Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
Bic spune:
Multumim mult pentru toate urarile extraordinar de frumoase si de cald. 
Noi am amincat petrecerea din cauza de vreme, urma sa o fac in parc. Am impartit oamenii in doua si am avut citiva copii azi dimineata si voi mai avea inca un rind duminica viitoare.
Alexandrina, nu, nu i s-a facut rau de la atita dulce. Asta asteptam si eu, dar nimic!
ABia astept sa ma uit la poze. Din pacate nu am timp acum.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Morgano spune:
Cu scuzele de rigoare.... din noua Ana racita, mucioasa si behaita, da' deh.... dupa 3 sapt. full de gradi ma declar satisfacuta. Iris ratat ror si priorix sa nu cumva sa fie in incubatie de la Ana.... ieri cu ambele acasa una maraita de la dinti, alta cu febra spre 39 care sarea prin toata casa......
Urez LA MULTI ANI minunii Smaranda! Sa cresti mare si sanatoasa, sa ramai cu la fel de multa personalitate, sa aduci mamei si tatei fericire in suflete.

Bicule, noi in tandem am dus ultimele saptamni de sarcina, tii minte cu ziceam ca nasc dupa ce nasti tu? Si asa si fuse :P
fetelor frumoase.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
joy04 spune:
helou...
Meems, EXACT poza aia mi s-a parut si mie extraordinara. Chiar ma uitam la Dn Tzitzi ce Barbat pare in poza aia (si in poza asta http://picasaweb.google.ro/noki.lara/PARTYSARAH3ANISORI2NOIEMBRIE2008#5264174786463951602) are um mers frumos, spatele drept...Sarah la fel, piciorusele se vad asa de "frumos" cand pasesc...este extraordinara.
Bine ca ai punctat tu ca eu uitasem sa-i spun.
Ioana si eu patesc cu Vlad la fel, de la gelozie.
Stii ca ziceam ca se trezeste din somnul de dupa-amiaza si-l apuca urletul. MI-am dat seama de la ce: eu cand intru in dormitor, sunt cu Alex in brate (pt ca daca ma vede ca intentionez sa plec de langa el si-l aude si pe Vlad plangand, vrea in brate). Asa ca...Vlad ma vede cu el si incepe sa faca criza.
Cand am fost cu el la Budimex sa-i iau sange mai era o mamica cu un baietel de 3 ani si 4 luni si o fetita de 1 an si 7 luni.
De cand l-a dus pe baietel la gradi, este mai rau in casa. Cum vine acasa sare pe cea mica si o bate, il apuca din senin si o cotonogeste, am vazut eu cand i-a facut un branci de pe scaun fara niciun preaviz ca sa zic asa si a aterizat saraca direct in genunchi pe jos.
Eu cred ca din cauza ca fratiorul mai mare vede ca el pleaca de acasa si cel mic ramane cu mama...comportamentul se schimba in "rau".
Edit: am pus cateva poze de octombrie. enjoy
lavi02 spune:
mimi-dumy si fee, sa va traiasca Daria si Daniel, sa fie sanatosi, voiosi si sa aiba parte numai de bucurii! La multi ani! 

Anda simpatic foc Nichita
.
Tin insa sa te contrazic in pb cu batranii intelepti si pampersi.
Iezista.
mimi-dumy etajul 1 sigur l-au renovat, sper ca si 2.
Alexandrina
| Citat: |
Pe cele care vor bb3 nu le atentionez decat ca am vazut un caz la un "super nany" in care o familie avea 2 baieti mai mari si apoi tripleti. |
Iata un punct de vedere foarte bun de luat in seama...

Scuze
am vazut intrebarea ta dar nu stiu ce-am facut de am uitat. Pai avantajele sunt evidente. Cei mici invata de la cei mari prin imitatie. Isi imbogatesc mai repede vocabularul si se straduiesc mai mult sa-si faca sarcinile. Cei mari invata cum sa se poarte cu copiii mai mici, sa-i protejeze, samd.Alt aspect - sunt mai naturale grupele mixte, dintotdeauna copiii au crescut in grupuri de varste mixte.
Dezavantaje - e mai greu pt educatoare, sa trateze fiecare copil la alt nivel, sa dea sarcini diferite uneori.
Daca nivelul e prea ridicat copilul mai mic se poate simti (sau poate fi exclus); aici depinde mult de educatoare.
lavi02 spune:
Joy ce mari s-au facut ai tai, in special Alex!
Da' vad ca-s cuuumiiiinti....
Sa-ti traiasca, sunt tare draguti.
Ripley chiar ma gandeam aseara la tine ca n-ai mai zis nimic de Irisuca si amigdalita. Dar intre timp a luat-o Ana de coada. Sanatate multa!
Cand o sarbatoriti, duminica?
joy04 spune:
LA MULTI ANI DARIA si DANIEL TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA, SA AVETI FERICIRE, BANI CU CARUL SI SANATATE !!!!
maria_alexia spune:
Neatza'!
De aseara petrec la calculator printre pozele ultimilor sarbatoriti. Super-petreceri, frumosi copii, bravo!
Alexandrina, ufff, si eu tot vroiam sa raspund la intrebarea ta si tot n-am apucat. La ce a spus deja Lavi, as completa:
- pe de alta parte, cei mici pot fi bruftuluiti de cei mari. Ei se incaiera frecvent pe jucarii, se mai imping... Cei mici pierd intotdeauna, evident.
- iarasi, micutii pot fi cam frustrati sa nu fie in stare sa faca tot ceea ce fac cei mari.
In ambele cazuri, tine de tactul si atentia educatoarei sa balanseze situatia.
In rest, numai de bine: la varsta asta cel mai mult invata prin imitatie, e bine sa fie printre cei mai marisori, se dezvolta mai mult si mai repede asa.
Se vede ca Lavi e mamica de fetite cuminti, care tind sa fie protectoare cu cei mici, in timp ce al meu duce batalii grele pe la gradinita ![]()
Maria,
Cristian si
Ana Alexandra
mandyksch spune:

multi -multi ani fericiti pentru Dariuca de Mimi si Daniel de Fee. Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.
Ripley, sanatate multa ii doresc Anei si sa speram ca pana la urma scapa Iris de boala. Pupam fetele cucuiete.
Tania, de Sibiu as fi interesata doar daca as ramane in cadrul grupului. E un oras care mie imi place tare mult, am colege de camera din facultate, prietene bune care sunt din Sibiu. Dar cum se spune "never say never", o sa tin cont de propunerea ta si iti multumesc, daca o sa fie cazul o sa te contactez. Iti multumesc inca o data.
Alexandrina, si Kriszti este intr-o grupa mixta. Da' mixta din mai multe puncte de vedere, sunt copii de mai multe varste, dar sunt si copii romani nu doar maghiara. Eu cred ca e un avantaj ca asa va invata mult mai usor si limba romana.
Kriszti continua din pacate cu diareea.Nu pot sa imi dau seama ce a mancat, of
Si azi sta acasa, nu il pot lasa la gradi asa. Partea proasta e ca nu prea vrea sa manance nimic.
lavi02 spune:
Mandy nu=l obliga sa manance. Mergi pe regim daca vrea. De ex covrigeii sarati sunt buni pt ca pierde sare si in plus il fac sa bea si apa.
Tu vrei sa-l dai pe Kriszti la scoala la sectia maghiara sau romana?
Cumnatul meu a facut toata scoala in romaneste. S-a descurcat foarte bine la scoala cap-coada, in schimb limba maghiara o stie doar "dupa ureche", nu stie foarte bine sa scrie corect in maghiara. Vorbeste bine, intelege ce citeste dar scrie cu greseli.
maria de acord cu ce zici tu.
Morgano spune:
LA MULTI ANI DARIA DE MIMI SI DANIEL DE FEE!

Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti alaturi de familiile voastre!
Iris e sanatoasa tun, insa pt. ca Ana e virusata nu am vrut sa risc sa fie cumva in zilele de incubatie cu ceva de pe la gradi Ana si sa faca urat peste vaccinurile astea 2, care oricum le vad cele mai nasoale.
Ana are traheo-bronsita, a inceput duminica cu muci curgatori, apoi tuse, stare generala buna, dar ea la 38.5 e in cea mai mare verva, e un chin sa o tin linistita, ieri imi venea s-o ard pe kur cand o prindeam sarind prin patul nostru. Mai ales ca poate cadea nasol sa se loveasca de diverse. Am schimbat desenele la 15 min ca nu-i convenea niciunul, am citit povesti pe sarite, de unde vedea o poza care ii placea, am butonat telecomanda intre animal planet si diverse .... Acum a inceput "bine" ziua: 38.7 in fund.
Petrecerea i-o facem in 10, luni fix de ziua ei. Imediat merg la club sa stabilesc detaliile. La gradi duc tort si suc, la club avem 17 copii si mamicile aferente. Astept confirmarea orei sa incep sa invit.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)