.E alta treaba dom'le ma ajuta extraordinar la trebile casnice si astfel ma mai relaxez si eu 5 min. in fata oglinzii asa ca sa simt ca sunt o duoamna.Daaa si reusesc sa ma si pieptan....Altii se chinuie si dau bani grei sa-si faa dreduri iar eu reusesc fara sa incerc,asa ca sac.Fica-mea si-a facut dreduri si face si la altii
asa zice ca se poarta...ma rog codite incalcite...Noroc cu noi ca suntem parinti moderni
si suntem atenti la ce se poarta.
Mimo iti faci temele la bio?
Ce-i cu maslina aia ca n-am apucat sa cetesc din urma?![]()
Deci randunici o zi buna si fuuug sa pregatesc fructe pentru piureul lui Vlad.
Mai vinnn!
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
tuchita spune:

Seb plange de la ora 5 cu mici intreruperi...
n-am patit niciodata asa ceva!Adoarme in brate si in secunda in care ma asez jos cu el incepe sa urlae! acuma am reusit sa-l pun in patut, poate reusesc sa fac un dus si sa pregatesc copilul celalalt de gradi!
I-as da niste nurofen dar a varsat rau...sper sa fie de la dinti ca ma gandesc la toate bolesnitele...
urla...........
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Maia37 spune:
Mimoooo,am si eu pui de crocodil!Se zvarcoleste si roteste mamaaa,aseara mi-a cazut din pat cu mine alaturi de pat di sotul pe aproape

Imi venea sa dau cu capu' ca Vlad si nepotul meu!Mey ce gol in suflet aveam dupa ...sentiment naspa
Cum e fetelor acum cu caldura 8n apartamente?Noua ne place ca stam in maneca scurta
si nici nu ne mai curg muciii..ne-am facut bine.
Te doare capul frate!600 de invitati cu salmonella?Te duci la nunta sa faci un bine tinerilor casatoriti,sa te distrezi si ajungi la spital ca ai apucat sa mananci ceva intre hora si sarba.
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)
ursuleata spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
eu am facut de aseara tot, legume, fructe cu branza si cam atat.
Mi-e rau de somn. eu inca mai sterilizez si sa nu ma intrebati de ce, de fiecare data zic ca este ultima oara. o sa renunt si eu incet, incet. Acum ca vrea cereale cu lingurita o sa renunt la Avent-uri si raman cu brown's. Fiind multe am senzatia ca pana le folosesc se fac urate si trebuie musai sterilizate. I-am mai dat si eu de 2-3 ori maxim nesterilizat dar de azi gata. Acum le am pe toate sterilizate.
mai vreau sa dorm un picccccccc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Maia37 spune:
usuleata
somn usor!bine ca te lasa sa mai dormi putin ca eu sunt pe baricade de dimineata!
Mihaela, mamica Andreei
(29.02.2008)
clauclau spune:
Neata,
n-am mai putut ieri sa intru, m-au acaparat copiii, vorba lui Ariel! Acum ca s-a inceput iar scoala, ne-am schimbat din nou programul. Mergem la 11.30 sa-l luam pe Razvan de la scoala, venim acasa, ii dau sa manance, schimbat, spalat si iesim in formatie de 3 in parc pe la 13-13.30. Ne intoarcem pe la 15, hranesc Rebecca, culcat Rebecca, apoi facut lectii cu Razvan . Offfff, nu mai am timp de nimic..., de parca aveam pana acum!
Mimo, sa stapanesti sanatoasa achizitiile!
Esti o DUAMNA!! 
Si cunosc pozitia vertical la bebe, tare ma chinui si eu cu ea.
Ca s-o pun in carucior sau in scaunul de masa trebuie sa duc lupte cu fie-mea sa o asez ca nu vrea neam sa-si indoaie piciorusele, le tine drepte, drepte si are forta in ele, nu gluma! Imi pare rau ca da cu caputul de toate alea, n-avem ce face, de-acum incolo tot asa o s-o pateasca saracutii! Sa vezi cand or sa inceapa sa mearga..., Razvanel era vesnic cu vanatai si cucuie!
Razvan a mers in premergator de pe la 7 luni cred si are picioare drepte si nu merge aiurea. Nu a mers nici-o clipa pe varfuri de la el, totul a decurs firesc. Dupa mine, premergatorul e o super inventie, pacat ca Rebecca se plictiseste repede si acolo!
Tuchi, ce-o avea Sebaceu? Cred ca tot dintisorii sapa...
sa treaca durerea.
Bubule, cum a fost aseara?![]()
Maia, bine ca i-a trecut iritatia la fundic, noi inca mai avem putin, nu trece de tot si ma tot enerveaza. Cand mi se pare ca e pe trecute, cand iarasi se inroseste si e in toi. Azi o sa iau si Cicalfete de la Avene si daca nu trece nici asa dau o fuga la Budimex ca ma streseaza rau. Noroc ca nu o doare!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!