Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:

CARMILIA, gabrittza 

SA FITI SANATOASE SI TOT VA DORITI SA SE IMPLINEASCA.
Ati avut dreptate
, Ioana are rosu in gat, a luat raceala de la mine
, am inceput sa ii dau Ospamox la 8 h si Nurofen 3 ml dimineata si seara. Nu mai are febra.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
danonique spune:
GRATIELA
lui Dudu.Multa sanatate si sa treaca repede pojarul.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
uff mai danutza ce sa mai zic, poate ii sparge vreun dintisor. nu e neaparata nevoie sa si vezi ceva in gurita. sau poate il dor urechiusele .. imi pare rau ca nu te lasa sa te odihnesti.
tin pumnii sa aflati ce il chinuie pe alberticul mic si frumos!
stoisor nu am mai vorbit cu creata, poaet o sun sa vedem ce mai fac frumoasele.
maine incepe si irinuka lucrul, poate ma vad cu ea la o cafea, daca o avea timp.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
danonique spune:
ALINA multa sanatete Ioanei.Bine ca ati aflat de la ce facea febra si asa stiti ce tratament sa-i dati.
poze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor eu stiu pe cineva care sa petrecut aseara si azi se reface ![]() Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA ************************** |
De cuminte, a fost cuminte insa de la 05.00 dimineata si pana acum a facut incontinuu febra 38,8 C
, a luat virusul de la frati-su , care a avut febra inainte 3 zile.Asa ca maine dimineata astept si eu vizita dr sa ii consulte pe amandoi

Asa ca raportam si noi in 10 luni a doua febra , fata de Bogdan e lux oricum
Sunt cam zombi ca nu am dormit deloc

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
ELLENUTA s-ar putea sa fie de la dintisori dar parca la ceilalti nu plangea asa de tare.
poze albert
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Ramo ai primit rez la exudate?mai e balauru?nu asai?ai zis ca e ok baby R dar rezulatul cum este? Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA ************************** |
Le-am primit, da uite ca am uitat sa va spun ca din pacate iar a iesit ceva, de data asta streptococ beta hemolitic de grupa c iar sotului de grupa f.Eu nu am nimic.
Acuma doct a zis ca ea nu i-ar mai da antibiotic ca il zapaceste de tot si a zis sa il dau numai cu tantum verde si sa ii mai facem o data saptamana viitoare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
stoisor spune:
offf mama ei de treaba
si Andrei _si Albert cu taraboi ....pup bebei si mamicile
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
stoisor spune:
Alina imi pare rau si de Ioana,vezi ca a fost bine ca te-ai dus cu ea,lasa ca i a fata trat si se face bine pupic
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA
Ellenuta spune:
am primit mesaj de la gabby, sunt bine, daria are si ea in sfarsit dintisori, ea a avut ceva probleme de sanatate. dariuca i-a spart laptopul si nu mai are cum sa intre pe forum si nici bani de reparatie nu are. va pupa pe toate!
alina ai vazut?? udfff .. imi pare rau ca am avut dreptate, lala ai vazut ce om de nadejde ai avut aici??? imi pare rau ca andreiu a luat pe virusache de la boda ..
baiatul sa-i treaca repede!
ramo uff .. iara?? tare rau imi pare, ii dai tratament in continuare?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva