Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

merci fetelor de lamuriri in legatura cu borcanelele humana, deci nu-i mare diferenta intre astea si nestle, uf. Azi i-am dat sa pape la interval mai mare si a mancat ce i-am facut in casa- ficat de pui de tara cu dovleac, pastarnac,morcov si o inimioara de ceapa, facute la steamer. I-a placut mult, thanks God.

Lala20 imi pare foarte rau ca ai asa mari suparari! Trebuie sa fie teribil de greu sa treci prin asa scene. Va imbratisez tare!

Ginette ii place, se plimba prin toata casa si eu in back up ma tin de geanta ca sa nu se loveasca. O sa-i fac poze.

Alina 023 numai copilul bolnav si internat in spital sa nu il ai! Eu am mai pov aici despre asistentele de acolo, am stat 10 zile internati si ma rugam de ele sa vina, cica -nu iesiti din camera, ne chemati prin interfon-. Am iesit si m-am certat de cateva ori cu ele ca eram disperata, tusea bebe de se sufoca, nu avea nici o lunita, era cu branula in manuta, cu chestia cu oxigen in preajma capsorului si nu putea respira si ele se miscau in reluare. Trebuia sa insist noaptea sa vina medicul, ca ele din proprie intitiativa nu il trezeau, in fine. OIn nsamblu am fost multumita dar aspectul asta m-a deranjat .

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Ema nu stiam ca ai fost internata la Memorial cu bebe Milan. Si nici ca ai avut asa probleme cu asistentele. Cred ca am ratat mesajul.
Si revin cu parerea ca nu este normal sau acceptabil sa se intample asa ceva la un spital privat. Si daca tacem din gura ei vor face tot asa si nu le va fi bine decat lor.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

buna tuturor! Dudu a avut o noapte cu febra controlabila...azi insa a tinut-o tot intre 38.6 39.1....tzipa de rau...a tusit de vreo 3 ori...acum e mai bine ca i-am pus novocalmin.
Alina poti avea surpriza ca dak le faci reclamatie sa intri pe lista clientilor nepoftiti (a inceput sa se practice)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

multi lui Dudu bolnavior. Ai mers cu el la medic, Grati? Multa sanatate!

Chiar as vrea sa o vad si pe-asta (desi nu m-ar surprinde). Dar este legal sa faca asta? Care ar putea fi modalitatea legala prin care ar putea sa o faca? Hmmmm... cred ca mi-ar da un motiv in plus sa ii scutur cat pot de tare.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Mai sunt si eu pe-aici dar e cam nebunie la munca si nu-mi place

Helene, cand iei rezultatele? Off, tin pumnii sa nu iasa vre-un balaur la urocultura!

Cati, ce ma bucur ca ti-ai revenit cu somnul; bine c-ai reusit sa adormi fara pastile.

Azi noapte ca ora 1:00 Adela a inceput sa urle si a trebuit s-aprind lumina pt ca tzipa efectiv, chiar dak o luasem in bratze. Ne-am plimbat putin prin camera (i-am aratat personajele de pe pereti) si a adormit pe umarul meu. Cred ca mi s-a mai intamplat o data; in rest, se foieste, scanceste dar o mangai putin si adoarme la loc.

E posibil sa aibe cosmaruri?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

De la mine, in loc de cafea,o ciocolata :-)

http://www.stube.ro/O_clipa_de_neatentie-7000184.html

Speram intr-o zi cu vesti bune, mai ales de la clopoteii bolnaviori!

IOANACT, La multi ani! Cu multa sanatate si fericire!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici si clopotzei

Va mirati ca sunt deja treaza?! Si eu! Se pare ca s-a aranjat organismul cu noua ora. Maxim la 10 jumate seara pic lata si asa ma trezesc usor dimineata. Clara insa face nani

Ma bucur ca Eva a trecut mai usor peste noaptea asta.Sa o tina tot asa!

Ginette buna intrebare. Si eu as vrea sa stiu oare de la ce se intampla asa ceva. Clara a avut pana acum 2 episoade de genul asta si le-am pus din lipsa de altceva pe seama dintilor, unei zile mai agitate etc.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanica analizele facuta la cantacuzino i le iau azi, toate in afara de aslo si exudate. urocultura e gata luni ... sa iasa bine analizele .. cat despre trezitul in urlete, si eva a facut asa de vreo 2-3 ori. eu cred ca a visat urat.

alinuscha ema a fost internata cu milan cand acesta avea 3 saptamani.

grati cum a fost dudu noaptea trecuta?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata,
buna cafeaua Elle
Eu am azi program incarcat asa ca o sa revin mai pe seara. Va pupic pe toate Sper sa aveti o zi buna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Stancutz delicioasa ciocolata!!!

Mai fetele, eu sunt ingrijorata pentru balerina mea. A slabit 600 g in cateva zile (are acum 72 cm si 7.800 g). Si problema este ca nu mai mananca asa de bine. Lapte bea numai cate 120-130 ml seara si la fel si dimineata. Ce ma fac? Ce ma sfatuiti? Si nu inteleg de ce nu doarme noapte linistita. Oare sa o doara ceva? Ooofff...parca as fi la primul copil.

Sa va spun ce-mi spune Luca dimineata in masina. Imi spune: "Mami, eu sunt un rau si un nebun! Si nu o sa ma mai iubeasca nimeni, decat necuratul!"
Eu, uimita si iritata il intreb de ce vorbeste asa aiureli si cine i-a spus lui asa ceva. Initial mi-a spus ca stie el asta, apoi imi spune ca i-a spus lui buni ca nu-l va iubi nimeni. A stat o saptamana la soacra mea ca sa nu ia si el rotavirus. Si uite ce-i spune ....individa, ca acum i-as spune in toate felurile. Incredibil ce tampenii pot vorbi unii care se dau mari destepti. Se lauda si acum ca ea nu si-a pupat copiii decat in somn. De-asta e barbata-miu asa de "iubaret" si "calm". Pfffiiuuuuu....ce m-am enervat. Si nu stiu cum sa-i zic, ca mai am nevoie sa-l mai tina uneori pe Luca.
Dar cred ca am sa-i spun pana la urma in cuvinte pur si simplu. Ca nu mi se pare ok sa-i spuna asa ceva copilului meu!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Monica, si eu am zis ca sunt dintzii, dar la dinti incepe o maraiala, se foieste, m arog, nu racneste de zici c-o taie cineva; plus ca azi nopate a trebuit s-aprind lumina pt ca ma stragea de gat, cat putea ea de tare (parca credea c-o las jos).
Oricum, oribil!

Alina, bea cam putin lapte; poate dak incerci metoda LaleiD: o parte din lapte la biberon, iar restul (cam pana la 220 -230ml) cu cereale, date cu lingurita.

balerina.

Ma gandesc sa-i dau si eu cereale - macar o data pe saptamana; aveti idee dak sunt vre-unele, care ar juta la "dez-constipare"?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata si de la noi,am culcat teroristu mic..azi ne-am trezit si noi cu muci si un pic de tuse,am dat repede stodal,si ser fiziologic...sper sa nu se agraveze...
azinoaptea a fost prima noapte in care mam odihnit sie u,nu mi-o venit sa cred ca s-a trezit doar o singura data la 5 dim,apoi la 7 a fost lux pt mine, sper sa-l tina ca as fi cea mai fericita sa am si eu nopti normale!
m-a intrebat cineva-nu mai stiu exact cine parca ven daca nu ma insel...ce jucarie am gasit de 3 il jum si m-am uitat pe net sa vad daca o gasesc...si am gasit-o la 280 lei...cu transportu tot pe acolo ar ajunge aici e siteul http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/4415/Balansoar-multifunctional-3-in-1.html nu apar toate pozele acolo,se poate transporma in balansoar-calut,masinuta,sau se poate juca pe jos cu volanul..sper sa-i placa
aveti niste sugestii mai bune??off ce ma asteapta de acum.sf nicolae()il cheama si nicolae pe robert..dupa taticus-o,apoi craciunul,apoi ziua lui in 5
ah si tin minte ca ramo ma intrebat cum de arunc 5 mil pe zorzoane de craciun... uite ca din prostie,ca nu mi-am luat niciodata nebunii de asteasi mi-am dorit sa fie special craciunul asta pt ca il vom petrece in 3...acum imi vine sa ma gariu pe ochi,ca sapt viitoare ne mutam in chirie,si nu stiu cum o sa ne descurcam financiar...mi groaza..
am fost ieri de am vazut un apartam,e dragut,3 camere,doar ca e o zona mai departata de centru si cu trafic groaznic pana acolo...asteptam sa vedem daca mai alsa din pret,si luni cred ca ne apucam de mutat..
va pupam,si sa se faca bine toti clopoteii
elle insanatosire grabnica evei!!sper sa scapati cat mai repede!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput