Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

daca va dati seama .. abia acum plec de la job .. ce nervi mi-am facut azi .. cu toti prostii am avut de-a face!

alina ce dariuca superba am vazut eu .. si ce seamana cu mami ei, leit!!! tare mi-au placut pozele cu catelul urias si dariuca in parc.

angi imi pare rau ca si puiu tau e bolnavior .. astea sunt de sezon, ce sa le facem. sanatate multa!

alina poti sa-i dai siropelele si in somn .. o intorci usor si ii bagi seringa in gurita, ii dai putin cate putin si ea inghite si apoi se culca la loc! sanatate multa!

am fugit acasa la puiu mic .. ca tre' sa=i fac baita la 9 si uite cat e ceasu ... iar fac raliu ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta da, asa o sa fac, eu i-am dat cu lingurita gradata, dar de acum asa o sa ii dau cu seringa de la Nurofen, daca tot s-a trezit i-am dat siropelul, acum doarme. Ma duc sa ma uit la :Schimb de mame. V-am si sanatate la bebeii.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Elle abia acum ai scapat de la munca? Nasoool Si chiar seamana Dariuta cu mine? Cand am nascut-o era leit tati, dar se pare ca e adevarat ca pe masura ce cresc se mai schimba...
Ven poate totusi bubitele lui Mathias nu indica un ten atopic...Sanatate!
Referitor la fructe o mare parte din ele pana acum le-am avut de la mama de la tara, dar rezerva s-a terminat asa ca am inceput sa cumpar de la piata...nu stiu dc fac bine sau nu...sa trec oare pe borcanase?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Nu stiu ce am, dar de cateva zile sunt asa obosita...abia azi am reusit sa dorm cam o ora in timpul zilei, dar tot imi pica deja ochii in gura Pe deasupra m-a pocnit o greata...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala vad ca si voi sunteti bolnaviori...offf sa peram ca scapati repede si usor

lala20 pe unde esti?sper ca esti bine

ell ne dai te rog un cont pe pm sa-ti trimitem banutii?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Zuzici avem capitol nou!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

vai frumoasa esti tu puie mica tusi ce yi frumoasa de plimbarica ati prins,bravo,lasa mami ca o sa cresti tu mai mare ca catelusu ala mamisi il incaleci tu pe el

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Avem cateva poze noi de astazi!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Stoisor

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput