Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Ce faceti, acum ca am intrat si eu ati fugit toate? Vreau si eu sa ma bag in seama si nu am cu cine

Voiam demult sa va intreb, se poate pune mancarica de-a lui bb la congelator? Adik gata facuta, cu tot ccu carnita, dar la congelator? Ca uneori imi iese prea multa si o arunc, dar parca auzisem ca se poate la congelator dar am uitat. Si daca da, cat se poate tine?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

angi, in primul rand ma bucur ca pupicu nu mai e blonavior. baiatu frumos cu ochii albastri

despre mancarica .. si eu ii mai congelez si o tin cam 2 saptamani.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

gatta da si noi practicam multe din joculetele alea .. si majoritatea le-am facut din instinct, nu ca as fi citit undeva (cutia cu jucarii s-o goleasca ea, cucu bau, bum bum, luatul in brate si blansat cu ea ptr echilibru etc) ..

si acum sa va spun de bum bum care la noi e boc-boc .. am tot facut boc boc cu ea pana cand fata a inceput sa faca boc boc cu peretele ... dat fiind ca am calciu pe pereti s-a harsit pe frunte .. ei de atunci am lasat-o mai moale cu boc boc ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

pe ultima suta de metri :

stoisor , ioanact , kalosalina , ereena
monica , irlandeza

Cred ca eleni v-a auzit urarile de "fara dureri de dinti " ca nu s-a mai manifestat urat...

Ellenutza, medical poate sa-ti dea si doctorita de familie a lui eva! Eu asa faceam cand aveam nevoie de concedii medicale... Bagam o boala de'a lui dimitris sau eleni... Foarte interesat materialul cules de la mamicile de constanta !!!! Am salvat pagina si o sa-l citesc mai cu atentie cand voi avea mai mult timp de cat am acum.
Eleni este bine acum. Nu a mai avut mucisori dar asta de la aerosoli iar de vomitat - m-a ferit Dumnezeu pana acum... Oricum, se pare ca este destul de "tare" caci se mira si doctorita cum a reusit sa nu faca febra la ce era in gatul ei...

Ereena, daca vrei poti sa ma bagi si pe mine la "nu conteaza data !" Daca ramane totusi 8 februarie - pregatiti-mi si mie un cadou pentru ca este chiar ziua mea de nastere dar imi va face mare placere sa o serbez alaturi de voi !!!!!

Ceska, offff au dat mucisorii peste benji.... Poate scapati repede de ei si fara alte complicatii! Am vazut fotografiile... Ma topesc de dragul lui! Este mortal ce freza are. Tare ce sufar de subiectul par bogat versus cheliuta lui eleni a mea...

Irlandeza.... si sa iasa dintocii lui pati cat mai repede si fara dureri !!!! Deja a nins acolo ? Si de ce spui ca nu ai ce sa faceti cu saniutza ? Nu ninge la maniera sa se aseze si sa dureze ??

Nemary, felicitariiiiii dariutei pentru secundele de stat singurica in picioare !!!! Asteapta-te in curand sa faca si primii pasi singurica !!!!

Gatta, mie mi se pare ca mananca bine saratica ta !!!! Bine, mai putin cantitatea de doar 60 de gr. legume cu carnita.... Cat despre decoratiuni... Bine ca nu a patiti nimic mai grav si... cred ca vei renunta in curand la tot ce inseamna "infrumusetare casa" Cand imi amintesc cate prostioare de decor aveam, plus zeci de chivece de flori si alte 7-8 vaze pline ochi non stop cu flori de sezon... De cand s-a nascut dimitris am renuntat la obicei...
Totul este sus acum! sau renuntat complet la ele!

LalaD, ce ma bucur ca este bine Andrei !!!! Of, fir-ar sa fie de antibiotice dar isi fac efectul imediat si pun copilul pe picioare de indata !

Monicaa, vazut fotografiile de la cresa! la cretulina frumusina de clara !!! Super cresa are !!! Vorba erenei... la astfel de cresa sa-ti tot duci copilul...
De curiozitate... cat platesti pe luna ???

Angi, mi-era tare dor de tine si de pupi al tau !!!!Ce ma bucur ca pupi s-a facut bine !!!!
Ce vis ai avut.... Magulitoare descrierea lui eleni a mea ca o frumusete cu par blond si mai ales lung cata vreme este cam Kojac acum...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ah, stiam ca am uitat pe cineva....

Am vazut un ingeras taaare frumos care doarme linistit:

http://good-times.webshots.com/photo/2812094120104142649JfKpFV

Ioana, ai o papusa de fetita !!!!

Si acum, poate sunt subiectiva sau suna a lauda dar mi se pare ca seamna cumva cu eleni a mea..
O sa-i fac o fotografie cand doarme si ea sa-ti dai si tu cu parerea....

Am facut cateva fotografii in parc ieri dar nu am avut timp sa le pun in calculator....

Miriiii, cate unul pentru fiecare : tu, bruno si sacha !!!!

Lala20 ? Roxanici ???? Ema ?? Shose ??? Cati ????

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uf! Greu e cu bebe bolnav!
Benji s-a trezit la 06:30 prost dispus nici urma de somn... Intre 8:20 si 9:00 (nu a vrut sa bea deloc lapte dimineata, ultima oara la 04:30) efectiv doar a plans. Curgeau lacrimi, nasul si saliva. Era rosu la fata, nu il consola decat sa stea in brate cu capul pe umarul meu. Cum ma asezam pe canapea cum urla. M-am plimbat cu el, a raut sa aodarma cum l-am pus in pat gata urlete. A mancat f putin banana cu biscu si branza. La 8 avea 37,4 la 10:00 38C. Niciodata nu a avut asa temperatura. Nu stiu pe ce sa dau vina? Dinti, raceala, durere de burtica.... A adormit dupa ce a baut 160ml lapte cam vreo 2h. Dupa 15 min iar maraie dar asa a jale.... fug la el. O sa se raceasca mancarea ca de ars s-a ars!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

moni, stoisor am luat, joi cred ca ajung la posta sa le trimit.

pupici

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CRSTIAN, MATEI, BIANCA
SA FITI SANATOSI , CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII.
Buna fetele.
Ioana s-a trezit azi dim la 4:30 (pt ca aseara a baut decat 50 ml de lapte) si dupa aia s-a mai trezit la 8:30 (k au venit femeile sa faca curat la biserica, avem hram pe 8 Noiembrie)...a ma cheama si Gabriela .
Ellenuta am vazut si eu materialul la :Mamici de Constanta, unele lucruri le face si Ioana.
laura dimitris astept poza cu Eleni sa vedem cum doarme
gattasalvaje asemanator am patit si eu cu Ioana aseara, am lasat-o in scaunel la masuta, eu m-am dus la bucatarie sa curat cartofi, ea era aproape de masa unde mancam noi si a tras de fata de masa si a spart un pahar , bine ca nu s-a taiat.. Doamne fereste , tb sa stam in permanenta langa ei , numai cand dorm atunci putem sa facem si noi tb.
Bine ca nu a patit nimic rau Sara.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Ce faceti, acum ca am intrat si eu ati fugit toate? Vreau si eu sa ma bag in seama si nu am cu cine

Voiam demult sa va intreb, se poate pune mancarica de-a lui bb la congelator? Adik gata facuta, cu tot ccu carnita, dar la congelator? Ca uneori imi iese prea multa si o arunc, dar parca auzisem ca se poate la congelator dar am uitat. Si daca da, cat se poate tine?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Eu si cand era Marc mic si acum la Andrei fac piureu mai mult odata, fac cateva combinatii, unele cu conopida, altele cu pastai, altele cu dovlecei, acum am facut cu gulie si ce mai imi trece prin cap...la unele pun pui, la unele vitel, unele le las fara carne ca sa pun ulterior ou sau ficat si fac borcanele pe 7-10 zile pe care le congelez. Nu as avea timp sa fac in fiecare zi mancare.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Of! Of!OF! Nu stiu cine a pune sa masor temperatura cu doua termometre! Unul: 38,8 celalat 37,6!!!! Acum 1,5h am sunat la dr a ramas ca asistenta vb cu el si ma suna ei inapoi. NIMIC! De atunci de fapt de la ultimul post Benji e tot o lacrima si muci, nu vrea decat in brate si devine asa apatic, adoarme cate 10-20min iar maraie, nu a papat decat cateva lingurite din legume. Ceai nu vrea.... Ma doare inima!!!!!!!! Sun eu acuma la dr. Sotul chiar azi nu poate veni mai repede.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput