Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata!!!
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori!!!!

Roli, daca intrebi de laptele de mama, se poate tine in frigider pana la 7 zile si in congelator cam 3-4 luni.

Alina023 Doamne ce specimen de soacra ai si tu.Cum sa ii spuna copilului asemenea lucruri, da nu e normala la cap?Eu nu suport sa aud pe cineva ca ii spune copilului ca e rau, ca nu il iubeste daca nu face aia samd.Cum sa spui asa ceva, un copil nu poate fi rau, eventual neastamparat, dar vad ca se cam confunda cuvintele astea doua.
Si chestia cu necuratu tot ea i-a spus-o sau concluzia asta a treas-o Luca la cele spuse de bunica?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lala draga,nu mai stiu unde ai pus linkul asa ca iti scriu acum!fetele teau sfatuit f bine,neaparat cauta-ti ceva de lucru,la bucuresti cred ca sunt mai multe oportunitati,si mai ales fa-i pe ai tai sa inteleaga ca ai nevoie de ajutorul lor!iti tin pumnii!!oricum u cred ca ii va da nimeni copilul lui!odata mi-a zis o avocata ca poti fii betiva curva etc nimeni nu-ti ia copilul pana are 10 ani...
sa te ajute ai tai sa justifici ca ai in ce s-o cresti pe bibi asta in cazul inc are nu-i gasesti de lucru
sa fii tare,noi suntem cu gandul la tine,si speram sa rasara soarele si pe strada ta ca o meriti din plin!uite o si un de la noi

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cristacoman am vizionat pozele de la aniversare si am vazut toruletul.Ehe ca mai avem un pic si sarbatorim anul de cand suntem mamici de minuni.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Moni[/b[ eu te-ntrebasem de jucarie ; arata super, insa eu i-am luat calutz (tot de la quelle).

Am uitat sa spun: [b]Alina
, eu i-as spune soacrei, cand este si sotul tau de fata, sa nu mai faca astfel de aprecieri la adresa baiatului; si, nu cred c-ar avea tupeu ca, dupa ce i-ai spune, sa-ti zica "sa nu mi-l mai aduci" - doar e copilul lu' fi'su.

Nu ma uitati, va rog, cu sugestii de cereale pt "dez-constipare"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Moni[/b[ eu te-ntrebasem de jucarie ; arata super, insa eu i-am luat calutz (tot de la quelle).

Am uitat sa spun: Alina, eu i-as spune soacrei, cand este si sotul tau de fata, sa nu mai faca astfel de aprecieri la adresa baiatului; si, nu cred c-ar avea tupeu ca, dupa ce i-ai spune, sa-ti zica "sa nu mi-l mai aduci" - doar e copilul lu' fi'su.

Nu ma uitati, va rog, cu sugestii de cereale pt "dez-constipare"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Roxanici, din pacate nu stiu ce cereale ar fi bune pt un tranzit intestinal mai usor.

Cat despre soacra...ea considera ca ma ajuta pe mine daca il tine pe Luca, nu ca-l ajut ape fii-su'.
Multumesc pentru sugestia de a-i spune de fata cu sotul.

[b]Ramo, nu stiu daca tot ea i-a spus si de faza cu necuratu'. Cert este ca eu nu l-am mai auzit pe Luca vorbind asa iar dimineata a spus chiar "dracu". Si stiu ca soacra-mea vorbeste asa. La noi in casa nu se spun cuvinte de-astea. Abia astept sa o prind si sa vorbesc cu ea.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze si de la noi....
o scriu si eu pe Sara pe lista muciosilor.....raportam o noapte de cosmar cu robinet deschis la muci si nasuc infundat si vaitat,etc
Robert vad ca si pe tine te-a trecut mami pe listuta bolnaviorilor ,offff
Eva ma bucur ca ai avut o noapte mai lejera fara calduri mari ,pui mic
si noi am luat antibiotic tura trecuta,sper sa scapam de data asta
va pupacesc,incerc sa ma adun ca am nisip in ochii

ps.Elle te-a rugat parca si Lalad sa ne spui si noua schema doc tale in caz de febra
te rog si eu,poate ai ratat mesajul ei"ne spui schema de antitermice in caz de febra?"

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ginette fulgii de ovaz sunt foarte buni pentru tranzitul intestinal. Stiu ca se gasesc si in Buc ca isi tot ia sora mea. Si sunt produsi in Germania. Dar sa iei din cei extra fini.
Am pus eu o reteta de ovaz cu para la retete si am si testat-o. Iese super.

EDIT: daca nu ma insel si Milupa are fulgi de ovaz. E din seria cu 7-cereale (adica cutia arata la fel).

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Moni imi pare rau ca trebuie sa te muti ,stiu ca erau altele planurile ,insa priveste pozitiv situatia,o sa ai parte de multaaaaaa liniste,sunt sigura,si mai cred ca distanta ,fie ea cat de mica linisteste apele,

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina ce specimen e si soacra ta .. incredibil! ce poate sa-i spuna lui luca .. eu i-as spune in fata sa nu mai foloseasca asemnea cuvinte. ea si-a crescut copiii cum a vrut dar sa nu se bage in educatia pe care le-o dai tu!

moni pana la urma va mutati, nu? poate o sa fie mai bine asa! fata

roxanici Nestle "ovaz cu prune", milupa 7 cereale (desi are si orez) dar sunt ok, MILUPA - CEREALE MUSLI CU FRUCTE. in general, cereale care nu au orez, banana. desi se spune ca orezul in cutiile de cereale nu constipa. vezi ca au de la milupa cereale pentru copii cu tendinte la constipatie.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor am uitat s-o scriu, o am acasa. cand ajung, o pun aici pe forum. oricum, mi s-a parut ceva ciudat ca e la 8 h , nu la 4, cum am citit pe net, cum mi-au spus si lala si doc ..

o scriu cand ajung acasa. am si hartiuta cum sa-i fac impachetari .. i-a facut socrella evei ieri si i-a scazut dupa 2 ture a 5 minute de impachetari de la 39,4 la 38,2 .. si nu i-a mai crescut. bine, plus supozitorul cu novocalmin.

apropo de novocalmin .. alina, eu cred ca nu trebuie sa te grabesti sa-i pui ioanei supo novocalmin. doar daca temperatura sare de 39, atunci da .. pana in 39 ii dau alternativ la 4 h panadol / nurofen .. parerea mea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput