Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
Ereena spune:
neata,zuze buburuze
wow, ce saniuta super a primit thea de ziua ei . sa o stapaniti sanatosi
elle, azi beau si eu o cafea in cinstea lui obama.
roli,mare dreptate ai cu remodelat casa
eu am scos si geamul de la mobila, pentru ca batea cu palma in el . e o nebunie la noi ,dar incep sa ma obosnuiesc.
ieri am fost si noi la doctor ,mai mult m-am enervat . la cantarit pe cantarul pt adulti , avea 9 kg. eu ii spuneam ca nu e posibil si daca ar fi m-as ingrijora pt ca la 7 luni avea 9,5 kg,inseamna ca 2 luni doar a scazut in greutate,ea nu, ca nu e nici o problema,si pe grafic era mai mic pt varsta lui. am insistat si la pus pe cel pt bebelusi. 11kg imbracat. am estimat 10,30kg si masurat 78-79 cm . ca are fimoza si sa ma duc a bucuresti neaparat. i-am zis hotarat ca nu ma intereseaza,dar pana sa ii zoc eu si-a bagat mana pe la puta lui si acum e rosie. am cerut sa fac exudat si a zis ca ea nu e de acord cu asta pana nu merge la gradi sau cresa, ca nu are nimic dar sa ii dau pivalone si humex pt fornaialadin nas, desi nu are muci si nici gat rosu .deci am plecat plina de draci, nu stiu ce a avut de data asta. data viitoare am sa ii zic sa fie mai atenta ca doar ma duc la 2 luni o data . daca nu , mai sunt doctori, ma mut una-doua.
aoleu, ce de mai scrisei
eh, doar atat am avut de spus
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
ramonab spune:
Neata si de la noi!
Cam slaba miscare pe aici, pe unde sunteti?
dau si eu o
cui ii place.
Cati eu abia acum am citit povestea nasterii puiutului tau Matei si m-am emotionat foarte tare vazanad ce greu v-a fost.dar uite ca a meritat tot efortul si ai un baiat minunat.
LauraI acusica te dadeam si pe tine disparuta.E super saniuta, nu am mai vazut genul ala de saniuta.S-o foloseasca sanatoasa pitica.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Ereena, wow, chiar ca ai un pitic urias, 11 kg si 78 cm? Super!!!
Ce mic trebe sa arate Razvanu meu pe langa Mateiu tau....
Aveti chef sa votati ceva?
Prietena mea considera ca eu am un zambet de coperta asa ca mi-a facut asta http://www.mycoversmile.ro/ramonab.htm
asa ca daca tot m-a bagat in joc, hai sa joc.Daca doriti votati, daca nu , nu, nu e nici o suparare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:

REMICLEA SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOATE BUCURIILE LUMII, LA MULTI ANI !!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
ramonab spune:

Robert (jelimoni),Eleni (lauraD),Eveline Mihaela (emiliapop), Andrei (raluk.m) SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
ramonab spune:
E si daca nu e nimeni inca pe aici, ma duc sa fac papa la pruncu ist mic, nush ce sa fac, ceva mancarica de conopida cred.A, si trebuie sa mananc si eu.
Na, bine, revin.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
alina023 spune:
Neata fetelor!
Sa va spun ca nu mai pot. Simt ca pleznesc.. Nu stiu cat e de ok sa scriu asta pe un forum public...dar voi sunteti prietenele mele si nu vad de ce sa nu o fac totusi.
Aseara ma suna doctorita Marcu. Foarte agitata si impresionata ma intreaba ce s-a intamplat, ca a auzit ca am avut probleme. Initial am crezut ca a aflat ce a fost si ca vrea sa isi rezolve problemele din spital. Da' de unde????
Tonul a inceput sa fie din ce in ce mai agresiv. Imi spune ca s-a infiintat o comisie la spital care va face un referat ce va fi trimis la colegiul medicilor. Ca va fi data afara asistenta, medicul de garda sanctionat cu 50% din salariu si ca va suporta ea toate astea. Ca eu am atacat-o pe ea ca om. Ca ei au salvat-o pe Ana. Ca 1 copil din 10 mii (parca) se prapadeste din rotavirus. Si ei au salvat-o pe Ana.
Ca acolo au mers oameni cu nume grele (si a dat ea axemple...nu are rost sa le enumar) care au plecat multumind de mii de ori. Ca sunt conditiile exceptionale etc. Ca ei nu au avut nici o plangere (oficiala, tin eu sa specific) pana acum.
Apoi incepe mult mai..."frumos" discutia. Ca va face sa nu mai aiba acces decat cei cu abonamente, oameni cu posibiliati si cu discernamant! (NU stiati? Am fost la ei cu credit...mi-a deschis linie de credit Medlife-ul). Si sa merg sa iau fisele copiilor de la ea!
Am incercat sa fiu calma si sa nu-i raspund cu aceiasi moneda. Acum regret. Aseara eram tare afectata si ma gandeam ca am exagerat. Imi parea rau ca sufera atat. Dar suferinta copilului meu pentru ea nu era importanta. Ma intreba daca a ramas Ana cu vreo gaura in mana? Ce tupeu!!!!
Acum sunt furioasa si imi pare rau ca nu i-am spus ce merita. Asta nu este medicina facuta din iubire pentru copii. Altfel ar fi inteles punctul meu de vedere de mama, nu de medic. Sunt foarte scarbita si asta este singurul motiv pentru care nu merg mai departe cu povestea asta. Nu asteptam de la ei decat o scuza la modul oficial si eventual o sanctionare a asistentei ca pe viitor sa fie mai atenta. Dar dupa un asemenea comportament...dati-mi voie sa vars si sa merg sa-mi caut un medic si o clinica unde criticile sunt considerate constructive iar clientul nu este tratat cum erau tratati elevii la scoala pe vremea comunista.
In rest...trageti si voi concluzii ca eu nu mai stiu...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor cum e cu aparatul de aerosoli? trebuie sa-i iau lui Tudor si nu stiu nici ce marca si nici de unde....avem recomandare sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic...se chinuie rau sa elimine secretiile localizate in fundul gatului...Batista bebe nu ajuta deloc pt ca el haraie... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Noi am luat de la Centrofarm-ul de langa noi, dar cred ca au la toate farmaciile. Costa in jur de 200-300 lei, in functie de marca. In cazul nostru, a fost o investitie foarte profitabila, l-am folosit destul de mult.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Buna dimineata !
Andrei inca mai are semne de raceala dar suntem categoric pe drumul cel bun.
Azi l-am trimis si pe Bogdan la scoala asa ca incet ne reintram in ritm.
Ramo eu azi ii fac in premiera lui Andrei supa de galusti cu pui
Apropo de chestia asta acesta este sfatul dr noastre :
Dupa varsta de 10 luni jumatate se va introduce usor cu ajutorul supei de galusti - albusul de ou deoarece vaccinul contra pojarului are in compozitie albus de ou si trebuie sa aflam inaintea lui daca puiul are sau nu alergie la albusul de ou!
Este periculoasa administrarea vaccinului la un an daca nu stii in prealabil daca copilul este sau nu alergic!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Alinush 

nu as fi crezut niciodata ca e in stare sa te trateze asa 

No comment, foarte urat din partea ei ![]()
![]()
![]()
![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze