Colectia de toamna-iarna 2005 (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am vizionat si eu pozele, bineinteles inafara pozelor Mihaelei . Am introdus user name/parola de la contul comun , dar tot nu le pot accesa. Ceva e clar ca nu fac bine si inseamana ca m-am prostit de tot.
Ioana sa iti traisac feciorasul, este un super-dragut. Mi-a placut tare mult. Si tu arati ff bine. Pozele de la party mi-au placut tare mult.Si poza cu cadoul primit dis de dimi.
Gabitaco, nu am mai vazut-o demult pe Mateea. Dar acum vazand-o nu am decat cuvinte de lauda. Doamne, si chiar juca sah draguta de ea? Am vazut ca si picteaza, un talent in toata regula. Poate doar ca mi s-a parut un pic prea serioasa. Tie Gabi, iti doresc numai bine si multa sanatate.
Ina,superbe pozele de la botez, nasii am vazut ca sunt destul de tinerei, iar tu radiezi pur si simplu, se vede pe fata ta ca esti implinita.
Melku, Dariuca e o scumpete de fata, nici pe ea nu o mai vazusem de ceva vreme, dar acum vad ca s-a transformat intr-o domnisrica de-a dreptul, nu mai e nimic "bebelicesc" in ea. Doamen, doar uitandu-te la pozele astea imi dau seama cum trece timpul.
Bianca, felicitari pentru progresele facute de Serban, e un scumpic, si are niste gene luuungi.Si vad ca ii place sa se joace cu oalele.

In alta ordine de idei, noi am fost ieri la Luminatie, in vreo 3 locuri. Numai gura lui Kriszti se auzea in cimitire. Acum e prima oara cand l-am dus cu noi.I-a placut tare mult sa aseze florile, i-ar fi placut sa aprinda si lumanarile, dar nu l-am lasat.

Lavi, apropo de ce m-ai intrebat, daca promisiunile pe care le-am primit au si ceva continut in ele, ar fi vorba de Bucuresti, dar sincer nu vreau sa plec atat de departe. Mai aproape poate fi Sibiu sau Tg Mures deocamdata. Alte sanse dar in alta firma, dar tot in domeniu ar fi in primavara tot in zona Targu Mures (printr-un olandez). Pe de alta parte continui sa trimit CV-ul prin zona, Cluj, Bistrita. Nu ma voi grabi, ca dupa atatea decizii proaste pe care le-am luat de-a lungul anilor poate ca ma invat minte. Vreau sa cred prin ce trec acum e o lectie de viata, care imi va prinde bine pe viitor.
Mai exista o varianta, sa fac ceva pentru mine, o mica afacere, dar sincera sa fiu, daca m-as apuca de ea as da sigur faliment intr-un oras atat de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MANDY, daca te intereseaza si zona Sibiu, imi poti trimite pe PM domeniul in care doresti sa lucrezi? Poate reusesc sa aflu cate ceva care sa-ti placa/convina. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI SARAH, BIANCA SI DARIA!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate maxima, bucurii, noroc si iubire !!!

Noki, Cata si Adina, sa va traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

intru rapid ca suntem in pregatiri. sarbatorim in barlad, in familie.

multumim mult pentru urari!!

La multi ani Sarah si Bianca!!.
Sa fiti sanatoase si sa petreceti frumos. Noki si Catutza, sa va traiasca printesele!!

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

azi, 2 noiembrie 2008, sarbatorim cateva zile internationale:
ziua internationala a bufnitelor sub 4 ani, ziua internationala a pufoaselor sub 4 ani si ziua internationala a domnisoarelor fine sub 4 ani. LA MULTI ANI SARAH, respectiv BIANCA, respectiv DARIA!

pentru aceste evenimente s-au cheltuit sume fabuloase din bugetele private (ca statul e in recesiune): torturi, papusi, fustite. municipalitatea a dat drumul la baloane in anumite cartiere bucurestene, dar si in orasele bunicilor, ca de exemplu, bistrita, barlad etc. sarbatoarea internationala va culmina diseara cu 3 x 3 = 9 lumanari.
la multi ani bufnito, pufoaso, domnisoaro fina!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ce scriu la nume prenume ca sa vad pozele lui meems? am scris apoi e-mail-ul nostru si parola noastra, dar cica nu e suficient.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

CUSCRAAAAA, ce domnisoara s-a facut nora-mea...si e asa pretioasa:), are pozitii cuminti si/sau studiate. si tunsoare frumoasaaaaa. . bobitza nu s-a dezmintit nici la propriul botez si tot pnkist s-a prezentat:) rebel baiat:) cuscra, dar ma asteptam ca bobitza sa semene cu mama. ei bine, nu-mi pare! tot cu tata si rachel seamana robert, eu asa vad! hihi bobita a mers la altar cu popa cu 2 sosete si s-a intors la mami in brate intr-o soseta:)) frumoase baloane cu ursuleti bleu si frumoase bijuteriile tale. inelul in mod special, dar si restul!
sa-ti traiasca crestinul! va pup pe toti!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LA MULTI ANI SARAH, BIANCA SI DARIA!!!
Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, fericire, noroc si iubire.

Multumim celor care ne-au admirat ...
DA...Mateea joaca putin sah. Stie dispunerea pieselor pe tabla, modul in care se muta piesele pe tabla, cunoste piesele .... joaca cu tati...care "ia mereu bataie" ... dar nu vrem sa facem din asta musai performata....numa daca ii va placea....Ei ii place sa faca balet si sa cante f. mult. Are mai mult inclinatii artistice... deocamdata.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Azi e zi de vizionat poze...ca tarreee am mai ramas in urma . Deci, vizionat asa...deocamdata:
1.Daria de Melku - o adevarata domnisoara, ghidusa, vesela si zambareata
2. Maria si Stefan de Ioana- scumpi foc...si mi se pare ca seamana izbitor de mult intre ei
3. Naty si Silvia de lavi....frumusele si poznase.Seamana mult intre ele...dar temperamental mi se par firi opuse.

Cam atat deocamdata ca Mateea vrea tovarasa de joaca...revin mai pe seara...Sper.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

frumoasa ideea cu montajul mateei cu pantofiori, rujuri si fetitza in oglida:)
ioana, am vazut o poza dementiala, copilarie in frunze sau cam asa i-ai zis. trebuie inramata.
dar ajutati-ma, bre, si pe mine cu pozele lui meems. ce scriu acolo la nume prenume ca sa-mi dea voie sa ma uit?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput