Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, SMARANDA!
Fetita mica dulce cu ochii minunati iti doresc sa ai o copilarie minunata, sa fii sanatosa, iubita si cu mult noroc.
petrecere frumoasa sa primesti multe jucarii si cicolata multa multa

tania, trebuie sa isi sufle nasul ca sa se creeze presiune si sa desfunde canalul insa ea nu stie si nici nu vrea sa incerce sa sufle nasul . deja ma doare sufletul pentru ea ca iar se plange ca o doare urechea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Roxi nu mergi la alt medic sa mai ceri si o a doua parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ba da georgiana, maine merg la budimex insa nu am trimitere sper sa nu ma respinga. am sunat si mi s-a spus ca trebuie trimitere de la med de familie iar eu nu pot sa fac rost ca doar ea m-a trimia la cel de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

aveti poze AICI de ieri, sper ca va plac

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catuta la multi ani lui Mihai, sa+ti traiasca sotul drag!

Ca tot suntem in tema petrecerilor, uitati iun link
http://www.ghidpetrecericopii.ro/secretele.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LMA Smaranduca scumpa, sa fii cuminte si sa-ti dea DD numai bucurii si sanatate!!!!

Vizionat poze cu sarbaoritele Sarah si Bianca...superbe.

Noki unde facurati petrecerea? Ca tare bine arata.. Tortul la Alice l-ati facut? Ati avut voi modelul sau l-au facut ei..Miruna e fan Kitty, exact asta vroiam si eu sa-i fac. Si vad ca arata super!

Coralia felicitari pt bebedoiu' si sarcina usoara!

Fug ca s-a trezit mandra si avem ceva shopping de facut, e frigiderul gol-golut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza felicitari pentru party!!!
Super potoale, nici la clubul cluburilor nu pupi asa ceva!

Biencuta frumoasa cum o stiam si foarte eleganta imbracata in ie!

Si ce surpriza, Iris si Andrei, ce mare s-a facut Iris, ce frumoasa si ce par lung are! Natalia si Silvia la un loc nu cred ca le-a crescut pana acum asa mult parul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin ca am vazut mesajul lui LAVI cu lungimea parului Irisucai si mi-am adus aminte sa va zic ca ieri mi-am exersat talentul de coafeza si am tuns maimutza. I-am tras o tunsoare bob, a la Katie Holmes.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Doamne ce schimbati sunt Iris si Andrei....daca treceam pe langa ei pe strada nu-i recunosteam!!!!
Si-s asa de frumosi....

Roxi la ce doctor mergi? eu am fost cu Vlad la Rizescu Manuela. Este ok, mi-a recomandat-o 3 persoane.
Prima oara am fost cu trimitere, apoi fara, ii spuneam ca a mai facut otita si ca il mai doare urechea. Si m-a primit. De doua ori am fost degeaba, se pare ca il gadila parul ca era lungulet si carliontat si ii mai intra in ureche. Dar daca io-l vedeam ca baga mana in ureche....cum nu dormea bine noptile si plangea, ma gandeam ca-i de acolo.

edit: Catutza...super misto pregateala.
Si LA MULTI ANI pentru Mihai.

iar edit Roxi mai stiu o orl-ista buna, care lucreaza cu copii, are cabinetul pe undeva vis-a-vis de Mall Vitan. A aparut ea si pe la Protv la "Ce se intampla doctore" Era cea de-a doua optiune a mea, dar daca am gasit-o pe asta ok la Budimex....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , multumesc pentru urari si pentru complimente

Mada , si poze nu ne arati su Miru tunsa? si dupa pozele din Elvetia mi s-au lungit ochii ...inca le astept!

Joy , merci am muncit de am rupt si invitatii nu s-au omorat mancand...am frigiderul plin , cred ca nu gatesc saptamana asta decat spre sfarsit!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput