Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
Violeta_m_tm spune:
Am fost la cumparaturi si o jumatate de ora Miruna a plans in continuu, Poate sa fie colici? i se intarea burta, pana la ce varsta au colici?
Of iar plange
ileanna spune:
Ank tu ai auzit k nu se mai comanda pe reduta la Francia ci pe un jeguletz de redoute.ro???? Pei shi suntem obligate oare sa comandam aicea??? K nici macar nu is aceleasi produse. Adica sigur nu is toate ... Adica ce domle daca is din Romanica banii mei nu is buni???
Uff il astept pe barbac-mio sa cerceteze treaba k io nu jtiu o boaba de franceza shi nici nu vreu. 
Legea auzitzi mah si dc ne face ca la profi shi baga o ordonantza care zice k legea se va aplica la Sfantu' Asteapta??? Aiiii?!!!
ana_a spune:
struluta, eu zic ca daca pui rivanol pe un pic de pansament steril si pui o sosetuta trece mai repede. Rivanolul este antiseptic si o sa-i treaca. Am patit si eu cu Stefan cand era micut.
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
bufi spune:
Didi81 merci mult
noi mai avem pana la diversificare...acuma ii dam cu lapte si ceai
va trece timpul asa repede si vom ajunge si noi la diversificare si sunt curioasa cum va reactiona.
bufi
ana_a spune:
Legat de bb2: eu am mare admiratie pt fetele care au avut curajul sa-i faca unul dupa altul. Eu, desi asa mi-am programat, ca al doilea va fi imediat ce primul va face un an si 2 luni
insa...imediat ce Stefan a inceput sa creasca, sa se joace, sa aiba nevoie de atentia mea...nu m-am mai simtit in siguranta sa fac unul asa de repede. Abia cand Stefan avea 3 ani am zis...hai ca la 4 ani o sa fie ok.
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)
ana_a spune:
legat de diversificare. Nici eu nu am inceput inca nimic. Si probabil ca voi incepe undeva pe la 6 luni daca lapticul meu va fi la fel de consistent
. Nu ma grabesc insa uneori sta cu noi in bucatarie cand mancam si am impresia ca ar saliva...se poate sa-i fie pofta daca ne vede pe noi mancand???
.
Nu i-am dat nici sucuri, nimic inafara de san, nici macar ceai sau apa.
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)
Gabriela82 spune:
LA MULTI ANI VICKY! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI.

GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ariadnabr spune:
Pisicile stiu de ce!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Btw Birule dau pisica la schimb pt broscutza!!
Iar the chicken...bestial!!! ![]()

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

La multi ani Viky!!