Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
diarux spune:
mda......
Am fost la casa de bilete pentru ca sa ma programez sa merg in Irlandezia la nebuna. Vad ca ti-ai venit oleak in simtiri, bre madam ARIADNA! Cate shuturi ti-am tras si in somn...nu vrei sa stii! Si ce te legi de viata lu ATB -ul???Foarte frumos ca a sarit in ajutor. ca si celelelate duamne de le-am rugat. Si sa zici mersi ca nu am zis ce ti-am zis pe mess...aia cu prostii! Am gasit o poza cu tine pe google si daca nu faci albumu' inapoi cu pisica neagra...promit solemn si cross my gheart ca o pun pe aia si deschid album special pt tine si o sa ma dea moderatorii afara ca ma tin de prostii si o sa bocesc for the rest of my life si atunci sa vezi ce ti-o iei. Asa ca,...decat sa creezi atata balamuc...io zic sa-ti revii
VIOLETA am avut si noi mometul de papa la 2 ore si chiasr mai putin. adik aveam senzatia ca nu se satura si voia sasn si la juma de ora. dar am luat galafor si ceai de la fares si a trecut si asta. Acum de 3 noptise culca dupa baita la 10 si se trezeste la 4 papa si adoarme pana la 7. Deci cred ca trece si la voi.
DANA cu dormitul in brate...nu stuiu ce sa zic ca nici al meu nu doarme decat in patutul lui.
VIO cu baitya si bnoi am patit la fel. Ii placea in apa , rasdea cu gura pana la urechi, dar cand il scoteam.....jale. ACum il spalam in cada din cauza ca aia speciala pentru el..."i-a ramas mica"
si se pare ca ii place mai mult si nu mai plange cand il scoatem.
TURTU ce iarna bre!!!brrrrr! ca si Irlandeza ma enerveaza cu frigu' ei. eu innebunesc cand aud ca vine iarna.
A.CICEL ai rezolvat cu avocatu? sper ca esti ok ca nu am habar despre ce e vorba.
TECKY
ma tot tin de vreo 2 capitole sa te pup
si uit!
De fiert apa...nici io nu am fiert-o. i-am dat putin ceai Baby drink, cu apa plata la temperatura camerei.
Bebe 2?????No way, not yet!
Andrei se cearta cu tacsu!ma duc pana nu se bat!
Va pup pe toate activele 

aaaa...si nu in ultimul rand :
VICKY draga, LA MULTI ANI!
Sa arunci cu bolovani
dupa tot ce este rau.
Daca nu,-mi spui si vin eu!
Sa ai numai bogatii,
persoane la care tii
sa-ti fie mereu aproape,
sa ti se-mplineasca toate!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
atb spune:
Yupiii, vom primi 85% din veniturile pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, deci si din primele de craciun, paste, evaluare, si prenatal!!! Poi asa sa tot stau acasa si sa-l mai fac si pe bebe 2! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Caprioara spune:
Atb, de unde stii? Unde a spus?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
clabur spune:
PREZENT spunem si noi.
Permiteti sa rapotez: astazi implinim 3 luni si avem 6,2 kg si 63 cm. Mananca 4 mese pe zi cate 200-230 ml la o masa. Nici nu stiu daca este bine sau este mult.
Voi ce spuneti? Astept pareri de la voi caci sunt cam in ceata. Ania parca nu manca atat de mult si rar.
Pupici pentru mamici.
PS: ce corijenta? ma penalizati?
diarux spune:
beeey! ca mi-am adus aminte. da nu a vizualizat nimeni ce am pus io la www.scrolllock.nl/3.cfm" target="_blank">CHILL OUT????

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dma2007 spune:
vicky la multi ani!
intru si eu pe fuga, sunt super aglomerata: fizioterapie , una bucata soacra care tot timpul ma bate la cap:iar te duci la calculator? si asa mai departe.......

maine am sfestanie la casa, deci alt balamuc, noroc ca maria mea e o dulce si o cuminte
am apucat sa vad ceva poze de la intalneala si ma oftic de mor ca n-am fost si eu, dar data viitoare poate ajung
fug ca striga..soacra!!!!!!!!!!!!
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Violeta_m_tm spune:
am fost la medic, ne-a cantarit, masurat avem 6.5 kg si 61 cm, mi-a spus sa-i dau suc de mandarine, este bine sa-i dau?
Tot se minuneaza de parul ei roscat, spune ca o sa-i ramana roscat, dar nu are cu cine sa semene, sper sa nu aibe dreptate
.
Didi81 spune:
Ruxandra, eu vizualizasem Chill out-ul ala, de ce zici ca nu? Ti s-a parut ca inca mai avem nevoie? ![]()
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire