Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Daca tot sunt singura pe aici si umplu pagina sa va spun ce trasnaie a facut azi musiu. Dl Benjaminu a descoperit pe cand tasta cu mine pe aici ( ne uitam la pozele cu Robert) o combinatie de taste (ctrl+alt+sageata sus) si mi-a intors afisajul ecranului cu fundu in sus, mouse-ul manevrat la stg o lua la dr si in loc sa o ia in sus mergea in jos. Abia am putut inchide compu! Noroc cu tati ca ne-a scos! (ctr+alt+sageata jos) ... dar a cautat si el ceva vreme sa gaseasca ce a descoperit accidental la 10 luni Benjaminu....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Fetelor nu cred ca e cu ochisori ...chiar astazi m-a durut burta, semn ca tb sa-mi vina uratii.
Ellenuta ce ma bucur ca au iesit analizele bune! Si ma bucur si pt vestea cu mamicile care s-au intors deja la servici si ar beneficia si ele de 85%...cine stie... Multumim!
LauraD un pt Eleni! 5 dintisori ! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa mergeti la munte Ce bine!!!
Si Sofiuta mica cu 4 dintisori odata? Un ca sa treci mai usor peste durere!
Offf Lala nu ati scapat de antibiotic . Sanatate multa la toata familia!
Monicaa ma bucur ca a fost bine prima zi la cresa! Se vede si din poze ce bine s-a simtit Clara
Si Benji mic cu mucisori? Ooofff, tare nasoala e vremea asta! Am vazut si pozele - ce frumos doarme el....si ce ciuf are

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Am uitat sa mai scriu ceva...
Miri ma bucur ca ne mai dai de veste . Bravo lui Bruno, care deja e baietel mare
Nu ma lasa Daria deloc la laptop...mesajul trecut l-am scris in jumatate de ora ...vine peste mine si da cu manutele pe taste, sau se pune in spatele meu si ma trage de par si joaca cucu-bau cu mine...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

sunt si eu pe aici.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Daca tot nu e nimeni, sa mai punem poze cand veti intra le veti vedea , am sfarsit pozele pe ziua de azi cum am adormit.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Alina ce frumos doarme Ioana ca un ingeras...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

kalosalinada.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Zuzici si eu as vrea daca se poate cateva sugestii pt cadouri...
Ma gandeam prin decembrie sa-i cumpar saniuta asta http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=CH236 Ce parere aveti? O are careva?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ereena, Ellenuta, Laura_Dimitris, Ramonab, Ioanact , multumim pt. urarai.

Avem si noi 2 dintisori, al doile abia a spart ieri gingia. E asa haioasa.......si vad ca o chinuie din nou gingiile, cred ca-i ies si cei de sus.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am aflat ca Alinushca a nascut. Poate o trece cineva pe lista.

Citat:
citat din mesajul lui monysorescu

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va anunt ca a nascut alinushca. Nu stiu prea multe detalii decat ca a nascut prin cezariana de nevoie (ea era adepta nasterii naturale insa acum cateva saptamani ii spusese doctorul ca bebe nu e in pozitia buna si cred ca de aia), ca sunt acasa si sunt bine amandoi. A zis ca nu prea stie ce sa faca cu bebe si ca nu are nici cine sa ii arate. Cand o sa se mai dezmeticeasca a spus ca o sa imi povesteasca mai multe. Multa sanatate si alinushcai si lu bebita!

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput