Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 16
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, SMARANDA!
Fetita mica dulce cu ochii minunati iti doresc sa ai o copilarie minunata, sa fii sanatosa, iubita si cu mult noroc.
petrecere frumoasa sa primesti multe jucarii si cicolata multa multa ![]()
tania, trebuie sa isi sufle nasul ca sa se creeze presiune si sa desfunde canalul insa ea nu stie si nici nu vrea sa incerce sa sufle nasul
. deja ma doare sufletul pentru ea ca iar se plange ca o doare urechea.
roxisialexia spune:
ba da georgiana, maine merg la budimex insa nu am trimitere sper sa nu ma respinga. am sunat si mi s-a spus ca trebuie trimitere de la med de familie iar eu nu pot sa fac rost ca doar ea m-a trimia la cel de pana acum.
catutza spune:
aveti poze AICI de ieri, sper ca va plac ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
catuta la multi ani lui Mihai, sa+ti traiasca sotul drag!
Ca tot suntem in tema petrecerilor, uitati iun link
http://www.ghidpetrecericopii.ro/secretele.html
madau spune:
LMA Smaranduca scumpa, sa fii cuminte si sa-ti dea DD numai bucurii si sanatate!!!!
Vizionat poze cu sarbaoritele Sarah si Bianca...superbe

.
Noki unde facurati petrecerea? Ca tare bine arata.. Tortul la Alice l-ati facut? Ati avut voi modelul sau l-au facut ei..Miruna e fan Kitty, exact asta vroiam si eu sa-i fac. Si vad ca arata super!
Coralia felicitari pt bebedoiu' si sarcina usoara!
Fug ca s-a trezit mandra si avem ceva shopping de facut, e frigiderul gol-golut
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
catutza 
felicitari pentru party!!!
Super potoale, nici la clubul cluburilor nu pupi asa ceva!
Biencuta frumoasa cum o stiam si foarte eleganta imbracata in ie!
Si ce surpriza, Iris si Andrei, ce mare s-a facut Iris, ce frumoasa si ce par lung are! Natalia si Silvia la un loc nu cred ca le-a crescut pana acum asa mult parul!
madau spune:
Revin ca am vazut mesajul lui LAVI cu lungimea parului Irisucai si mi-am adus aminte sa va zic ca ieri mi-am exersat talentul de coafeza si am tuns maimutza. I-am tras o tunsoare bob, a la Katie Holmes
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
Doamne ce schimbati sunt Iris si Andrei....daca treceam pe langa ei pe strada nu-i recunosteam!!!!
Si-s asa de frumosi....

Roxi la ce doctor mergi? eu am fost cu Vlad la Rizescu Manuela. Este ok, mi-a recomandat-o 3 persoane.
Prima oara am fost cu trimitere, apoi fara, ii spuneam ca a mai facut otita si ca il mai doare urechea. Si m-a primit. De doua ori am fost degeaba, se pare ca il gadila parul ca era lungulet si carliontat si ii mai intra in ureche. Dar daca io-l vedeam ca baga mana in ureche....cum nu dormea bine noptile si plangea, ma gandeam ca-i de acolo.
edit: Catutza...super misto pregateala.
Si LA MULTI ANI pentru Mihai.
iar edit Roxi mai stiu o orl-ista buna, care lucreaza cu copii, are cabinetul pe undeva vis-a-vis de Mall Vitan. A aparut ea si pe la Protv la "Ce se intampla doctore" Era cea de-a doua optiune a mea, dar daca am gasit-o pe asta ok la Budimex....
catutza spune:
Lavi , multumesc pentru urari si pentru complimente 
Mada , si poze nu ne arati su Miru tunsa? si dupa pozele din Elvetia mi s-au lungit ochii ...inca le astept!
Joy , merci
am muncit de am rupt si invitatii nu s-au omorat mancand...am frigiderul plin , cred ca nu gatesc saptamana asta decat spre sfarsit!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala