Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

DARIA, BIANCA SI SARAH.....sa cresteti mari, sa ramaneti la fel de frumoase si sa aduceti numai bucurii celor din jur!!

Dintre atatea sarbatorite...apucam si noi o felie de tort?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

bine ca m-a umplut fi-miu de nervi si m-am asezat la calculator ca alfel ratam petrecerea! la ora asta inca nu a adormit, intai a renuntat tac-su , pe urma am renuntat eu, acum iar incearca tac-su. bine ca noi am dormit cat s-a foit zuzu.si n-a mancat nimic cu cacao.

LA MULTI ANI BIANCA, DARIA SI SARAH! Ce sa va urez in afara de asta , ca v-a dat Domnul totul!cu exceptia unui fratior!

Feli merci de raspunsul cu raguseala, inca nu i-a trecut, acu ne luptam cu mucii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sarah, Bianca si Daria, LA MULTI ANI cu sanatate si fericire!

Roscata habauca si detinatoare de energie maximala la purtator, dulcica cu ochii de vis si zambetul minunat, si finuta delicata cu privirea inteligenta. Multe bucurii sa aveti in viata, alaturi de cei dragi!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Sarah ,Bianca si Daria, La multi ani! sa fiti fericite ,sanatoase si sa cuceriti lumea!

felicitari parintilor de Sarah, Bianca si Daria - sa va bucurati de ele!

Mergi la inceput

anda - ai reusit sa vezi pozele de meems?

scuze, ca nu putem veni astazi la nici o petrecere, dar din motive de 3 la nr, nu vrem sa suparam pe nimeni.

distractie placuta printeselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sarah, Bianca si Daria una mai frumoasa si mai cuminte decat alta , 3 printese de poveste, sa va aduca zana buna toate darurile pamantesti si sufletesti!

La multi ani!

Miri_b ca bine zici cu fratiorul!

Mandy bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANDA, MANDY, cred ca trebuie sa alegeti optiunea de sus, ceva gen " wait! i already have a flikr account..", unde trebuie doar parola.

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello si de la noi,
Tare greu mai reusesc sa scriu si eu cate ceva..cu cititul stau mai bine ...sunt aproape la zi..nu stiu cum fac dar seara dupa ce adoarme Andreea si as avea timp sa mai intru si eu sa mai scriu cate ceva pic lata de oboseala..numai patul il am in fata ochilor...
In primul rand La multi ani!!! sarbatoritelorDaria,Bianca,Sarahsi tuturor copilasilor colectiei carora le-am ratat zilele de nastere!!!
Weekendul asta a fost unul mai special..in sensul ca a fost prima noastra iesire(a mea si a sotului) singuri la munte fara Andreea de cand o avem ...Am mers de vineri la Poiana Brasov si am stat pana zi ...s-a oferit maica-mea sa stea cu Andreea si am plecat sa ne relaxam doar in doi...Recunosc ca deja vineri seara imi era dor de Deiutza...povesteam numai despre ea,dar pe de alta parta pot sa zic ca ne-a prins bine iesirea asta,ne-am relaxat...si ne-am minunat de cate s-au schimbat pe acolo in doar cativa ani...
Alta veste este ca...VINE SI LA NOI BB2!!Am fost la control sapt asta si banuielile mi s-au adeverit...sunt insarcinata in 9 saptamani...Dan e in al noualea cer...el isi doreste bb2 de mult ..eu eram cea reticenta la idee,dar acum ca s-a intamplat incep sa ma obisnuiesc si eu...ca este chiar o surpriza venirea bebeului.
In alta ordine de idei,Andreea muceste de vreo 4 zile..fara febra...dar cu o tuse urata...sper sa-i treaca...
Va las acum ca mi s-a intor Andrea acasa din plimbarica
Va pupam,

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

wow!
felicitari coralia pt bb2,sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Coralia, super veste!!! Felicitari pentru bb2! Sarcina usoara si bebe sanatos si voios!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput