Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 17
mandyksch spune:
Super faine pozele. Mi-a facut placere sa revad multi copilasi si fete de pe forum la party la mica habauca Sarah.![]()
Catutza, cred ca te-ai spetit nu alta, are dreptate Lavi, bogata masa. Ce mai face Cristina? Si sa nu uit:La Multi Ani si sotului tau.
miri__b spune:
Catutza sa-ti traiasca barbatul, sa-i dea DD unghii la locul lor!
Bic SA-NFLOREASCA MICA PRINTESA. Sma 

Mitza la cum ai scris deduc ca tre sa-ti tai falsurile de unghii.faci cinste saptamana viitoare?
camelia_daniela spune:
Cata, suuuper pozele voastre! (da' tu ai muncit, nu gluma!
) Bia e o dulcica!
Cu ocazia asta i-am vazut si pe piticii Cristinei!
La Multi Ani si lui Mihai! 
Noki, si ale voastre poze mi-au lacut! Moama, si ce gasca mare de pe DC! Asa m-am bucurat sa vad multe fetze cunoscute!
Am, constatat ca Sarah si Iris de Cristina sunt cele mai "impletosate"!
Am vizionat azi tot ce am gasit in cntul comun! 
Bobita de Ina (dulce rau cu frizura punk), Daria de Melku (domnisoara eleganta si finuta), Rachie de Ina (foarte eleganta si serioasa) , Meems anivesata (ce de cadouri frumoase!!!)...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
madau spune:
Catutza pun si poze promit solemn
, abia zilele trecute le-am descarcat pe toate, fac o selectie (ca am vreo 200) si pun. Cu Miruniciul tuns inca n-am, dar o sa fac. Aaa, si LMA lui Mihai, sa-i dea DD sanatate si tot ce-si doreste!
Miri cand zisei de "falsurile" Mitzei ma bufni rasul, ca si eu tot cu "falsuri" de vreo 2 luni, si abia tastez, ma enervez de mii de ori si iar scriu si iar sterg. Dar deh..sufera baba la frumusete![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Intrebare intrebatoare ca ma bate mama la cap de cateva zile...are careva idee cam cat mai sunt biletele la circ? Si daca e vreun spectacol acum?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
fee spune:
hello,
Bic , sa iti creasca fetita mare si sanatoasa !!Sma , La multi ani !!
Joy , mersi , noi suntem bine , mr este in vacanta la soacra-mea de o saptamana , il aduce maine .Asa ca saptamana asta am mai pus vreo 2 kg pe mine din cauza restaurantelor vizitate ![]()
Daniel a inceput sa ne spuna sa ne ducem la magazin si sa ii cumparam nu unul ci doi fratiorii , asa ca de vreo saptamana suntem in plin proces de gandit si discutat.Sotul vrea eu nu prea , adica as vrea un al doilea doar din pur egoism ( adica pentru Daniel ) , mie mi-e frica de sarcina .Ceva sfaturi ?
In rest am profitat si i-am luat cadourii pentru maine si mai ramane sa ii fac un tortulet simplul ca il serbam doar in familie .
o sa incerc sa va pun si niste poze mai recente ( yes , mi-am facut un cont pe picassa mai ramane sa incarc niste poze )
madau , si noi am fost la circ aici au costat 25 € biletul de persoana dar a meritat ca au fost multe animale ( si erau pufoase )si puiul a fost incantat ( mai putin de clowni )
va pupacesc apasat
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
coralia76 spune:
Hello,
Multumesc tuturor pentru urari
,m-am emotionat tare cand am vazut atatea mesaje,acum incep si eu sa realizez ca
o sa am si bb2
...daca voi cele cu 2 copii spuneti ca e bine cu doi atunci incerc si eu sa fiu optimista si sa sper ca va fi totul bine![]()
Lavi02,m/ai dat gata cu memoria ta,ca de fiecare data de altfel,cum ai tinut minte inca de la bb1 ca noi cele de la Sibiu eram la aspirante...
Anda77 din cate stiu eu tu esti cu previziunile colectiei
...zici de baiat la mine?
...Eu sincer nu prea am preferinte la bb2,ce-o fi o fi numai sa fie bb sanatos si sa decurga totul bine...Cu Andreea eram hotarata ca vreau fetita si fetita a iesit acum..ce-o da Domnul![]()
Acum o sa intru sa vad si eu pozele Biancai de Catutza si restul pozelor la care am ramas restanta.
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
mandyksch spune:
V-am trimis in contul comun si eu poze la ziua lui Kriszti, sper sa va placa.
Kriszti din pacate de aseara are diaree si azi dimi a si varsat. Nu stiu ce o fi mancat si nu i-a priit. Azi imi propusesem sa reiau germana daca tot stau acasa, dar nu am prea putut. Poate cand se intoarce la gradi, ca nu prea vrea sa ma lase.
felicia74 spune:
Smaranduca la multi ani, sa traiesti, sa cresti mare!
Coralia wow, felicitari, sarcina usoara chiar ma gandeam ca s-a redus simtitor numarul mamicilor
Vazut poze Noki si Catutza, am admirat parul lung al Sarahlinei, mama, dar ce cuminte pare in poze.
Iar Cata, ca de obicei, mare gospodina, masa arata ca in povesti, indeslutata cu toate cele. Iar Bianca incepe sa aiba un aer tot mai serios, se vede ca devine domnisorica in toata regula.
pauza, ca vrea ili sa ne jucam
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
coralia76 spune:
Am vazut pozele...Doamne ce scumpi de copilasi..Ina,ala mic e scump tare cu parul lui asa in cap..parca o vad pe Andreea mea cand era mica tot asa ii statea parul mai ales dupa baita![]()
Am vazut si pozele Catuzei..le cautam in contul comun abia apoi le-am vazut unde rau
...super petrecere si Bianca o adevarata domnisoara frumoasa
Ioana77 ce pereche de copii reusiti ai,frumusei amandoi
Madau.despre circ nu prea stiu cat mai e un bilet ca n-am fost ...cand am mers la mare am fost la o expozitie de rechini..dezamagitor totul ,dar Andreea a insistat ca vrea sa vada "lechinii" ca a vazut afisul...si erau cativa rechinuti lesinati...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)