Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Elenutza si sa ii treaca repede Evei. Multa sanatate!

Gratiela multa sanatate si lui Dudu. Cum se mai simte?

Cati ma bucur sa aud ca esti mai bine. Multumesc ptr incurajari. La job merg abia in ianuarie. Pana atunci vom avea program de obisnuita la cresa si cand e ok va sta Clara pana la pranz. Asa o sa pot face si eu scoala de soferi si o sa am timp sa invat pentru certificari.
Cand despre dorul de casa te inteleg perfect. Si chiar daca ai fi in Europa tot asa greu ar fi. E mai aproape dar nici de aici nu te poti duce foarte des in tara: costa si avionul si in primul rand trebuie concediu.

Seara buna tuturor

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ioanact eu il alaptez pe Andrei si intrebarea se referea la rezervele de lapte muls pe care le mai am in congelator de cateva luni.
Revin cu intrebarea, please, isi mai aminteste cineva cat timp putea fi tinut la conge laptele???

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

eu stiam ca il poti tine maxim 6 luni.

petrecere frumoasa!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

roli, uite aici http://www.llli.org//NB/NBJulAug98p109.html link luat fix de pe prima pagina cu pastrarea laptelui de mama, ai mai jos pe pagina datele, la frigider sta si o saptamana, eu cam atata il tineam (pe vremea cand era cazul)

ereena, eu suzeta monobloc am luat de la primii pasi, e de silicon nu de latex, ortodontica, totii bebeii cu care s-a intalnit serban pana acum i-o fura , de la supermarket SPAR. cred ca se gaseste si pe situri.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD scuza-ma ca nu ti-am raspuns la intrebarea cu siropelul de tuse. N-am avut timp Eu ii dadeam eurespal 2x5 ml/zi (dimineata si seara) si i-am dat si stodal doar in serile in care nu putea dormi de tuse si deja ii dadusem eurespal. Sanatate

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Cati a bucur ca esti mai bine. Cat despre singuratate nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, nu stiu daca tu ai drept de munca, poate te-ar ajuta sa te duci undeva part-time cand Matei o sa fie putin mai marisor. Sper sa rezisti cat v-ati propus si sa reusiti sa strangeti si bani pentru a va lua ceva in Romania, sau poate Europa sa fiti mai aproape de casa.
Alina si Ellenuta, greu cu bebicii bolnavi, fetele sa se faca bine.
Ca sa vedeti ca nu numai in Romania se fac consultatiile pe banda rulanta, sa va povestesc si experienta noastra. Pentru ca aveam cateva nopti cu treziri dese am zis sa mergem la pediatru. Intra, in zicem ca a inceput sa se trezeasca noaptea plangand, se uita fugitiv in urechea dreapta, Emma incepe sa planga si sa se zbata, se uita in stanga, asa cat sa zareasca ceva si pune diagnostic:"Ear Infection". Tratament : 10 zile antibiotic. Ii zic daca poate sa fie de la bazin , imi zice ca nu, e rezultatul unei raceli. Ii zic ca nu a avut niciodata febra sau sa-i curga nasul, trece pe langa ea totul si ne da reteta pentru antibiotic.Timp total de consultatie 5 min cu tot cu scris reteta. Costul? Nu vreti sa stiti. Am luat antibioticul si am hotarat sa nu i-l dam pana nu avem si o a doua opinie. Am vorbit si cu nasa fetitei din Rom care e pediatru si ne-a spus si ea ca inainte de a sari cu antibioticul sa mai vedem un doctor. Bineinteles ca era doar putin iritata si a trecut cu picaturi. Acum stau in cumpana daca sa ii schimb pediatru sau nu.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Of, of, of mey fetelor, ce de puisori bolnaviori! saracutii Sa va faceti bine, micutilor, repede repede

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

neata,

azi a venit randul meu sa va dau desi a laleid e mai buna!!

am avut o noapte mai linistita, nu stiu daca e efectul antibioticului sau al celor 2,5 ml de ketof .. s-a trezit urland numai o data, nu a vrut nici sa suga, nici ceai, am tinut-o pe pieptul meu pana a adormit si apoi am pus-o inapoi in patut.

eliza Doamne ce doctori si pe acolo .. eu nu stiu ce o fi in capul lor si de ce nu sunt mai atenti.

lauricii pozute cu theuta mica nu ne mai arati?

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

mai .. ce e linistea asta pe aici????

imi beau cafea singurica???

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata fetele!

Elle, vin eu la o cafeluta (oricum la birou nu mai am si tare mi-e pofta).

Ma bucur ca Eva a dormit mai bine azi noapte. Ana mea tot asa cu treziri dese si plans. Iar trezirea de dimineata a fost la ora 5 cand dupa ce si-a baut biberonul avea chef logoree fata: "ta-ta, ta-te, mmma-mma!". Asa ca acum sunt chiauna de oboseala.

Merg sa mai citesc si eu putin din urma.

Multumiri si imbratisari fetelor care s-au gandit la noi si ne-au urat insanatosire.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Salutare, salutare si de la insomniaci!

N-am citit cine stie ce, de asimilat mare lucru nu discutam...am citit in zig-zag, suficient sa aflu ca Evita cea dragalasa este bolnavioara si mami, vai de ea...de draguta Anita, bolnavioara si ea, care a avut parte de o experienta urata cu MedLife (si mami la fel), de Sarita a Gattei care este si ea maraici si ca mai sunt clopotei muciosi (parca Pupi...il pupi noi pe el de mucios)...Noi va uram sanatate tuturor, sa va faceti bine cat mai repede!

Am mai citit ca, Clarita va merge la cresa si mamai este suferinda...Pupici pt. amandoua! Mami, va fi bine, ai sa vezi! O sa fie greu primele 2-3 saptamani..apoi vei intra in valtoarea lucrarilor de la servici si nici nu-ti vei da seama cand trece timpul si vei fi inapoi acasa la Clarita!

La multi ani Alina (Ioanact)! Sanatate multa si o viata presarata cu multe lucruri bune si bucurii!

La multe lunite si sa fiti sanatosi:
Rania si Sara
Raducu

Nu mai stiu acum ce-am mai citit...

Laurici(d), iata-ma-s! Am vazt ca ne-ai strigat taaare! Noi suntem relativ bine...mai relativ eu...
De joia trecuta am inceput sa iau seara cate o pastiluta de Xanax si am dormit 3 nopti beton (a stat sotul de garda in week-end, noaptea, pentru trezirile lui matei)..De luni, am zis sa nu mai iau pastila...N-am mai luat-o..am reusit sa adorm singura insa, ghinion maaare...s-a trezit Matei pe la 2.00 si, cum era de asteptat, n-am mai putut adormi la loc..pe la 4.30 dimineata am luat o jumatate de pastila si, pe la 5 am reusit si eu sa adorm chinuit si cu multe treziri pana pe la 9, cand a trebuit sa plece sotul la servici si sa-l preiau pe Matei...
Marti noaptea, iarasi am zis sa nu mai iau pastila..S-a trezit Matei iarasi...am zis ca sparg peretii de nervi si suparare...2 ore m-a tinut treaza (de la 2.30 la 4) insa, saracutului i-a fost cam rau...Ce facuse? Are sotul meu un tub din asta dintr-un material, nu stiu cum sa-i zic, ca neoprenul, cu care face exrecitii pt. spate..Eee..Matei a rontait din el si, fara sa-si dea seama nimeni, a inghitit o bucatica din el...Nu s-a manifestat in nici un fel pana noaptea, cand n-am stiut ce are de a plans aproape 2 ore incontinuu..Eram realmente, innebunita...Am inceput sa plang si eu de suparare/frustrare ca iarasi nu voi dormi, nestiind, micutul, ca lui i este rau, de fapt...In sfarsit, m-am decis sa-i fac niste laptic (m-am gandit ca, poate, ii este foame)...Cum i l-am dat, a si vomitat..si a vomitat si bucatica de neopren...Bai, ce m-am speriat..L-am dat naibii si de somn si de tot...In fine, s-a linistit imediat ce a vomitat, n-a mai vrut nici lapte, nici nimic si s-a culcat si a dormit pana pe la 10.30 dimineata...Eu, of course, cum lesne se poate deduce, n-am mai adormit...decat pe la 8 (dupa jumatate de xanax luat) pana pe la 10.45 cand, cu greu si ametita m-am ridicat sa-i fac sa manance copilului...
Ieri, am discutat cu sotul si am stabilit ca doarme el in living si se ocupa el noaptea de Matei (el are somnul beton si nu-l afecteaza daca se trezeste) ca sa pot sa-mi revin si eu si sa nu ajung prin spitale, ca nu se mai poate...Asa ca, azi noapte, n-am mai luat pastiluta (am baut un ceai de plante cu proprietati sedative plus cateva picaturi, tot din plante, cu aceleasi proprietati) si am dormit, frate, pana azi la 9.30 (de pe la 12 noaptea)..Asa ca..azi simt si eu ca traiesc...ceva mai bine...
Eram decisa sa-i zic sotului sa ne ia bilet si via Romania cu mine si Matei!
Avand in vedere ca sufar de chestia asta cu somnul (plus singuratate) si nu am pe nimeni sa ma ajute aici, viata mea s-a transformat intr-un mic infern...orice solutie am alege aici, ne costa bani iar noi de asta am venit..sa strangem ceva banuti sa ne facem si noi o casuta in Romania..Simt ca sunt intr-o balanta: bani de casa sau sanatatea mea (psihica si fizica)...Am zis ca sa mai stam maxim 2 ani aici si sa ne intoarcem...dar eu nu cred ca mai rezist atat...Oricum, o sa vin la anul in Romania (eu cu Matei) si o sa stau vreo 3 luni...sa-mi mai spal creierii un pic...Abia astept..
Desi, nu stiu cum sa zic...aici este frumos, curat, aer curat....teoretic, n-am de ce sa ma plang...maa..dar sunt singura...asa de departe de casa...mor din cauza asta...Viata noastra este asa de searbada aici...Cand ma gandesc ca noi am avut o viata plina in Romania (job-uri solicitante amandoi, prieteni multi, iesiri dese, concedii in Europa) si ce viata de pensionari avem aici...si ce brusc am trecut de la una la alta....imi vine sa ma urc pe pereti...
Acum, auzind de la voi (Roli parca era suparata, draga de ea ) ca s-au inasprit si creditele astea (noi mizam si pe asa ceva...am zis ca, cu ce strangem aici si cu ce o sa mai luam prin credit, reusim noi sa ne facem casuta) nici nu mai stim ce sa facem...Aici s-a inrautatit situatia..de strans bani, cu greu se mai poate vorbi...It's CRAP!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Cati iubita, imi pare tare rau ca treci prin perioada asta asa de grea. Stiu cum este sa te simti singura. Si stiu ce inseamna sa nu poti dormi desi iti doresti asta din tot sufletul.

Ma bucur ca nu ai mai luat Xanax si te rog din sulfet sa nu mai apelezi la el decat in situatii extreme. Probabil ca stii si tu ca poate da dependenta destul de usor. Stiu ca e foarte bine dupa ce il iei (am luat si eu cateva zile cu 3 ani in urma) dar tu trebuie sa fii bine fara sa iei pastiluta fermecata.

Te imbratisez cu drag si te asigura ca nu esti singura. Poti vorbi oricand cu noi si stii ca iti suntem alaturi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput