Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Smaranda draga, sper sa ai parte de o zi speciala, petrecuta cu prietenii tai. Cadourile si pupicurile urmeaza peste cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Smaranda! sa fii sanatoasa si iubita!
Ce-mi place perioada asta plina de sarbatori!

Io ma simt aiurea, am trimis-o iar pe Maria la gradi. Este ingrozitor dimineata, pana iese pe usa, nu accepta deloc ideea, plange de curg apele de pe ea. O pacalim ca merge in alta parte, altfel nici nu as putea sa o imbrac.
In schimb la gradi nici nu s-a mai uitat dupa taica-sau dupa ce a preluat-o o ingrijitoare. Ma duc sa o iau la pranz, nu o las mai mult, ca e inutil.

Roxi, de la o vreme incoace fii-meu plescaie cand vede mancare,scotand un sunet pe are noi l-am corelat cu un pelican. E haios rau. Maria facea cu buzitele ca un elefantel, ei i-am desenat asa ceva pe tort la 1 an si am zis sa continuam traditia

Melku, vazui si pozele tare dar uitai sa scriu impresiile. daria a fost si ramane una dintre febletele mele. E o papusa!

Alinush, recuperare rapida!

astept poze de la petreceri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou....

LA MULTI ANI SMARANDA DRAGA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

LA MULTI ANI!

Smaranda, o zi de nastere frumoasa iti dorim, si o viata care sa iti aduca numai si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Smaranduta, blondina cu ochi albastri si privire adanca si senina, La multi ani! pui drag, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai o copilarie fericita!

Ioana asa zici: "iar am comis-o cu gradi" de parca ai fi facut nu stiu ce nelegiuire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani! domnisoarelor frumoase si dragi Sarah, Daria, Bianca si Smaranda! Sa aveti parte de tot ce e mai bun!

Lavi, wow, ce memorie ai! De fapt, nu e prima oara cand ma minunez de asta . Cu gashca de SB intr-adevar asa e, chiar comentam si noi aseara, cand tot intr-un telefon am tinut-o pe Coralia, la concurenta cu Tania. Trebuia sa punem de-o conferinta . Anul asta n-am reusit inca sa ne adunam
Cum mai e Nati, si-a revenit? Petrecere frumoasa maine!

Ioana, sa va traiasca micutul Stefan. Frumoase tare pozele, mi-au placut mult de tot cele de toamna. Tare frumosi copiii si diferiti. Cu pelicanul m-am gandit eu ca e ceva simbolic, chiar imi amintisem de elefantul Ioanei . Pozele tale de nasa nu ni le arati?

Roxi, de la inceputul sapt. trecute tot coc un raspuns la intrebarea cu diversificarea, nu ca ar fi mare lucru... Preiau stafeta de la Alexandrina ca sa te incurajez ca in timp va fi mai bine si "se va desclesta" si gurita lui Matei. Eu am tot continuat sa-i ofer fructele si legumele, am incercat sa-i prind preferintele dar in acelasi timp sa o fac pe ea sa se obisnuiasca cu papica... Acum mai mananca cate ceva (cand e tare flamanda papa cam 75 ml , dar fata de 3 picaturi la inceput e mare progres).
Anei ii plac mult de tot perele, ii pun o bucata in mana si ea tot suge la ea, printre picaturi hop si eu cu lingurica cu piureul de fructe (ne-am cam stabilizat la mar cu para sau mar, porto si banana). Iar legumele vad ca le prefera ceva mai lichide, neaparat asezonate (mararul ii place mult, merge si patrunjel), daca nu merge nicidecum ii pun si putin lapte/unt/iaurt in ele.
Poate si de la muculeti nu mancat asa de bine.
Cum mai e urechiusa Alexiei?

Joy, "gat virotic" ne-a spus si noua doctora ultima data. M-am uitat si eu, erau vezicule cu lichid transparent si relief major de la amigdale si pana in spatele gatului de m-am speriat. Doctora zicea ca nu-i nimic, faza s-a intamplat dupa un episod de muci si intr-adevar a trecut fara pb. Probabil asa a considerat si a voastra, de v-a lasat sa faceti vaccinul. Nu ca ar fi si bine sa bombardezi copilul cu alti virusi cand e inca in convalescenta

Banuiesc ca Noki o sa intre cat de curand in forta cu o gramada de poze de la ziua sarbatoritei, de-abia asteptam .
Catutza, de pe-acum ma gandesc cum o sa saliveze tot forumul la pozele voastre de la aniversare, nerabdare mare sa vedem si ochisorii albastri ai Biencutei!
Si poate ne-o arata si Melku pe Daria la aniversare

Fug la treburi, ca de obicei. Azi ziceam ca e mai usor, Cristi e din nou la gradi dupa vacanta, dar iar m-am trezit cu o groaza pe cap.
Cand apucati, poate ma luminati si pe mine cum/ce se gateste ca sa nu petreci zilnic 2 ore in bucatarie .

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani, Smaranda!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, tot binele din lume, noroc cu carul si iubire !

Bicule, sa-ti traiasca printesa si sa iti aduca numai bucurii!

PS ma duc in contul comun sa vad ce gasesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria multumesc de intrebare, Nataliei i-a trecut burtica, se simte bine si are o pofta de mancare de lup. De miercuri o duc la gradi. O mai tin acasa pana la party, sa nu sa capaceasca DF cu un virusachis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

SMARANDA, AKA SMA, AKA UCA, LA MULTI ANI! ITI DORESC CE-I MAI BUN SI MAI BUN, SANATATE, BUCURII, NOROC SI COPILARIE MINUNATA CU PARINTII TAI FTE SPECIALI. PUP SMARANDA, PUP ALEXANDRA!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela!!!!

In primul rand MULTUMIM din suflet pentru urari! Meritati o pajiste de !

In al doilea rand, sunt restanta cu 3 urale:

Catutza, sa-ti traiasca pufoasa cu ochii limpezi! Sa va bucurati de ea sanatosi, pana la adanci batraneti!

Melkule, sa-ti traiasca si tie minunea delicata!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Biculetz, La muuulti ani plini de impliniri si inspiratie pentru Sma-c-ul tau drag!Sa fiti mereu fericite si pline de viata!

-----

Asa...amu' sa va zic: deci VOI sunteti de vina ca bufnitza mea e o habauca si treisferturi. Una nu mi-a urat de ziua bufnitei a fie cuminte...nuuuuuu...voi imi urati sa ramana la fel de draguta/habauca tra-la -la...Biiiine, las' ca o sa va urez si io la alea cu copchii zapacii tot asa!!!![;0]

Party...a fost superb, mie mi-a placut foarte mult, a fost o reusita totala dupa parerea mea. Cu singura exceptie a marei lipse a Dariucii lui Mimi, care e bolnavioara. Sa stii, Mimi, ca noi ne-am gandit la voi!

Si Maria, cum de ai ghicit...am stat aseara pana la ora 2 sa pun pozele...

Astfel incat: aveti aici tot albumul cu ziua ei, poze de ieri de la sculare pana la culcare, vorba aia, vreo 200 bucatiAgitata si ocupata zi, oricum. Da' frumoasa.
VIZIONARE PLACUTA!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput