Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
Da Elle am vazut 
Vezi ce inseamna experienta din pacate, ajungi sa "mirosi" bolile astea 
Va pup, multumesc de sustinere, ma duc sa ma bag un pic in pat poate reusesc sa fac nani cat ar trebui sa doarma Andrei, mititelul arde ca o sobita, si cred ca mi-au dat si mie virusul ca am inceput sa tusesc.
Cand am sunat doctorul era saraca disperata 80 % din pacientii ei sunt virusati si se fac forme nasoale de bronsite respiratorii, la noi in cartier cica e declarata deja epidemie 

Cand mi-a raspuns la telefon prima chestie a fost " spune-mi ca nu si voi
sau macar doar Bogdan ( ca pe asta il stie aspirator de microbi ).
Asa ca maine i-am dat si noi de lucru, nici nu a vrut sa auda sa mergem la clinica ca pe holuri e jale 
Vremea asta a activat toti microbii 

Astept cu nerabdare gerul !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
Ramo poate raspunde la trat lights,ar fi bine ,pupici
Lala odihnestete mami,chiar imi pare rau pt voi
si eu sunt virusata si mi sa nu io intorc lui Sara ca ea e ok 2 yile doar de muci a avut fara febra .....uffff
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
Ellenuta spune:
helloooo
somebody ...... anybody ....... ce liniste e pe aici ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
gabrittza spune:
multumesc fetelor pt urari.noi nu mai avem laptop ca a avut daria grija de el.
imi este tare dor de voi.abia astept sa mai vad pozici cu voi si clopoteii vostri si sa mai aflu cum o duceti.sper ca sunteti bine cu totii 

noi suntem bine
Daria are 2 dintisori,are 8 kg,69 cm.dr a zis ca arata foarte bine.papam foarte bine,dormim bine dar ne trezim de 3 ori pe noapte pt laptic.
eu am fost insarcinata.....dar nu a fost sa fie si bebelusul meu la 9 saptamani a devenit ingeras

imi revin destul de greu.sarcina a fost una cu un inceput groaznic,greturi si varsaturi mai tot timpul,somnolenta,etc.am stat mai mult in pat.acum ma simt ceva mai bine fizic.psihic e tare greu.visez mereu numai copii,nasteri si alte lucruri din astea.
in fine asta e,noi sa fim sanantosi si Daria mai sanatoasa decat noi ca sa ne lumineze zilele.
inca o data va pup si imi este tare dor de voi.

va multumesc ca va ganditi la mine,sunteti niste dulci.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
Ellenuta spune:
ufffff mai gabby iubita cat de rau imi pare de ingerasul mic
deci pana la urma era sarcina atunci cand nu iti venea tie ciclul si te simteai rau. imi pare tare rau, acum trebuie sa fii puternica si sa treci peste asta caci dariuca mica si scumpa are nevoie de mami ei.
fetele si
pentru sufletelul plecat la Doamne Doamne
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
aweya spune:
GABRITTZA
CARMILIA
LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI CLOPOTEII SA VA ADUCA NUMAI BUCURII TOATA VIATA!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
LA MULTE LUNISOARE SI ANISORI
pentru sarbatoritii de ieri si azi! Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Si le dorim multa sanatate clopoteilor bolnaviori si un
ca sa le treaca repede, repede.
Gabrittza imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Stiu ca este greu si cuvintele nu pot alunga durerea, dar poate macar o mai alina. Un
pentru Daria si o
pentru tine si suntem alaturi de voi!
Ioanact spune:
stosior incerc si eu cutadenul sper sa ii treaca iritatia.
danonique multumesc
da, stim acum de ce face febra.
Ioana azi a plans aproape toata ziua, de la 13-15:30, la 15:45 a adormit pana la 16:20 suspinand, nu stiu ce sa fac si acum plange, cum o pun jos sau culcata plange.
Imi spuneti si mie ce sa fac?
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
aweya spune:
Vorbeati de dimineata despre dormitul cu tati... nici eu nu am fost de acord ca el sa doarma in alta camera. Doar in prima luna, cand a stat mama la mine sa ma ajute, am dormit separat, apoi a revenit in patul conjugal, chiar daca bb se trezea si el mergea a doua zi la serviciu. Am stabilit de la incaput ca este copilul amandorura si avem aceleasi obligatii fata de el.
Oricum ca sa il laud un picut, trebuie sa recunosc ca ma ajuta foarte mult cu copilul. Atunci cand este acasa el sta cu Mihaita, il scoata afara, il schimba, se joaca, in general dupa-amiezele sunt usoare pt mine si ma pot ocupa de altceva in afara de copil.
Stoisor multumesc pentru site-ul cu piscina 
Elle cum se mai simte Eva?...
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact stosior incerc si eu cutadenul sper sa ii treaca iritatia. danonique multumesc da, stim acum de ce face febra. Ioana azi a plans aproape toata ziua, de la 13-15:30, la 15:45 a adormit pana la 16:20 suspinand, nu stiu ce sa fac si acum plange, cum o pun jos sau culcata plange. ![]() Imi spuneti si mie ce sa fac?ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
alina, mie eva mi-a facut asa numai noaptea .. eu zic ca era de la gatul rosu si de la urechiuse. cum o puneam jos cum urla cat o tineau puterile .. m-am plimbat cu ea in brate si am adormit-o pe piept. m-am asezat pe canapea cu eva atarnata de mine (piciorusele in jurul taliei mele) si caputul pe piept .. si m-am leganat pana a adormit si apoi am pus-o in patuc ..
poate merge si la voi ..
si sanatate multaElena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva