Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

A, mi-am amintit, grati mie imi vine acasa cineva de la medlife, dar in sistem privat, si costa momentan 100 lei, ca intrebai pretul. Eu sunt f multumita de doctora, v-am mai vorbit aici de ea. sanatate multa Dudu mic!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Chiar azi a venit dna dr ca am chemat-o sa ne evalueze cu ocazia celor 9 lunite de care ne apropiem. A fost multumita de cum evolueaza baby, nu i-a dat nici calciu, nici fier, continuam cu vigantol 2 picaturi. A propus ca la 12 luni sa facem vaccinul acela contra rujeolei si altor chestii, parca Priorix ii zice, iar la 14 luni daca nu ma insel, ultimul rapel de infanrix.

Gatta am citit si eu despre emotiile pe care le-ai avut cu ciobul, of Doamne. of ce te mai superi si cu mancarea, ce sa-ti zic, lasa ca papa ea cat ii trebuie, asa incerc sa ma consolez si eu cand imi face copilul figuri la mancare solida- si cam face.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Irlandeza.... si sa iasa dintocii lui pati cat mai repede si fara dureri !!!! Deja a nins acolo ? Si de ce spui ca nu ai ce sa faceti cu saniutza ? Nu ninge la maniera sa se aseze si sa dureze ??

Never. Daca ninge , si asta destul de rar, poate de 2-3 ori in sezonul rece, nu se depune. Cel mai frig e 0 grade, iar de 5.5 ani de cand sunt aici, am vazut ningand doar de 3 ori, cu fulgi mari , ca acasa , dar se topeau imediat ce ajungeau pe asfalt. Asa ca v-a trebui sa mergem si iarna in Ro. ca sa vada si Patti cum arat zapada. Sau in alta tara unde este zapada.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

moni, stoisor am luat, joi cred ca ajung la posta sa le trimit.

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

elle multumim!dar tot nu mi-ai trimit pm cu contu si nu ne-ai zis cati banuti sa-ti trimitem!!!multumim frumos si scuza-ne ca ti-am mai dat ceva de facut,stim ca ai atate pe cap!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor cum e cu aparatul de aerosoli? trebuie sa-i iau lui Tudor si nu stiu nici ce marca si nici de unde....avem recomandare sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic...se chinuie rau sa elimine secretiile localizate in fundul gatului...Batista bebe nu ajuta deloc pt ca el haraie...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna seara ! Mai e cineva pe-aici ?
Ceska , uuff ...si voi sunteti bolnaviori !? Cum se mai simte Benji ? L-a vazut vreun doctor ?
Chestia cu termometrele care arata diferit am patit-o si eu...pe cel de ureche arata 37.7 iar cel rectal 40.5 . Eu cred ca cele mai simple sunt cele mai bune.
Am vazut si eu pozele cu Benji ...e adorabil si seamana perfect cu mami.
Cati , e nasoala rau insomnia asta ...ai insa mare grija cu Xanax-ul...eu am patit-o cu el. Mi-l recomandase un doctor psiholog la care mersesem pentru o depresie care incepea sa ia forme urate. Xanax-ul nu mi-a facut bine deloc , incepusem sa am cosmaruri groaznice , stari de anxietate ...ce mai , in loc sa ma vindec , mi-a adancit si mai tare depresia , in plus nu puteam sa mai adorm daca nu-mi luam pastiluta. Somnul insa era agitat si deloc odihnitor , ma trezeam groaznic de obosita si fara niciun chef de viata. A durat cam un an de zile sa-mi revin , a fost cel mai urat an din viata mea .
Incearca remedii naturale pentru insomnie. Un ceai de tei seara si o baie fierbinte cu ceva plante aromaterapeutice te poate ajuta sa dormi linistita. Multa sanatate iti doresc

Ma lasa rau memoria...mai aveam multe raspunsuri de dat dar m-am blocat. La ora asta , scriu aproape adormita , dar , din pacate nu pot intra mai devreme ca nu ma lasa zuzi. Asta-seara a adormit la 23.30.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Multumim muuuult pentru urarile de ieri Uram si noi la multe lunite clopoteilor nascuti in aceeasi zi cu Thea (adica pe 3) si celor nascuti pe 4 si celor nascuti pe 5,c a nush cand apuc s aintru
Am vazut ca sunt clopotei bolnaviori si-mi pare tare, tare rau Multa sanatate si sa va creati imunitate, sa nu mai aveti probleme de niciun fel!
Am vazut ca ziceati de saniuta, eu i-am luat Theei (si a venit ieri, de ziua ei) saniuta www.lady4ever.ro/cumparaturi/70/Detalii-Saniuta Baby Dream-prod79934-Review-pag1.html" target="_blank">asta. E super faina si i-a placut Theei mult tare! A plimbat-o sotzul pe covor
Noi am facut azi vaccinul Prevenar ( a 2-a doza) si in seara asta avea 38 de grade I-am pus un supozitor de paracetamol si sper sa nu-i creasca mai tare Am cantarit-o si are 9,420 kg (deci a luat 420 g luna ast - de la 9 kg la 9 luni- chiar daca-mi scazuse 320g cand a fost bolnavioara).
Nati ai reusit sa dai comanda pe LR.fr?? Eu am mai dat una in seara asta!
Va puuup, noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa,

a castigat obama alegerile!! yuppa yaaaaa!!

am ajuns la 6.30 azi la job .. deh .. tot intr+un breaking news o tinem si am avut si directuri din state .. din astea d+ale mele.

laurici super saniuta, cred ca+i iau si eu gazei mele. gata, s+a terminat cu LR?? nashpaaa .. ce preturi nesimtite au astia aici la lr.ro .. eu cred ca o sa le scriu celor din franta .. nu se poate asa ceva .. e nesimtire.

moni nu costa nimic!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am uitat sa va da pentru toata lumea si .. pentru cinea vrea ...

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor cum e cu aparatul de aerosoli? trebuie sa-i iau lui Tudor si nu stiu nici ce marca si nici de unde....avem recomandare sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic...se chinuie rau sa elimine secretiile localizate in fundul gatului...Batista bebe nu ajuta deloc pt ca el haraie...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati, noi avem Omron si este foarte bun. L-am luat de la farmacia 2na de la Unirii.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput