Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
Didi81 spune:
Merci fetelor pentru raspunsurile despre sucul de morcovi 
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Mai da la blonda de mine de ce nu i-ati spus sa aibe grija cand da sucu de morcov la bebe? ca io, in nestiinta de cauza (desi era la mintea cocosului, numa mno, la neuronu meu pe cale de disparitie mai greu sa realizez), m-am apucat sa dau suculet de morcovi cu lingurita si bineinteles ca nu i-a placut si l-a scuipat, nu numa pe body ci si pe cearceaful de sub el, si a patat tot. Apoi, cica sa nu mai pateze, i-am pus sucul de morcovi in sticluta, dar... mi-a ramas patat biberonul!!! Numa portocaliu vad aku in fata ochilor! Cred ca de la bautea de-aseara mi se trage! |
Adriana, dar si eu i-am dat tot din biberon si mi s-a patat tetina
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)Cura de slabire
catilin2008 spune:
buna seara fetele, mamici fericite!
am intrat si eu un pic pe leptopul cumnatei mele, nu am citit nimic ca abia am reusit sa va gasesc...
doar va anunt ca suntem bine, are 5 kg 500 la 2 luni, dar este foarte nervos si nu doarme prea bine, dar la cati nervi am avut in timpul sarcinii si dupa mi se pare normal..
din pacate a trebuit sa il intarc, am avut lapte din belsug, dar dupa o cearya cu tata, care este la fel ca socra mea, laptele meu a devenit zer..si andreiutz urla cu tzatza in gura cum se spune...acum mi se tot spune sa ii schimb si laptele praf, ii dau nan 1, normal, cu fier..cica de la asta e asa agitat..
sper ca sunteti bine toate, nu am citit decat pe ultima pagina putin..dar am citit poezia mea..diarux..te pup dulce de tot, este superba
va pup, si sper sa revin cand o am mai mult timp
35 + cu
Bebicu Andrei
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Ruxandra, eu vizualizasem Chill out-ul ala, de ce zici ca nu? Ti s-a parut ca inca mai avem nevoie? |
Pai la cata depresiune, nervi, soacre, botezuri etc sunt pe aici... tre sa ne pastram zen, nu???

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
CATILIN 
bey da care nu sunteti pe faza???nu schimba niemni capitolu'???
na ca m-am trezit io cal breaz sa urlu la voi. Crek n-am ce face si ma dau importanta. Na , sa moara DUAMNA SUN ca sunt io mai populara!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
SunSmile spune:
Bun revenit Claudia si Catalina! Sa va fie bebelusii sanatosi!
Vio eu nu i-as da, mai ales ca tu ai laptic suficient. Dar, evident, este opinia mea si tu faci asa cum iti dicteaza tie sufletul!
Ma uitam la superba pisicuta a Madalinei si ma minunam cat de frumosi sunt copiii astia. Si ma gandeam cum stateam in seara asta cu iubi, in usa dormitorului si ne uitam la Thea cum doarme. Si ne uitam ca la un miracol, ca la ceva nemaivazut si nemaiauzit si nemaipomenit. Si apoi ne uitam unul la celalalt si ne intrebam din priviri, cu cine o semana asa perfecta...
Am ajuns la concluzia ca Thea noastra este o flacara vie, o hoatza profesionista, o criminala in serie, o sefa nemiloasa. Pentru ca ne arde inimile, ne-a furat sufletele pe viata, ne omoara in fiecare zi, incet si sigur, cu zambetul ei si ne-a inlantuit pe vecie, ca niste sclavi ai ei ce suntem! Multumim Doamne pentru minunea pe care ne-ai permis s-o traim zi de zi!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
ILE - n-am auzit mai pana sa zici tu cu reduta... Ce sa zic... bine ca mi-am facut stocul pana la anu' inclusiv, asa ca stau in by adica stand by... Cu legea... nu cre' ca o sa ne faca chiar asa... Suntem cateva amarate... Pana in 200 de mii in toata tara, iar din alea 200 de mii, cate au muncit? Mai putin de 80%. Si din alea inca vreo 25% pe putin sunt platite la negru, inca vreo 25% pe putin au salarii foarte mici... Dar ce zic eu, cre' ca procentele alea sunt mai mari... Or stii si ei sa faca o inmultire simpla... Daca nu, ma bazez pe tine si pe Capri sa mergem peste ei cu o demonstratie economica bazata ![]()
Irlandezoooo - ZUUUUUPER!!!!
Auzi da' cu Biri... citeam in viteza... vad cu brotacul... dar kitchen?? Care kitchen?? Chicken... whatever... m-am prins pana la urma....
DIDI - pai si ce daca s-a patat? O sa se tot pateze de acuma... Aia e, doar nu o sa le schimb zilnic...
Anca mami de Eliza si Erika
dma2007 spune:
adevarat graiesti tu acolo sun , copii astia sunt ceva ...de nedescris, o mare minune...de la Dumnezeu
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Didi81 spune:
Sun, ba sa ne mai povestesti despre progresele Theei, ca doar de-aia suntem aici, sa ne impartasim si bucuriile si ingrijorarile 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Biribu spune:
Ana si al meu tot asa e numai pe tita, si da!! saliveaza nene cind mincam in fata lui, mi-e si jena....
Mada iau pisica
da nu dau broscuta
Happy Halloween!
Vio
nici eu nu i-as da suc de mandarine, clar nu... acuma tu faci ce-ti spune tie instinctul...
Sunule eu ti pup ca tu nu prea ma mai ube... sa stii ca eu am mers pe principiul la bb2 ca tre sa fiu eu pregatita si nu sa-mi spuna altcineva, asa ca mi se pare normal ca daca nu esti sa nici nu te apuci... Da eu am asa un feeling ca vei fi, peste ceva timp, si tocmai pt ca o adori pe Thea... ai sa intelegi tu atuncea ce zic
Merci fetele inca odata de aprecieri la adresa animalelor noastre domestice

Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
SunSmile spune:
Cum sa nu te iumbesc io pi tini bre Nevi? Pe tine? Pai te-am luat cu-un scop, nuuu?:) Te iubesc tare, bicoz esti una dintre cele mai faine persoane de pe fata pamantului! (asta este serios). Multam ca intelegi...probabil va veni si putzetul slabanog cum eram io si fraier tare, ca sa-l cafteasca sora-sa:)
Bey popularitatea intruchipata, io nu ma oftic ma. Las' ca vin io la Bacau sa vezi ce-ti iei:). Finutz totusi, sa nu uitam ca-s o duamna!:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Numa portocaliu vad aku in fata ochilor!
Cred ca de la bautea de-aseara mi se trage!