Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!!!

LA MULTI ANI DARIA SI DANIEL!!! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Sa aveti sanatate, noroc, bucurii si iubire!

Mimi si Fee, sa va traiasca minunatiile de copii si sa fiti fericite alaturi de ei!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley sanatate multa Anei, sa se repare pana luni!
Pana la urma ati migrat si voi spre club! Si acasa nu mai faci? Cred ca ti-a ajuns cu Irisuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Ripley sanatate multa Anei. Abia astept poze si de la petrecerea ei. 17 copii....va fi balamuc, dar sigur va fi super frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ma apuc sa schimb subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

gata, uitati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ripley, off, iarasi ati luat-o de la capat, sanatate multa!

Tot cu grupele mixte de varsta: copiii, si cei mari si cei mici, sunt cam confuzi cand vad ca celor mari li se pretinde una, iar celor mici alta.
Ma rog, eu l-am lasat anul asta sa mearga la mijlocie pentru ca am fost nehotarata cu inscrierea, e cam mic si ziceam ca e mai bine sa invete regulile jocului sub supravegherea bunicii. Dar de la anul il dau la grupa lui si in alta parte, sa-si masoare puterile cu copii de aceeasi varsta si pe teren neutru .

Cu party-urile aniversare, chiar vroiam sa intreb, caci am vazut la Ripley si la Catutza ca au avut curaj sa invite multi copilasi acasa. Cum a fost cu copiii? Le-ati organizat jocurile si activitatea sau s-a putut mentine situatia sub control de la sine?

Noi spatiu am avea, inclusiv o camera maricica goala-goala, in care am pus deocamdata numai jucarii, casuta, cort etc. Dar am vazut cand vin musafirii: o familie cu 2 copii si deja totul se transforma in haos, de la o vreme incep sa-si dispute tot, Cristi se crizeaza pe masura ce i se incalca teritoriile... Daca ar fi cineva care sa le organizeze permanent activitatile si sa le distraga atentia cred ca ar fi ok. Dar lasati copiii sa se joace intre ei e mult prea multa nebunie. Si noi am avea cam 10 copilasi invitati - cercul restrans .
Cred ca tot centrul de joaca e cea mai buna solutie...

Mergi la inceput