Nu pot sa cred...
Raspunsuri - Pagina 20
Chuny spune:
Pai nu sa-ti ia tie copilul, ci sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar. Ca tu singura n-o s apleci niciodata de acolo, asta mi-e clar. Esti dependenta de abuzatorul tau si nu scapi tu asa usor, degeaba ne bagi noua texte ca vrei sa pleci, ca astepti nu stiu ce, ca bla-bla.
Dar pe fata ta cine o protejeaza ? Ea e in pericol acolo.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
felicic76 spune:
Lala, nu m-am amestecat niciodata in viata cuiva, dar acum nu pot sa stau departe. Gandeste-te doar ca:
-NU AI DE CE SA RAMAI (mai devreme sau mai tarziu o va lovi voluntar si pe cea mica, iar tu vei fi abuzata si mai mult, fara pauzele de normalitate pe care le ai acum)
-NU AI PENTRU CINE SA RAMAI (el nu este om si nu-l pot numi animal, animalele imi sunt dragi)
-NU AI LA CE SA RENUNTI (te lasa fara bani, telefoane, confortul material ti-l poti face tu, singura, mai tarziu)
Te rog, Ia-ti fetita si PLEACA! Oriunde este mai bine decat in simulacrul asta de casnicie. Te rog!
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
stockholm spune:
Lala iubita daca ai timp si chef arunca un ochi la cabinetul pshi o sa gasesti un pik din iadul meu postat acolo
daca vrei suport moral scrie mi pe pm si te ajut cum pot
sit mea a fost pana al un punct similara cu a ta (tot tanara ,tot fara ajutor ,tot o relatie abuziva,plekat intors )eu am avut noroc ca nu am avut un copil (am facut insa un lucru teribil ca sa nu il am pe de o parte regret pe de alta asta e imi duk crucea )
eu sa iti spun sincer nu am scapat nici acum definitiv de ex ul poate candva cumva o sa reusesc
sper ma lupt
mult noroc si tie si lui bibi
o pentru amandoua
LaLa_20 spune:
orice invat are si dezvat...dependenta se vindeca,greu,dar se vindeca...
Nu are rost sa criu texte aici,ca nimeni nu ma mai crede...ok aveti dreptate de 5 ori am plecat de 5 ori m-am intors,atunci spun doar ca azi plec...si in viecare zi o sa zic ce fac...si sa ne vedem cu bine la sfarsit...eu va zic ca acum simt eu ca asta chiar e sfarsitul...urmeaza un nou inceput...si sper ca alaturi de voi(cele care vreti)...sa descopar si linistea....
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 orice invat are si dezvat...dependenta se vindeca,greu,dar se vindeca... Nu are rost sa criu texte aici,ca nimeni nu ma mai crede...ok aveti dreptate de 5 ori am plecat de 5 ori m-am intors,atunci spun doar ca azi plec...si in viecare zi o sa zic ce fac...si sa ne vedem cu bine la sfarsit...eu va zic ca acum simt eu ca asta chiar e sfarsitul...urmeaza un nou inceput...si sper ca alaturi de voi(cele care vreti)...sa descopar si linistea.... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Doamne ajuta!
eu cred ca acum protecti copilului chiar ti-ar face un mare rau.
deci azi scapi de chin.
esti o femeie puternica si desteapta.
sunt laturi de tine indiferent de deciziile pe care le vei lua.
daca ai nevoie de ajutor da un semn.
esti o invingatoare
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
LaLa_20 spune:
Bimilit...
Mai de dimineata mi-a dat telefoanele,dupa ce mi-a mai facut o morala grozava de fata cu fetita:tipa ca de fapt nu merit,ca il provoc mereu,ca ce vreau?,vreau sa vad cat dureaza pana il fac sa ma omoare?Cu ai mica ce am?ba mananca cand vrea si el sa manance(si de il doare burta sa-si puna in castron),ba nu il lasa pe el sa manance ca eu trebuie sa mananc cu el,ba o culc chiar cand vine el la masa si nu o poate vedea,k eu sunt o proasta si nu inteleg nimic....si mai devreme cand a venit sa manace se purta de parca nu se intamplase nimic.......o ora maxim 2 mai am de asteptat
Bimilit spune:
Lala, hai ca acusi scapi.nu mai e mult.
sper sa nu iasa cu scandal plecarea ta.
ai grija de Bianca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Deianira spune:
Lala, nu cred ca e cazul sa te superi cand fetele iti zic ca nu te mai cred ca vei pleca. Trebuie sa te trezesti la realitate si sa iti dai seama ca dupa ce ai facut asta deja de 5 ori (tu singura ai recunoscut) e greu sa ma primesti incredere din partea celorlalti. Daca fetele vor veni aici pe topic numai sa te mangaie frumos pe crestet nu te vor ajuta cu mare lucru. Trebuie sa fii scuturata bine si sa deschizi ochii pentru ca nu e un joc!
Chiar daca nu ai cele mai bune relatii cu parintii, in momentul asta ei sunt scaparea ta! Nu iti trebuie lux, iti trebuie doar un start in viata fara sotul tau care este un om groaznic .
LaLa_20 spune:
Nu da chiar nu m-am suparat...sunt de acort(cum am mai spus) ca nu inspir incredere dupa atatea plecari si reveniri...
Nu mai pot,vreau sa ajunga o data ai mei...aproape sigur va iesi cu scandal...si nu stiu dece,dar o senzatie de frica...Doamne ajuta!
LaLa_20 spune:
Au intervenit niste probleme la tata la munca si ai mei nici nu au plecat din Bucuresti...spera sa reusesca in jur de 5...deci abia la 7 daca or ajunge la mine...