Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

coralia, felicitari! si io zic ca e baietel ca vad ca astia din sibiu stiu sa faca doar perechi

ioana, merci.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Draga Sararici La multi Ani, sa fii sanatoasa si la fel de energica si plina de idei ca si pana acum! Pupici dragi de la noi!

Biencutza dragutza de mami Catutza din suflet iti uram La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa luminezi inimile parintilor!

La Multi Ani si Dariucii de Melku pe care de altfel nu am mai admirat-o demult. Se pot vedea undeva pozici cu ea?

Pup colectia si sper sa revin in curand pe baricade, in ultimul timp nu am mai avut stare de forumizat. Saptamana asta care s-a incheiat, saptamana mea de " libertate" a fost un adevarat esec, am bolit cu o laringita oribila, am tusit ca un magar, nu puteam sa ma opresc, mai ales noaptea..... a trebuit sa anulez toate randevuurile, in afara de retaurantul de marti ( unde mi-am pierdut vocea din cauza de zgomot infernal) nu am mai fost niciunde. In fine, nu am avut temperatura, aveam pofta de mancare....deci bine ca nu am avut pe nimeni imprejur sa ma auda si sa ma vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello ,

LA MULTI ANI, SARAHLINA, BIENCUTA SI DARIUTA! sa cresteti mari, frumoase si sanatoase, iar drumul vietii sa va fie presarat numai cu bucurii si impliniri.

Coralia, felicitari pt bb2! sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.

Pupam colectia, noapte buna.

Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, SARAH, BIANCA SI DARIA !

sarah, lipicioasa mica, iti doresc sa ai o copilarie minunata, o viata plina de noroc si fericire.

biencuta sa cresti mare, sanatoasa sa ai tot ce iti doresti in viata.

daria, scumpa mica sa fii sanatoasa, sa ai mult noroc si fericire.

bic, sma! asa face si fii-mea daca ar putea sa manance ciocolata non stop ar fi the best.

meemsy, tu detii elixirul tineretii ....imi place de tine ca te bucuri de viata si stii sa petreci, bravos..putini sunt cei plecati din tara si care petrec asa de frumos.

ina, sa va traiasca crestinul! Sunteti o familie frumoasa, implinita si aratati asta in fiecare poza. micuta rachel.

alina, ceai si miere cat mai mult, sanatate.

ioana, felicitari pentru reusita petrecerii!!!
frumos foc pustiul tau, ce inseamna pelicanul de pe tort? sunteti fani

coralia felicitari, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ia te uita cata lume s0a adunat pe forum de ziua fetelor astra 3!

Coralia super-felicitari, sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!
Sunteti culmea culmilor gasca de sibience; la toate 3 bb2 a fost o surpriza dupa ce bb1 a venit dupa stagiu indelungat pe la aspirante. Eu mai citeam pe la aspirante ca ma interesau informatii pt cumnata-mea si imi amintesc cum v-ati mutat una dupa alta la odisee.
Sora ta ce mai face, nu face bb2?

Poze cu Adina de melku - exista recente in contul comun.

Multumim pt urarile de ziua Nataliei !

alinus repara-te rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Sarah ! sa fii sanatoasa si vesela mereu bufnitza draga

La multi ani,Daria multa sanatate, fericire si numai bucurii

fetelor va multumesc din suflet de urari, mi-au dat lacrimile cand am citit nu credeam ca o sa primim asa multe felicitari

a fost fruos astazi dar foarte obositor pentru mine si pentru Mihai, dar o fata avem asa ca merita! ma duc sa descarc poze...dar maine cred ca le pun pe net.

Coralia , felicitari! sa fie intr-un ceas bun

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Am schimbat emoticoanele la lista. Daca tot am intrat sa-i pun semn Coraliei
Daca nu va place, veniti cu alte propuneri.
La fratii mai mici am lasat numai daca sunt sub 1 an, adica inca bebelusi.

Daca s-au strecurat greseli va rog sa ziceti. "Ceasurile e inaintate".

P.S. Lavi02 sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

[red]Feli[/red m-am uitat la filmuletul cu domnisoara Ilinca balerina si apoi la Ili bb cum manca cu lingurita Ce mult s-au schimbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

bic- in Romania e deja 3 nov,deci

La multi ani,Smaranda! sa cresti mare, sa fii fericita, iubita si poate ne vom cunoaste intr-o zi pe aceste meleaguri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SMARANDA! sa fii fericita, iubita si iubitoare , sa fii bucuria parintilor tai!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput