Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Mary, Daria a avut pojar sau viroza eruptiva? de fapt si pojarul e tot o viroza eruptiva...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

a avut pojarel(rubeola), a facut temperatura inainte de eruptie si scaune moi, moi.

am gasit aici un articol dupa ce am scapat de prima boala a copilariei.

Rubeola (pojarelul)
Perioada de incubatie
14-21 de zile
Simptome
Rubeola este o boala care poate trece neobservata. Febra este mica, uneori chiar lipseste. La 3 zile apare o eruptie usoara cu pete rozalii la nivelul fetei, iar ganglionii din spatele urechilor pot fi mariti.
Ce trebuie sa faci tu
Mai mult decat orice, trebuie sa urmaresti starea copilasului tau: sa-i scazi febra, sa-l hidratezi bine si sa se odihneasca suficient. De obicei, nu este necesar nici un alt tratament. Rubeola este contagioasa. Trebuie sa eviti contactul intre puiul bolnavior si o femeie gravida. Contractata in timpul sarcinii, provoaca malformatii fetale severe.
Complicatii
Din fericire pentru nazdravanul tau, in general rubeola nu are complicatii.
Prevenire
Ca o alternativa la vaccinul simplu antirujeolic, exista un trivaccin: antirujeolic, antirubeolic si antiparotidita (impotriva oreionului)

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CARMILIA
GABBY

SA FITI SANATOASE, IUBITE, FERICITE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA ALATURI DE PUII VOSTRI SI CEI DRAGI!

BIENCUTA
STEFAN

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Alina eu nu ma mai despart de cutaden,incearcal si tu
cat despre febra,la doctor ca nu cred ca e de la dinti

am facut si eu un monatjcu Sara este jos la semnatura cine are timp si chef

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Touching!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

offf raceala asta,mama nu ma lasa sa ma apropii de copila si imi vine sa o bat,e asa de frumos afara,super,nu frig ,nu vant e super iar ele au zbughito la plimbare si zici ca mor fara copila in casa ,nu imi gasesc locu,tati face gratar iar eu ma invart ca o bleaga fara tinta

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Ramo ai primit rez la exudate?mai e balauru?nu asai?ai zis ca e ok baby R dar rezulatul cum este?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

i-am trimis mesaj lui gabby sa-i urez LMA si sa o intreb daca sunt ok, ca ca telef imi zice ca mesajul e in curs de expediere. sper sa fie totul ok cu ele.

stoisor foarte frumos!
deci a prins vreme buna sotu' la porumbacu .. frumos ii sade .. io la job si el la aer curat ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

ma bucur ca iti place,.......sti ce frumos i afara ,super iar eu cu muci in nas,as fi vrut sa iesim in lume cu pitik,ea e ok dar eu nu,asa ca acasa cu noi
tu esti la lucru chiar,am uitat

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

i-am trimis mesaj lui gabby sa-i urez LMA si sa o intreb daca sunt ok, ca ca telef imi zice ca mesajul e in curs de expediere. sper sa fie totul ok cu ele.

stoisor foarte frumos!
deci a prins vreme buna sotu' la porumbacu .. frumos ii sade .. io la job si el la aer curat ..

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Elle da cu Creata ai mai vb _nu mai intra deloc

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

eu stiu pe cineva care sa petrecut aseara si azi se refaceoare o lasa Andutu?oare o fost baiat cuminte??oare intri mami sa ne spui cum a fost ??

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Abia astept ziua de maine sa merg la dr cu Albert.M-a rupt noaptea asta.S-a trezit de vreo 10 ori in urlete si nu adormea decat in brate.Nu stiu ce poate avea.Vad ca nici pofta de mancare nu are.Accepta doar biberonul cu lapte in rest plange numai cand vede lingurita.Ieri a mancat un borcanel cu morcov si in rest laptic.Oare ce poate fi ca m-am uitat in gurita si nu pare sa fie de la dinti.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput