Colectia de toamna-iarna 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
meems spune:
Coralia, felicitari si sarcina usoara 
Mandy, Anda: va logati cu user name-ul de la contul comun in formula "user_name @ yahoo.com" si parola cunoscuta.
Morgano spune:
Coralia
, sarcina usoara si bb sanatos, ca sa nu zic baietel :))
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
miri__b spune:
Coralia ne bucuram de bucuria sotului tau!
am vazut si eu poze cu Bobita
.ce familie frumoasa are.
si cu Mateea,imi place montajul, floricele ptr tati ca se ocupa.
m-au impresionat pozele Ioanei, "mami cu 2 pui" arata de fapt a trei pui.pupam familionul.
fee spune:
[p] La multi ani !!!Sarah,Bianca si Daria[p]
Sanatate, fericire si tot ceea ce va doriti alaturi de parintii vostri !
Edit : Le uram din tot sufletul "La multi ani Natalia si Maya !!"
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
miri__b spune:
despre David...creste, e obraznic,stie o gramada de poezii, ma dispera cu cfr, cred ca-l trimit la Satu mare, poate se calmeaza. asa a facut si cu gustarea kinder. a mancat un bax in 10 zile cred si de 2 saptamini nu mai cere.si cu icrele parca s-a mai potolit.
ma pune sa-i scriu cuvinte pe caiet gen:cfr,anunta trenul, locomotiva, calatori, tren, vagoane

imi place ca inventeaza cantecele, le adapteaza... de ex. in padurea cu alune aveau casa ... vine spidermen si spune....poate reusim sa-l filmam.e vesnic plin de carioci pe haine si miini...e mai iubaret
si nu tace frate....si nu face la oala, macar oferim un vaccin unui copil din Africa![]()
Bic spune:
Intru si eu pe fuga sa urez frumusetilor si scumpeniilor de Bianca, Daria, si Sarah! 

Sa fiti fericite si iubite!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
joy04 spune:
helou, helou.
SARAH, DARIA, BIANCA SA CRESTETI MARI, DESTEPTE, SA FITI IUBITE SI SA VA FIE VIATA PRESARATA DE FERICIRE
Coralia, felicitari din toata inima pt bb2. Sa fie sanatos si exact cum vreti voi sa fie. Si ce vreti voi sa fie
Miri noi tocmai ce i-am luat lui Vlad trenulet pe sine ca este inebununit dupa trenuri.
Si am luat 2 ca de, Alex va vrea si el, doar ca am luat altfel, dar de la aceeasi marca ca sa se potriveasca sinele si am elaborat cateva ore (si cateva pahare de vin
) cu Cristi o mega schema ca sa mearga amandoua, schimba sinele, da macazu' ia macazu' si intrun final ne-am dat seama ca-s prea mici copiii ca sa stea sa schimbe macazu.
Asa ca...am revenit la schema propusa de producator doar ca am marit-o.
Fee ma bucur tare cand mai intri. Ceva noutati???
Stiti ca Vlad este la tara, deja de ieri ne spune ca vrea acasa, o sa ajung sa numai vb cu el la telefon. Doar ca soacra'mea insista, ca trebuie sa se obisnuiasca copilul si fara noi dar eu cand il aud pe vocea aia lesinata spunand: mami, vrei acasa...sau mami vrei in brate....lesin. Cristi evita sa vb cu el din cauza asta.
Ma duc peste Cristi in cada sa ma sapuneasca si pe mine
. BY
ioana_77 spune:
La Multi Ani printeselor, cochetelor: Sarah, Bianca si Daria! Intru multi ani fericiti si plini de dragoste!

Multumim de aprecieri
Am vizionat si eu poze:
Ina, radiezi atata fericire si implinire, devii molipsitoare! sa-ti traiasca familia draga! Rachel e superba, iar Bobita cel mic e adorabil cu freza lui!
Mateea e o domnisoara finuta tare, m-a impresionat mult!
Meems, sa-ti traiasca noua garderoba primita de ziua ta:) Fusta e de la Z, intr-adevar, primita cadou!
Coralia, ce veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun! De cand asteptam o veste asa de buna aici in gasca!
Ando, vroiam sa-ti transmit gandurile mele de incurajare vis-a-vis de probleme tale de sanatate. esti de admirat! Mesajele tare sunt atat de pozitive, chiar cand scrii despre ceva rau, incat nu as fi banuit ca autoarea lor se confrunta cu asa ceva. Sper din tot sufletul sa gasesti raspunsuri si rezolvare!
Lavi, am si eu masina de spalat vase, de care am fost in sfarsit multumita zilele astea doua, cand am umplut-o si m-a scutit de efort. Chestiile mari nu le-am bagat - castroane, oale; dupa parerea mea e risipa de timp. ce ma enerveaza la culme este ca programele sunt f lungi, dar pt mese mari se merita.