Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Coralia....woooow, amu vad: vine barza!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mimi sanatate multa Dariucii! Iar tie nastere usoara. Tot la Giulesti nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, cand ai sa gasesti raspunsul la intrebarea cu gatitul sa mi-l spui si mie, da? Poze de la naseala nu am.

Apai sa-mi vars si eu naduful si sa-mi spuneti de sunt exagerata. Cum a statt treaba cu nasitul. EU pe el il cunosc din facultate, am lucrat la vreo doua proiecte impreuna, dupa care nu ne-am mai vazut ani buni, decat ocazional. Intre timp s-a cunoscut cu George si s-au simpatizat reciproc.(g e f pretentios la oameni) Prin primavara l-a intrebat pe G daca nu vrea sa-l cununam, ca el ne apreciaza fffmult ca familie si tare ar vea sa-i fim nasi. Io nu m-am omorat dupa ideea, stam extraordinar de prost c banii, dar G a insistat si am fost de-acord. Ea e mai mica cu 10 ani decat el, vreo 24 are, dar se iubesc oamenii si-am zis ca poate le-om da din norocul nostru.

Cu ea m-am vazut fix de veo 4 ori pana la nunta (din primavara pana la monetul 0), de-atunci o singura data. De-atunci nici nu m-a mai sunat sa ma intrebe de sanatate. Stiau de ziua lui Stefanel, nu au dat nici un semn. Eu tin f mult la chestiile astea, mi se par de bun simt, mai ales ca daca tie iti place sa te bage lumea in seama de ziua ta, e bine sa faci la fel. Ieri ne-au sunat intamplator, sa vada ce facem, am raspuns eu si le-am transmis ca-l sarbatorim pe baiat, la care el s-a hlizit la telefon, iar fara nicio urare.
Poze nu stiu daca pupam, cu toate ca le-am precizat ca m-ar interesa si pe mine.

Acum intrebarea e daca sunt eu exagerata sau ar fi normal sa astept un pic de atentie.

Ma duc sa trezesc ficiorul sa o luam pe Maria de la gradi

Mergi la inceput

Ioana eu zic ca e normal sa vrei putina atentie. Pe de alta parte (unii) oameni fara copii nu prea realizeaza cat de importante sunt pt noi zilele copiilor.

Pe de alta parte, parerea mea este ca daca nasitul nu s-a facut in urma unei relatii lungi si solide de prietenie intre cele doua cupluri, nici nu va declansa o prietenie sincera de la momentul x incolo. Cel mult niste vizite si telefoane mai mult de obligatie.

Cunosc mai multe cazuri printre care si al meu. Cand ne-am casatorit noi la doj' de ani eram studenti si aveam o gramada de prieteni, dar nimeni casatorit bineinteles. Ne-a cununat un var de-al treilea de-al meu cam cu vreo 15-20 de ani mai in varsta ca noi. Ei erau mai degraba in relatii foarte bune cu parintii mei decat cu mine. Ii sun de sarbatori, ne vedem foarte ocazional (ei sunt in TM), uneori ma suna de ziua Silviei pe care ei au botezat-o.

Altfel n-am ce sa zic, sunt de treaba si simpatici dar sunt departe si nu e cine stie ce "chimie" intre noi.

Mergi la inceput

Lavi si Maria, aceeasi parere fix-fix o am si eu. Si mie-mi place sa primesc atentie de ziua mea sau a membrilor familiei mele, asa cum la randul meu, nu ratez ziua cuiva...macar cu un telefon, zic.
Depinde de oameni, pana la urma. Unii nu pun cine stie ce pret pe chestiile astea. Io una da.

Mitzo, ti-ai uitat sacoul bordo intr-o punga de cadouri.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Intru rapid sa urez La Multi Ani sarbatoritilor a caror zi de nastere am ratat-o. Ma scuz si imi fac mea culpa dar am audit pe cap si de o saptamana dau su subsemnatul. Deci Bia, Daria, Stefanelul si Sma, noi, adica familionul Toader intreg va uram santate, faericire, banii cu carul si sa primiti ce cadouri va doriti, chiar daca sunt cu multa multa ciocolata. Sper ca nu am ratat pe nimeni si daca am facut-o va rog din sufeltyl meu inocent sa ma iertati.
Noki bine ca nu mi-am uitat chilotii in punga. Scuze dar le-am transportat la comun si Geroge nu s-a uitat in punga cand am schimbat masinile. Sorry, cred ca nu ii vine lui Sarah ca i l-as fi facut cadou....
Fug la sedinta revin later.
Mita

Mergi la inceput

Alinus ati repatriat-o pe Amalia? A avut vacanta o saptamana in mijlocul semestrului? Intreb pt ca in Ro s-a introdus de cativa ani aceasta vacanta pt gradi si ciclul primar. Azi a fost prima zi de scoala dupa vacanta. Nu vreau sa-mi amintesc ce greu am urnit-o pe Silvia azi dimi. Mai ales ca aseara nu se dadeau culcate dupa petrecareala Sarei.

Mergi la inceput

Hi hi hi...deci din Tineretului venea valurile de injurii de sughitzam aseara.

Mitzo, nu mai sunt decat vreo 20 de ani pan-o purta fii-mea numarul ala la taioras.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Coralia, wow ce veste minunata, sa fie intr-un ceas bun.Sarcina usoara.
Fetelor mai stiti ceva de Buluci,? Ca nu am mai vazut-o postand de cam multe vreme. Sper ca e ok.
Anda, ai primit datele pe PM? Sunt curioasa...chiar daca nu am sperante prea mari de bine pt viitor. Mai ales ca azi am avut o promisiune in legatura cu un job, ca voi fi sunata...si deocamdata nimic. As prefera un simplu:"du-te si cauta in alta parte", decat un "lasa-ma sa ma gandesc si lasa-ti nr de telefon ca te sunam noi".Mi se pare mai corecat var.1.
Noki,ma duc sa bag o privire la poze. Le-am descarcat si noi ieri in PC dar nu am avut timp sa le selectez caci am fost la ziua de nastere a cumnatei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Smaranda! , la multi ani fetita cu ochi frumosi , sa cresti mare!

Bic , sa va traiasca scumpetea de fata

Ioana , si eu ca si tine tin foarte mult la treaba asta, asa cum eu sun pe toata lumea sa urez la multi ani ma astept si eu macar la telefoane de zilele noastre! Dar din pacate nu e chiar asa cum vreau eu...

Noki , frumoase pozele si frumoasa familia

Alina , cum te simti? a venit missa acasa?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

va servesc si azi cu ca e ziua lui Mihai

ma duc sa incarc poze, revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput