Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
EliaElia spune:
Ce urat, Alina!In loc sa-si ceara scuze, tot ea cu gura mare! Cred ca vor fi mai atenti de acum in colo doar ca probabil tu nu mai ai de gand sa calci pe la ei.Poate cand te duci sa iei fisele mai ai o discutie cu ea. Sa-i spui si tu ca esti dezamagita si ca te asteptai sa inteleaga ce simte o mama cand isi vede copilul chinuit.Nu prea am inteles care e treaba cu comisia. E o comisie externa?Camelia si
Laura (06.02.2008)
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Buna dimineata ! Andrei inca mai are semne de raceala dar suntem categoric pe drumul cel bun. Azi l-am trimis si pe Bogdan la scoala asa ca incet ne reintram in ritm. Ramo eu azi ii fac in premiera lui Andrei supa de galusti cu pui Apropo de chestia asta acesta este sfatul dr noastre : Dupa varsta de 10 luni jumatate se va introduce usor cu ajutorul supei de galusti - albusul de ou deoarece vaccinul contra pojarului are in compozitie albus de ou si trebuie sa aflam inaintea lui daca puiul are sau nu alergie la albusul de ou! Este periculoasa administrarea vaccinului la un an daca nu stii in prealabil daca copilul este sau nu alergic! O zi excelenta ! Lala. |
Lala, ne bucuram de vestile bune. Vaccinul impotriva pojarului este optional, nu? Dar se recomanda sa facem vaccinuri impotriva bolilor copilariei?
Alina, imi pare rau de ce s-a intamplat. Sanctiunile aplicate in spital sunt severe si dupa parerea mea demonstreaza ca sunt seriosi, cel ptin din punct de vedere administrativ. Si tin la reputatia lor. Dar dr Marcu s-a purtat nepotrivit...clar. Totusi, eu cred ca e mai bine ca nu i-ai raspuns cu aceeasi moneda, intotdeauna discutiile astea degenereaza si cel putin pe mine ma umplu de nervi. Asa macar nu ai ce sa-ti reprosezi,ai fost eleganta, iar ei au aplicat masurile pe care le-au considerat necesare. Dupa parerea mea, nimic nu te impiedica sa cauti un alt medic, chiar la ei, dar in alta clinica. Din cate am vazut, deschid si in Dr Taberei in curand.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
LalaD, poate pui pe site reteta de supa cu galuste.Ca eu nu stiu cum se face desi imi place foarte mult ![]()
Alina023 of Doamne, ce nesimtiti.Nici nu stiu ce sa iti zic.Da-i incolo si du-te la un alt spital.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
Stancuta vaccinul contra pojarului face parte din schema obligatorie de vaccinari !
Optional este daca il faci pe cel de la stat sau cumperi cu 3 valente dar de facut este obligatoriu sa fie facut. La gradinite este primul de care te intreaba .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
alinuscha vai ce urat din partea ei .. si parea chiar draguta cand am fost cu eva la ea la urgenta. e bine totusi ca te-ai abtinut ca in cele din urma tot tu te-ai fi enervat .. nu cred ca pe ea o afectau vorbele tale. si eu chiar vroiam sa fac abonament la medlife .. acum stau si ma gandesc daca sa raman la medicover sau nu ... vedem
lala buna ideea cu supa de galusti. mama i-a facut evei ardei umplut si l-a papat bine. de azi ii dau pasat cu furculita, nu blenduit. cred ca va fi show .. sper sa nu cedeze socrella si sa-i blenduiasca .. trebuie s-o onisnuiesc cu bucatele nu pasta ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
anca.b spune:
Salutare, tuturor!
am citit din urma si am vazut ca ati intrebat de noi. multumim ca nu ne-ati uitat. 

nu s-a intimplat nimic, doar ca am fost destul de ocupata, tot pe drumuri, mi s-a stricat de tot masina de spalat, nu mai poate fi reparata, am cautat alta, azi am luat si miine mi-o aduce acasa...sper sa intru in normal...
Stefan e bine, ii mai ies doi dinti, e cu gingiile umflate si nu doarme bine din cauza durerii...
a inceput a umble tinut doar de o minutza, prin parc isi impinge caruciorul, in casa face ture non-stop...ii plac desenele animate, se uita la ele cu niste ochi mari-mari si le "fluiera"
cam asta despre noi.
La multi ani sarbatoritilor de azi si celor de zilele trecute. sa fiti fericitai si iubiti!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata fetelor,
Am "disparut" ca nu mi-a trecut starea de kko si nu vreau sa va indispun.
LauraD, ca ai intrebat de mine.
N-am apucat sa citesc - e nebunie pe-aici - decat ce-a patit Alina cu MEDLIFE-ul. Nu pot sa spun decat ca Dr Marcu a dat dovada de ne-sim-ti-re, ca om, si eu, in locul tau, mi-as lua fisele si nici n-ar mai discuta cu ea.
Am vazut ca LalaD & co sunt mai bine; super!
(si eu sunt interesata de retzeta).
Revin - suna tel in disperare![]()
PS. Ramo, nu pot sa-ti vad zambetul; de ce?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala buna ideea cu supa de galusti. mama i-a facut evei ardei umplut si l-a papat bine. de azi ii dau pasat cu furculita, nu blenduit. cred ca va fi show .. sper sa nu cedeze socrella si sa-i blenduiasca .. trebuie s-o onisnuiesc cu bucatele nu pasta .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Elle, poti sa incepi sa nu mai blenduiesti felurile de mancare care oricum sunt moi in mod natural - galustile, orezul cu legume, ciorbita de rosii cu paste (am pus eu reteta). Sofia a gustat neblenduit in concediu, de la borcanele, si nu a sesizat nici o diferenta. Ii placea gustul si atunci papa.
Gatta, am eu asa un feeling ca Sarei o sa-i placa cel putin una din retetele puse de zuzici...cel putin mancarica de conopida a Lalei e geniala! Poate ca Saratelul nu mai vrea sa fie hranit, ci vrea sa pape singura? Asa a patit si Doc cu Serbanutu, si ii da bucatele de mancare pe care le duce singur la gura.
Dar cum faceti voi ca sa nu blenduiti carnea? O tocati cu cutitul? Eu i-am dat-o doar blenduita, legumele le pasez cu furculita de vreo luna cred.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Nici eu nu toc carnea ...inca
...o dau prin blendar.
Legumele le fac cu furculita dar in carne se impiedica rau daca e tocata ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Am pus reteta la "bucatarie" sper sa intelegeti ceva din ea, mie imi ies galustile mereu si le fac la ochi ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze