Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
AngeliquedeS spune:
Ceska, imi pare tare rau ca e Benji bolnavior, stiu cat de panicata poti fi in situatii din astea si dc il vezi ca nici nu papa e si mai rau... AVeti grija, nu ai cum sa mergi totusi la dr, sau sa via dr acasa? Sanatate multa!
Roli, multumesc ff mult, e o idee f buna. Si mai am o intrebre, cum le decongelati, la aburi?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roli25 spune:
Gatta si Ioanact am citit ce ati patit cu puii, sau mai exact ce ar fi putut pati, Doamne ajuta ca nu s-a intamplat nimic rau. De acum incolo trebuie sa avem mare grija, nu putem sa stam 100% din timp cu ei cand sunt treji, cum spunea Ioanact, ca tb sa mai mergem la bucatarie, la baie...etc, dar tb sa reconfiguram casa. Trebuie sa strangem tot ce e periculos si se afla la nivelul la care ajung ei... eu de exemplu am golit toate rafturile care se afla jos si am inghesuit lucrurile pe sus pe unde am putut. Din pacate acum, vreo 3 ani nu mai putem sa avem casa aranjata frumos asa cum ne place...asta e... si la bucatarie trebuie sa dispara fetele de masa de care se poate tragem, e de evitat sa folosim ochiurile de la aragaz din fata...curand vor ajunge sa traga de vreo coada fierbinte, trebuie sa blocam accesul la usile unde sunt vase de sticla si portelan...destul de greu...casa mea arata aiurea de vreo 2 ani, m-am obisnuit...
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
La 15 min dupa ce i-am pus supozitorul cu paracetamol a facut kk. Cat de repede ii pot pune altul? Banuiesc ca primul nu l-a asimilat? Inainte de culcare?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aurel_cris spune:
RAMONAB,IOANACT,KOLOSALINAmultumim mult pt urari.
Abia am reusit sa citesc si eu ceva caci de vineri nu stiu cum sa mai ma impac cu Biencuta.Se trezeste si din ora in ora noaptea plangand,nu mai vrea sa stea in patut,e tare agitate si nu mai vrea sa manace asa,ea care manca foarte bine.Ma gandesc oare incepe sa ii iasa vreun dinte?Voi ce parere aveti??Astazi i-am facut si vaccinul pt hepatita b,mai avem un buster in aprilie.Sunt terminata cu somnul vad ca nici pastilele pt cap care le iau nu mai dau rezultate.Eu tot speram in mai bine dar cam greu......ziua poate sa faca ce vrea nu ma deranjeaza dar noaptea mi-ar place sa trezeasca macar de 2 ori sa pape si inapoi la somn.Cred ca v-am plictisit cu vesnica mea probema
,ma plang si eu la voi caci aici nu ai frate cu cine schimba o vorba.
.
Asta este ...vor veni si zile mai bune,oricum cand ma uit la ea cum zambeste ma topeste![]()
GATTA,ALINAurate patani,eu am luat-o azi noapte in pat ca nu mai puteam sa ma ridic mereu picam de somn,iar domnisoara are obiceiul sa imi faca parul permanent asa ca m-am lasat un pic mai jos in pat.Nu stiu cum a facut ca am gasit-o aproape sa cada cu capul in coltul noptierei,m-am trezit de nu am atins si nici ca am mai dormit.
CESKA multa sanatate lui Benji
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Hop si noi Raportam un Pupinel caruia i-a trecut raceala si mami nu mai poate de bucurie. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ma bucur ca sunteti sanatosi,urata patanie,bine ca sa terminat cu bine
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
ramonab spune:
Ven, ce-ai facut pana la urma cu laptele tau?Parca tu ziceai ca ti-a revenit laptele dupa 3 luni.Daca nu sa ma scuzi de confuzie.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
cati_magureanu spune:
va "pumpizam" si noi! (ca sa zic si eu ca Miri)
am citit iar pe fuga, caci sambata, duminica si ieri n-am mai intrat...
noi suntem binisor...ca sa nu va mai plictisesc, si eu, va spun ca ma simt mai bine..am inceput sa dorm (fara pastile)... se pare ca am inceput sa ma reglez (am rugat parintele sa-mi citeasca o rugaciune, duminica, dupa slujba, si, va spun cu mana pe inima, ca a fost prima noapte cand am dormit toata noaptea, neintrerupt...eu cred in puterea rugaciunilor si, se pare, ca au inceput sa aiba efect)..
Matei este iar un mofturos...se pare ca tot de la dinti..Avem 4 iesiti ca lumea, 2 au spoart gingia dar vad ca cresc incet (fata de primi 4), si, astazi, am vazut ca se mai pregatesc 2 sa sparga gingia...
De cateva zile, pur si simplu nu vrea sa mai deschida gura...trebuie multa munca de convingere ca sa fac sa accepte biberonul (pe care, de altfel, il mananca bine, odata inceput suptul)...mancare solida mananca si mai putin ca inainte...D'astea...
In rest..toate bune!
Am vazut in fuga ca:
LalaD&Company sunt bolnaviori cu totii! Sanatate multa la cei mari si la cei mici!
Dudu mic se lupta cu pojarul sau pojarelul? Sanatate multa!
Gabi, de care nu mai stiam nimic, a traversat o experienta trista! O imbratisam si ii dorim multa sanatate si sa-i dea DD un alt bb mic care, impreuna cu Dariuta sa-i bucure viata!
Albertelul mic se lupta cu dintisorii si, ca si Matei, mananca putin si este marait!
Apropo Danonique, cum te mai simti? Eu traiesc, iar, emotiile sarcinii, prin sora mea, care este si ea insarcinata in 11 saptamani..azi mi-a trimis eco unde se vede deja puiutul format si imi povestea ce de emotii au fost pe capul lor cand au vazut ingerasul mic "zburdand" pe acolo cu forma de bebelus deja...
Elenita noastra draga (noruleata noastra) a tinut-o pe mommy awake toata noaptea si nu s-a simtit bine! Ginerica ii transmite un pupic de alinare!
Evitaare analize bunicele si ca este ok! Bravo sa fii sanatoasa pui mic!
Benjieste si el bolnavior! Il pupam (cu muci cu tot) sa se faca bine!
Cristina(aurel_cris) se confrunta si ea, ca si mine, cu singuratatea si cu oboseala excesiva! Te pup sora mea, intru suferinte si sper sa-ti fie mai bine de acum incolo!
Ioanact este si ea bolnavioara cu rosu in gat..o pupam si pe ea sa se faca bine!
Gatta si Angi am citit ce ati patit cu bilutele si cu nazbaticii mici...v-am povestit ca Matei a inghitit o bucatica de neopren, pe care a vomitat-o noaptea respectiva...Mi-a stat inima cand am vazut ce a scos, micul meu scamator, din burtica..
Am vazut ca vorbiti de dormitul cu tati sau nu...Din cele aproape 10 luni am dormit cu tati numai vreo 2...asa a fost situatia...pentru ca eu nu lucrez (inca) iar singura sursa de venit este tati, am convenit ca ma trezesc eu noptile sa am grija de bebe (unul din motivele derglarii mele)...Cand a inceput Matei sa doarma toata noaptea, pe la 5-6 luni, am revenit in dormitorul conjugal...Din pacate, a survenit problema mea cu insomnia si a trebuit iar sa ne splitam...as ca acum: tati doarme in living si are grija de Matei noaptea iar mami doarme in alt dormitor cu antifonice ca sa nu auda nimic...
Nu va mai zic ca nici in timpul sarcinii n-am stat mai stralucit la capitolul asta (de pe la 5-6 luni am dormit singura, pe motiv tot de insomnii si loc in pat
)...
Mai vroiam sa mai zic ceva..dar..am uitat...revin..
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
buna fetelor,
sanatate multa clopoteilor bolnaviori, multi pupicei si insanatosire grabnica!
La multe lunite si la multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea!
sanatate multa si mamicilor racite, am prins info ca si lalaD ar fi racita, doc fa-te bine repede, apropo D -ul vine de la Doctor, asa-i?
LauraD 
, cum intrebi, cum apar, hihi. Sorry ca n-am dat un semn mai des, azi de ex. l-am lasat pe baby cu mama si am colindat prin oras. Am prins ca Eleni e bolnavioara un picut si ii iesmulti dintuci, multi pupici papusicii si insantosire grabnica!
AncaSoare, merci frumos de link-ul dat si de faptul ca ti-ai amintit ce am intrebat mai demult aici, uf, am vazut ca e pt 6 ani laptopul acela, oare o sti fi-miu ce sa faca cu el ? Pupicei sarbatoritului si la multi ani cu un pic de intarziere!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Chiar asa, SHOSE, ANCAB , MITSU si care va mai stiti absente pe aici, hellllooo!
Am frunzarit mult pe aici, mai doream sa zic cate ceva dar am uitat, nah ca mi-am pierdut exercitiul intr-ale forumitului...
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)