Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

.. si 3 poze - Ioana somnoroasa.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, pustula, dupa cate stiu eu (si google, pe care tocmai l-am consultat, ca sa stiu sigur ca vorbim de aceeasi treaba), inseamna vezicula plina cu puroi. Daca de asta vorbesti tu, atunci mea culpa, nu e urticarie, si nu ma bag, nu stiu ce sa zic.
Dar daca vorbesti de niste vezicule pline cu apa/lichid, adica basicute, atunci e urticarie. Asa faceam eu toata copilaria. E o forma....extrema ca sa zic asa a urticariei.
Uite, chiar aseara, ingrijorata de atopia asta care ma termina psihic, am citit pe net articolul asta: http://www.med-online.ro/simptome/100/100_006.php, care explica fain si clar toate chestiile astea de piele.
Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ghiciti de unde vin eu acum .. de la intalnire cu lavinia sandru. colegiul ei raspunde de zona unde stau si a organizat intalnire in parc.

am intrebat-o de lege si a spus ca toate mamele cu copii pana in 2 ani beneficiaza de lege, inclusiv cele care s-au intors deja la munca si vor sa revina in CIC, adica si ele pot alege intre 6oo ron si 85%. in calcul se va lua media veniturilor pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului!!!!

EDIT: imi cer scuze .. scrisesem inainte de intrarea in cic ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

moni vai ce frumos e la cresaaa!! isi merita banii cu varf si indesat. si se pare ca ii place frumusicii clarita!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati vezi ca am editat mesajul!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

suntem mari!
si entuziasmul e mare rau!

prima zi la "scoala" pentru bruno, intre flamanzi. de la 8.30-12. doua lacrimi la plecare, un pupic si la 12 tipete in gura mare cu lacrimi de crocodil cand m-a vazut asteptand la gard:)))
dar am supravietuit, maine va fi mai bine!

am facut cum m-a sfatuit educatoarea: il duc in clasa, il las si plec. fara discutii, fara povesti. enormal sa planga. dupa cum si pt mine a fost la fel de normal sa plang ind rum spre casa! (ce bine e sa stiu ca nu-s singura care procedeaza asa - de fapt asa ne roaga sa procedam pt binele celorlalti copii care... nu mai au luxul sa-i duca mama in clasa). insa, per total: victorie! in doua saptamani, daca rezista, va sta la program complet! haleluiah!:))))

monicaa, vazut exploratoarea "dora"! foarte frumoasa gradinita. poate ca poti s-o lasi singura de la inceput. sau poate ti-e greu?

ioanact, ce pufoasa eioana ta dupa 5 orede somnic:)))

alina.. n-am nici o idee de cadou, sunt un monstru de mama la capitolul asta....cu bubitele... nah, pozna, s-au intors si la sacha... dermatita. o cam ia razna pielicica lui vaz, acu ins ezonul rece...

pusici valvoi si la galeata:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

am luat analizele evei (sumar / uro / copro)

totul e normal numai ca densitatea (1030.00) si PH-ul (7.00) sunt la limitele superioare. ce inseamna asta?

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ne treceti si pe noi pe lista? Da, avem muci garla, ba stravezii ba galbiori. E a patra oara de cand cu vremea rece. Azi noapte am crezut ca nu vad bine ca s-a trezit la 00:30 dar aproape horcaia de muci; el a vrut sa-si vare suzi in gura ca o pierduse si cred ca nu a mai avut aer cu nasul infundat si gurita mufata. Da-i chin sa ii curat nasul pus picaturi si intr-o ora a adormit. Apoi la 04:30 lapte si lalait in pat, a adormit. La 7 era treaz, nas infundat. De atunci e un marait acuma parca ceva mai bine dispus dupa 3h de somn. Temperatura: 37,5 zice unul din termometre 36,8 al doilea ambele rectal. Cred ca e 37,5 e cea mai ridicata de pana acuma la el. Febra nu facem deci. Sa vedem la noapte.
Eu am tot citit dar nu am reusit sa raspund nimic. Am o oboseala in oase, sunt rupta as dormi cand ti-e lumea mai draga.

Asa....
Eleni greu cu 5 dintisori ce scot de-odata capu la lumina dar cine ajunge asa mai repede la cele 20 buc???

Ereena,
tare frumos zice Matei si pt mine f clar:MAMA! Si boticul ce-l face cere mii de pupici. De intalnire nu mai aduc vorba ca ma apuca oftica rau de tot! Dar macar voi sa ii serbati frumos pe clopoteii nostrii!

Ellenuta,
ce bine ca e Eva cu analizele in ordine. Acuma iti zice lalaD ce e cu valorile alea mai mari, nu? Si daca poti sefii tai chiar merita sa revii in CIC! Acuma ai 1/2 norma?

LalaD,
antibiotic la toti? Greu, greu, greu dar va faceti voi bine. Doamne fereste de pneumonii sau complicatii! Daca ii transmitem un lui Andrei se cheama ca ii dam mucii???

Lala20,
hai intra si spune-ne ca te tine zana ta ocupata si e tot in regula (atata cat se poate) la voi, ok?

Monicaa,
frumos la cresa voastra. Isi merita toti banii. Avem si noi doua in "metropola" dar nu le-am vazut decat de-afara. Si sa dea domnu sa se acomodeze Clara f bine.

Miri,
pupam baiatul scoler! Dar e scoala sau tot o ecole maternelle???

Benji tocmai a demontat fata la un sertar de la birou si ii studiaza continutul. Ce o sa se bucure tatiiiii!

Gabritza,
pt tine si un Dariei sa te ajute sa treci peste moment.

Jelimoni,
am vazut poze cu Robert, i l-am aratat lui Benji, i-au placut!
Tati al vostru macar se scoate cu poze frumoase. Eu trebuie sa ma rog de al nostru sa imi faca poze cu Mr. B al nostru.

Si eu incep sa imi storc creierii pentru cadouri de 1 anisor si Craciun. Va primi cuburi Duplo si un Cd player pt camera lui sa ascultam muzica si cand se joaca tati la comp. Apoi deja au venit azi doua carti (Monicaa am uitat de cartea de bucate pt bebei o comand saptamana asta sa aiba maica-mea ce gati!) pt el.
Ca veni vb de zgomote: de la o vreme e f sensibil Benjaminu. La aspirator face urat unde cand era mic odata a si adormit cand aspiram. Ieri l-au deranjat boxele ca le manevrase el volumul si tati nu a verificat inainte sa dea drumul, o motocicleta pe strada, si cand trag apa la toaleta daca e cu mine in baie (il mai pun pe covoras) il deranjeaza si tipa la ea!
Gata!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Benjaminu a apucat un colt de paine neagra de secara si molfaie la el!!!!! E jale cum arata dar asa isi ascute coltii!
Pana se inmoaie chifla pt chiftele am pus niste poze noi aici:
http://community.webshots.com/album/568324775dSBMQi?start=24

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput