Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
joy04 spune:
Noki super super tortuletele Saraliciului habauc. Pana la urma unde ai facut petrecerea? Ca vad ca toata lumea s-a distrat si-s sigura ca a fost cool
.
miri__b spune:
Madau am luat eu bilete la circ ptr sambata viitoare. copii gratis, parintii 60-50 ron aproape de scena, cele mai ieftine 25 ron, tre sa cumperi cu o sapt inainte ca e plin de scoli,gradinite...
nu sunt sigura dar cica intra in pauza de saptamana viitoare. poti sa intri pe site-ul lor sa vezi cum sunt dispuse locurile in jurul arenei si ceva informatii despre spectacol.
meems spune:
Am terminat si eu de vizionat pozele de la aniversarile Sarei si Biancai.
Noki, poza asta e superba (http://picasaweb.google.ro/noki.lara/PARTYSARAH3ANISORI2NOIEMBRIE2008#5264174947668840226) parca e o imagine facuta pentru o vedere!!! Sarah a avut o petrecere pe cinste, parca pozele vibreaza de veselie si voie buna. Imi place tare mult cum a fost imbracata sarbatorita. M-am tot mirat de Karina, ce mare si frumoasa e! Dar cred ca nu am mai vazut poze cu ea de cand era bb mic. Iar Mateiu’ e un dragalas! Nati a lu’ Lavi are zambetul mamei, desi per ansamblu seamana tare bine cu Virgil. Am observat cat de grijulie e Anda sa-si hraneasca poetul. Foarte misto gashca in sarbatoare, de la mic la mare!
Catutza, mama, dar cate bunatati ai gatit tu acolo! Bia e tare dragalasa in poze. Ce surpriza sa-i vedem si pe Iris si Andrei! LA MULTI ANI pt Mihai!
Ioana, ai perfecta dreptate sa simti ceea ce simti vis-a-vis de atitudinea finilor. Nu cred ca ceri prea mult si sincer, nu stiu daca e vorba de faptul ca ei nu au copii si ca asta-i face mai putin atenti la aniversarile piticilor. E vorba de principiu, daca cineva ti-e drag atunci nu devine un efort sa feliciti acea persoana in zile speciale.
miri__b spune:
http://www.circulglobus.ro/articol.php
chiar sunt ultimele reprezentatii saptamana asta.cica pana pe 27 iunie
ioana_77 spune:
M-am delectat cu pozele lui Noki. cat de eleganta Sarah, ca scoasa din revistele de moda. Super! Mi-a placut tare mult si mie gasca de pui de forumiste.
Catutza, sa-ti traiasca sotul! SI eu am mancare in frigider pt saptamana. SI am avut si ieri masa intinsa cu 11 persoane adulte
Lavi, sunt perfect de acord cu evolutia in timp a relatiei, dar nu a trecut nicio luna de la eveniment. Plus hlizeala din telefon dupa ce i-am spus ca e ziua lui STef. Ma rog, cei 7 ani de-acasa. Nici nu ma mai stresez.
Azi la gradi Maria a fost super ok. Bineinteles ca l-a capacit pe frate-sau in secunda doi dupa ce a intrat in casa, dar dupa masa a fost rezonabila.
anda77 spune:
din ciclul "mutul...pamantul":
Nichita la acelasi Motors TV:
N: mashinutzele astea se invart la Foisorul de foc (?) - o fi vazut el ceva inalt pe ecran...
Eu: cine ti-a zis tie, mami, de Foisorul de Foc? (parca nu eu)
N: tati tataie
Eu: tati sau tataie?
N: tati-tataie
Eu insistand: tati sau tataie?
N., exasperat, aruncandu-si sictirit privirea peste umar, catre usa de la bucatarie, care duce la bunici: "Asta de-acasa"![]()
![]()
![]()
tot tataie ii da tot felul de lectii civice. dupa fraza cu masinutele pe care toti oamenii trebuie sa le spele acasa la ei, ieri s-a aratat indignat de faptul ca oamenii nu matura frunzele de pe trotuare....
acum ne culcam suparati. la 2 minute dupa ce s-a ridicat de pe olita ca nu poate sa faca kk, a facut in pampers!!!!kk, bineinteles! l-am certat pt prima oara, nu este posibil asa lenes! n-am de gand sa-l cert mereu ca-i induc altceva, stiu, dar azi chiar mi-a parut exagerata treaba. ofof. Dupa ce l-am mustrat pe ton mai ridicat am culminat cu "Ai auzit?", asta ca sa intaresc importantele cugetari legate de olita:)) Nichita imi ridica si el tonul: Daaaaaaaaaaaaaaaaa, (si p-orma cu voce obosita)am auzit!
Daca n-ar purta pampers as zice ca e un batranel intelept....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mimi_dumy spune:
Hello,

Smaranda, la multi ani! sa fii sanatoasa si norocoasa], sa ai parte numai de bucurii in viata.
Noki, super pozele de la petrecere, Daria nu a miscat din fata tv-ul pana nu le-a vizionat pe toate. Si noua ne pare rau ca nu am putut sa ajungem, ne scoatem parleala la anul ca venim mai multi
.
Lavi
, multumim pt urare. Daria e mai bine, nu a mai facut febra de azi, joi o terminam cu antibioticul si sper ca pana la petrecerea de sambata sa fie fresh. Mai naspa e ca de aseara am inceput eu cu tacsu cu tusea, dureri in gat si nas infundat.
De nascut tot la Giulesti, ca n-am schimbat doctorul, sper totusi ca au mai modernizat si ei una alta pe acolo. Joi ma duc pt niste analize si o sa dau o raita si pe la mamici sa vad cum e.
Catuza, la multi ani pt sotior! multa sanatate si bucurii.
Va pupam, noapte buna.
Mimi
bb2
&
Daria (4 nov 2005)
monet spune:
pentru ieri:
La Multi Ani, Sarah!!!
La Multi Ani, Bianca!!!
La Multi Ani, Daria!!!
si pentru azi:
La Multi Ani, Sma!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
catutza spune:

multumesc inca odata pentru urari! 

Mandy , ce sa-ti spun de Cristina...e bine, lucreaza mult, cu copii...sincer nu am apucat sa vorbim prea mult pentru ca a fost agitatie, eu cu pregatirile...
Ii transmit ca ai intrebat de ea ![]()
Miri , sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa nu mai aiba probleme cu unghiile Mihai 
Tu de ziua lui David faci tort in forma de tren ?![]()
Mada , hai cu pozele ca te astept! tu cum te mai simti, tot suparata sau mai bine?
Mimi , sanatate multa Dariei sa fie fresh pana sambata! si sanatate sotului sa nu il ia si pe el raceala!
Lavi , petrecere frumoasa maine si te asteptam cu poze si impresii !
noapte buna colectie!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
alexandrina spune:
Domnul sa va dea multa bucurie in suflete cat va e viata de lunga Sarah, Bianca, Daria si Smaranda, si mamici si tatici alaturi cat de mult timp!
Vazut poze doar de Noki si Catalina, dar macar au fost cuprinzatoare, nu cred ca am mai vazut-o pe Roxi in poza, iar CristinaH si xandra sunt parca neschimbate de acum vreo 2 ani. Copiii insa... fenomenali!
Coralia ai comis-o, pe tine te trec cu vederea. Sarcina frumoasa si bebe sanatos... tun! Azi ziceam ca daca eram pusa in meseria de mama de doi pentru cateva zile inainte sa iau decizia, sigur nu m-as fi bagat. Pe cele care vor bb3 nu le atentionez decat ca am vazut un caz la un "super nany" in care o familie avea 2 baieti mai mari si apoi tripleti. ![]()
Maria n-am ajuns departe cu diversificarea mai ales daca mananca ambii copii deodata strumfa se blocheaza dupa primele semne de taraboi ale strumfului sef. De maine incerc s-o alimentez in liniste, ca-i harababura in diversificarea ei.
Retete de redus timpul in bucatarie nu am, ca noi gatim pe o zi, doar supele-s pentru maxim doua zile. Deci ne ia jumatate de zi, cu spalat vase inclus.
Feli multam de extrasul din dictionar, nu mi se parea corect box, nici la scris nici la citit, dar numai de cautat n-am avut chef.
Bic mi s-a facut greata de-atatea dulcegarii, cred ca mi s-ar face rau s-aud ca Mihai ar manca atatea deodata. Desi sunt convinsa ca ar manca de-ar avea. Nu i-a fost rau? Ceva diaree?
Tania super socrul tau. Hic!
Ina, fee, gabitaco buna revenire. Gabita, eu nu-ti cunosc problema, daca nu te deranjeaza sa o relatezi pe scurt, te rog.
Noi am fost azi la gradi pentru o ora. Copiii erau in curte. Fi-miu s-a purtat mai bine decat m-asteptam, s-a lasat greu convins sa se dea pe tobogan acolo, insa a facut pasul si s-a inghesuit si el pe-acolo. A tras si-o tura pe burta pe tobogan cum a vazut el un copil in parc mai demult. Am emotii cand il vad atat de necontrolat, parca e persoana care ar risca orice. Maria pare mult mai calculata, coboara treptele casei cu spatele, in 4 labe, in timp ce el la varsta ei ar fi coborat direct, adica in picaj.
Lavi te rog iar sa-mi zici daca intrezaresti ceva avantaje/dezavantaje legate de grupa gradi cu copii de toate varstele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).