Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nicole eva e mult mai bine, de cand ii dau antibiotic nu mi-a mai facut febra si nici nu s-a mai trezit noaptea.

uite o pentru sotul tau care te ajuta mult

mihaita scump

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta merci mult. Sa se faca si Eva bine.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Gabrittza Si Carmilia!!! Sa fiti sanatoase, fericite, tot ce va doriti si clopoteii vostrii sa va aduca numai bucurii!!!
Gabrittza ooofff prin ce ai trecut... Sa te ajute Dumnezeu sa te refaci si psihic si Dariuta mica sa-ti umple sufletul de bucurie!
Ramona imi pare rau ca nu ati scapat de balaur Poate reuseste sa scape fara antibiotic! Sanatate multa!
Alinutza bine ca ai descoperit ca are Ioana! Tratament...si va fii bine
Grati deci pana la urma s-a lasat cu bubitze...Un pt Dudu mic si multa sanatate!
Danonique sper sa descoperi ce il deranjeaza pe Albert! Multa sanatate!
Si Andreiutz e bolnavior ...Sanatate si tie!
Oooofff ce de clopotei bolnavi...Sper ca nu o paste si pe Daria vreo boale ca tare prost a mancat ieri si astazi In schimb a inceput sa scoata tot mai multe cuvinte inclusiv cand plange ne borboroseste...
Stoisor multa sanatate si tie si speram sa nu-i dai raceala si Sarei.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

kalosalina multumesc , cu tratament ii va trece.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ghiciti ce am papat eu .. CASTANE COAPTE ce bune sunt!!

ma duc la piata zilele astea sa vad daca gasesc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Avem cateva poze noi de astazi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, asa a fost si Mathias cand a fost bolnav, cum zice si Ellenuta, numai in brate vroia, urla cand il puneam jos. Tot asa, pe pieptul meu adormea, saracutul, si apoi il puneam in patut. Dar i-a trecut in cateva zile, hai, 1 sapt., sa zic.

Multa sananate tuturor clopotelor bolnavi, uffff, mama lor de virusi ca ma dispera. Si e adevarat, de la vremea asta calda prospera ei, uratzii!

Mai fetelor, cred ca si Mathias are teren atopic . Pe langa tusea aia cu expectoratie, care n-a trecut timp de 2 sapt., care i-a dat de gandit doctoritei (asa se manifesta de obicei la atopici), aseara la baita am vazut ca are pe gat, spre omoplat niste bubite marunte si intinse asa, exact cum a avut Markus, si care au trecut numai cu Locoid . Si in jurul guritei, spre obraji, alte bubite, care am crezut eu ca sunt din cauza suzetei. Cred ca ne asteapta o vizita la dermatolog si cu asta micu', sa ne confirme/infirme......Uff din nou.

In alta ordine de idei, si eu am mancat castane coapte in cuptor, jesus, nu mai mai puteam opri.....am facut basicuta la degetul mare, atatea am desfacut, si pt. mine si pt. Markus. Delicioase!
Acum asteptam pizza, ca ne-a lovit foamea si nu ne surade nimic din ce am avem in frigi :)

Asa, ca tot vb. de mancare, Mathias a mancat azi, dupa reteta Nataliei, gutuie fiarta in apa cu zahar cu orez fiert, blenduite. Pot sa zic ca i-a placut, a mancat binisor. Ca eram in criza cu masa de fructe, in afara de mar si banana nu ii mai dadeam nimic, pt. ca nu mai vreau sa cumpar nimic de la supermarket, iar alte fructe asa mai.....naturale, de unde? Voi ce fructe le mai dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ven, din acelasi motiv noi fructe servim numai de la borcanas, am descoperit acum 2 luni niste fructe cu cereale de la Nestle, sunt in borcanase din plastic, cate 4, in cutie din carton, eu iau din Carrefour, costa 10 lei 4 cutiute de 100 de grame. La sfatul pediatrei dimineata ii fac cereale cu lapte in care bag cate o cutiuta din aia de fructe si papa f bine.

Altfel spus, sa stii ca de aia am scapat si noi atat de greu de tuse, pt ca e atopic

Va multumesc ca ati fost alaturi de noi cu Pupicu bolnavior, sper sa sa insanatoseasca toti clopoteii ca tare rau e cu bb bolnav.

Gratiela, ce are Dudu pana la urma?

Gabrizza, imi pare tare rau pt bebele tau

Pup toate fetele!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

A reusit sa adoarma Ioana. Am pus-o in carut si am leganat-o, cand eu o leganam cand sotul meu, si tot plangea, dupa care am pus-o in patut si a m plans un pic si a adormit. Inainte de a adormi a baut 80 ml de lapte si ziua a baut ceiut dar f putin. Acum doarme dar tb sa ii dam la 21:10 Ospomaxul.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

kalosalina ce frumos sta Daria in picioare.
Ven Eu Ioanei ii mai dau si pere, nectarine cu 2 lingurite de cereale.
S-a trezit Ioana. Ma duc sa ii dau Ospamoxul.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput