Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Zuzici si eu as vrea daca se poate cateva sugestii pt cadouri...
Ma gandeam prin decembrie sa-i cumpar saniuta asta http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=CH236 Ce parere aveti? O are careva?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

E chiar draguta saniuta , si eu tb sa ma gandesc ce sa ii i-au Ioanei cadou, si mai ales cu ce sa o imbrac la implinirea unui anisor.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Daca tot nu e nimeni, sa mai punem poze cand veti intra le veti vedea , am sfarsit pozele pe ziua de azi cum am adormit.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

doarme asa de frumos...si mi-ai dat idee sa-i cumpar si eu o minge din aceea mare, de plaja. noi avem doar mici, mici.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce bine ca aveti zapada ca sa folositi saniuta. Noi n-avem, a nins vineri intr-un orasel cam 15 cm de zapada, da' s-a topit in ziua urmatoare.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Ellenuta, doua vesti bune pe ziua de azi. multumim si sanatate Evei, bine ca nu mai are nimic.

Sa ma dau si eu mare... azi a stat Daria cateva secunde singurica in picioare, mi-au dat lacrimile de emotie.... ce fata mare are mama

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Daca tot nu e nimeni, sa mai punem poze cand veti intra le veti vedea , am sfarsit pozele pe ziua de azi cum am adormit.

ALBUM
Alte POZE

doarme asa de frumos...si mi-ai dat idee sa-i cumpar si eu o minge din aceea mare, de plaja. noi avem doar mici, mici.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Ma bucur k ti-au placut pozele si ca in acelas timp ti-am dat ideia cu mingea de plaja . Am plecat sa fac , mi se inchid ochii. O noapte linistita va doresc, fara treziri. Noapte buna.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Multumim pentru urari si la cat mai multe lunite si celorlalti sarbatoriti de astazi!

Ca veni vorba de cadouri pt implinirea unui anisor, nici eu nu stiu ce sa-i iau mai ales ca vor fi pe rand Mos Nicolae, Craciunul, Sf. Stefan, Ziua de nastere
Bantuind pe net am gasit diverse site-uri f misto dar care livreaza numai in SUA... si ma oftic tare ca nu livreaza si in Ro... am vazut o gramada de jucarii, hainute, ghetutze frumoase si mult mai ieftine ca aici. Si n-am nici o ruda, prieten pe acolo care sa primeasca comanda si sa-mi expedieze pachetul in Ro
Btw, Ellenuta ai dat acum 2-3 zile un link al unui site din state, livrau si in Ro?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

laura, eleni mic si dintospe de-o parte mai bine ca scapa repede.

stoisor,eu am luat nr 20 pt matei si parca tot sunt maricuti,dar 21.la el cu soseta/dres mai grosut or sa fie ok

roli,inca nu e stabilita data si ora sigur sigur,poate mai sunt doritoare care nu au completata sondajul.desi am putea trisa putin sa impacam pe toata lumea. avem 6 voturi pt 1.02 dar mada ne-a rugat sa alegem o alta zi sa poate veni si ea.avem cate 5 voturi pt 18.01 si 8.02 si 2 persoane pt care nu conteaza data. daca oferim cate un vot plus cele 5 avem egalitate/ 1.02 o scoatem pt madalina si aweya ,si ca sa poata ajunge si miri eu propun 8.02 .ce parere aveti?in alta ordine de idei, zici ca a fost bine doar tu cu sotu'.hmmmm

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

eu am optat pt.1 feb, dar daca vine si Miri...atunci sunt de acord cu 8.02

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello , zuze !
Sper ca reusesc si eu sa scriu un mesaj , ca ma baraie sotzul ca aude cum tastez si nu poate sa doarma

Raportez si eu ca de azi , 3.11 am inceput scarbiciul...e drept , cam la relanti...3 zile pe saptamana , 5 ore / zi. A venit mama de la Campulung si sta cu Sara in zilele cand sunt eu la serviciu.
Ma simt f. obosita , am avut f. mult de munca si acasa si la serviciu.

Sara ma omoara cu mancatul...azi a papat cam asa:
8.30 lapte cu cereale 200 ml
12.30 pere williams de la Nestle - cam 60 g
lapte - 70 ml.
17.30 piure de legume cu peste 60 g si supa crema din biberon 280 ml.
20.30 lapte cu cereale 180 ml. ( mi-a refuzat iaurtul )
23.00 lapte cu cereale 170 ml.

Baga laptic cu cereale la greu , in schimb cu solidele e jale mare. In continuare face fitze la mancatul cu lingurita...nu stiu ce sa-i mai dau , nimic nu o tenteaza.

Azi m-a bagat in sperieti, am crezut ca-mi sta inima...am niste pietricele colorate din sticla pe care le tin intr-un bol ca decoratiune...a reusit sa le traga de pe mobila , a spart o piatra si a bagat-o in gura. S-a taiat la gingie si am gasit-o cu sange pe buze si pe body...am crezut ca innebunesc , mi-a fost tare teama sa nu fi inghitit un ciob. Asta s-a intamplat in cele 2 minute cat am lasat-o singura ca sa-i pregatesc medicamentul. Am urmarit-o pana acum sa vad daca vomita , daca plange , daca e ceva in neregula...se pare ca e ok. Nu a plans ca s-a taiat , in schimb a urlat de mama focului ca i-am luat ciobul din mana. E de groaza , trebuie sa fiu cu ochii pe ea in permanenta ca face numai prostii.

Am reusit sa citesc si eu din urma , n-am retinut f. mult ca sunt extrem de obosita...
LalaD , sper sa va faceti repede bine si sa ne vedem cat de curand in parc...Am fost duminica in IOR si ne-am tot uitat dupa voi , speram sa ne intalnim.
Gabrittza , imi pare nespus de rau de sarcina pierduta. Daca vrei sa mai ramai insarcinata , iti urez succes si sa fii increzatoare ca data viitoare va fi bine.
Miri si Monica ...felictari pentru prima zi la cresa si la scoala. Sper ca piticii sa se obisnuiasca repede si sa nu mai planga dupa mamicile lor.
Multa sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori :Ioana Ct , Dudu , Stefan si nopti linistite celor carora le ies dintzisorii : Roberticu , Eleni , Sofia , Patti( scuze daca am uitat pe cineva )

Am citit 2 capitole si as mai fi avut raspunsuri ...insa le-am uitat pana am terminat de citit. Oricum m-am intins ca o pomana tiganeasca , asa ca va zic pusi si noapte buna.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

www.youtube.com/watch?v=m2IVclEbVwM" target="_blank">neata,zuze buburuze

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!

Am vazut-o pe Clara in prima ei zi la cresa unde am vazut ca s-a simtit bine, si l-am vazut si pe Benji cum a adormit cu fundu in sus de obosit ce era.

Eu i-am scos o masa lui Razvi de vreo saptamana ca nu mai reuseam sa il hranesc asa cu 5 mese erau prea dese la 3 ore.Acum mananca asa:
8-lapte 240 ml
12-pireu de legume cu carne/ficat/ou cam 200 de gr
16 pireu de fructe cu branza/cereale, iaurt cu cereale, mamaliga cu branza si smantana, gris in lapte, orez in lapte cu mar, mamanca chiar si 300 de gr
20.30 lapte cat bea si restul cu cereale, 240 ml.
21 nani.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput