Pepenasi de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anilansa Eu nu cred k Darius mai facec colici la 3 luni..oricum ceaiul nu e numai pt asta..dar cred k un suculet natural ar fii mai hranitor si sanatos decat baby drink
Tecky

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Eu diversificarea o incep la 4 luni daca nu a luat cum trebuie in greutate sau la 5-6 luni daca a pus pe ea...incep cu cereale de orez, ca asa e mai simplu. Apoi...trec la sucuri si piureuri de legume, apoi fructe. Simplu si la obect, da' la cum scuipa madam pisica toate alea ce i le bag in gura...imi trebe aparatoare la ochi si costum de siguranta!!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Gata ca v-o luati in cap!

Madam profa, sa ti oftici matale tot nu scriu na! Daca vezi mesaje de la mine e ca n-ai dormit tu azi noapte si vezi in reluare sau in traducere libera am o gramada de facut si nu vreau si mi-am gasit motiv sa nu le fac!

Am plecat, ca si-asa nu umbeste lumea, ma lasa cu ochii in soare!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anilansa eu ii dau fetitei mele lapte,suc si ceai si nu are nici o problema chiar a inceput sa faca kk o data pe zi pt ca inainte aveam probleme cu constipatia.
Atb eu am patat un biberon de plastic cu suc de morcovi si i-am cumparat biberoane din sticla si nu mai am nici o problema.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

SERENITY, la mine prima data a durut rau de tot, ca nici n-am putut merge pina la capat.Abia dupa spalaturile cu tantum rosa mi-am revenit
DANA , uite in cada nu ma gandisem sa ii fac baitza, ar fi o idee , poate asa vrea. am incercat si cu un picior o manuta etc, i-am vorbit, am mangaiat-o nimic, ciudat este ca p[e burtica staaaa, ii place la nebunie sa o spal pe ochi, dat cum am intors-o cu fata in sus inecepe calvarul. Si cand o scot plange rau de tot, se potoleste cat ii fac masajul, si reincepe cand o imbrac
Ma striga mandra la datorie, s-a plictisit singurica

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Violeta ma bag si eu cu o parere. Si victor era speriat tare la baita, statul cu pieptul liber in apa il facea sa se crispeze rau de tot plus ca tresarea ca ars cand mai puneam apa pe piept ca sa il incalzim. La noi s-a rezolvat de cand i-am pus un prosopel pe piept si burtica. Asa se simte mai in siguranta. Prosopelul ii tine caldurica la burtica, nu mai sta cu ea la aer, apa nu ii mai vine direct pe piept pt ca eu umezesc mereu prosopul nu direct pielea. Oricum ideea e ca asa s-a linistit. Poate functioneaza si la voi. Succes!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Mai, parca m-am luminat putin, oare de la Baby Drink face kk asa des? ca i-am marit doza zilele astea de cand ii dau calciu in ceai???mmmmda..s-ar putea
Bai, daca imi fac test de sarcina....imi iese ceva? ca mie nu mi-a venit CM si nu alaptez exclusiv, si am calcat si pe bec..aaa si nu m-a durut deloc cu toate ca eu am acolo un polip de la cusatura pe interior...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Didi cand am inceput diversificarea la Ana, pe la 4 luni jumate, conform schemei de la pediatra, ii dadeam sucul de fructe la masa de dimineata. Adica pe la 10 cand ar fi trebuit sa ii dau laptele i-am dat suc de fructe. Cate 15ml, api 30, apoi 60.... Am crescut treptat cantitatea iar restul completam cu lapte. Abia cand a ajuns sa bea peste 100ml de suc nu-i mai dadeam lapte in completare. Ideea era sa inlocuiesc o masa de lapte cu altceva, in cazul nostru suc apoi piure de fructe.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Dana io cred k iti iese..de ce nu? Si daca nu tia venit cm sansele sa ramai is mici...io asa stiu...mie mia venit la 2 zile dupa incetarea lohiilor...adik pe la 6 sapt..si alaptez exclusiv..puii mei

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pfuuuu, ce frumos e afara. Am haladuit 3 ore jumate in parc si nu m-am asezat nici macar 1 minut. Asta ca sa nu mai fiu durdulia familiei Vreau si eu sa fiu bebe, sa ma plimbe cineva prin iarba proaspat taiata, sa fie soare bland de toamna, sa pap laptic in natura, sa privesc pomii si cateii din bratele cuiva, sa fiu pupata si smotocita non-stop...ehehehe, viata dom'le:))

Gini tu arati de 23 nu de 33. Maine o sa aveti vesti super bune...nu se poate altfel la o superbitate ca Irina!

Mada ma bucur ca inapoi te-au adus tot copiii. Ce inseamna dragostea asta de mama! Multumim pt chart, eu ma bucur ca l-ai scris. Oricum, m-am hotarat sa n-o mai "laud" pe domnisoara Thea daca asta face alte mamici ingrijorate. E mai safe asa. Fugi la tuns, nu mai sta pe forumuri! Ntzzzzz

Danuta si eu cred ca de la ceai + calciu/fier (ce-i dai tu) face mai des. Iar cu bebe2 (in afara de faptul ca si eu gandesc ca Gini, desi inteleg ca nu e in regula) e greu. E greu pentru ca rana noastra e inca vie, foarte vie. Am avut o sarcina exemplara si totusi am trait iadul, la final. Nu pot trece peste frica pe care o simt....momentan nu. Stiu ca si Dragos si eu, deep inside, ne mai dorim un copil (el tot fata, eu baiat) dar inca nu suntem pregatiti nici macar sa ne gandim la el. Numai DD stie ce va fi. Dar multumim mult pt gandurile frumoase!

Vic ce face Maya? Ati facut vaccinul? V-ati lungit? (stiu ca aveai tu un pitic:) )

Cu dormitul: Thea e chiar enervata daca incerci s-o legeni. In 98% din cazuri adoarme singura. Restul sunt intamplari, cand adoarme prin brate sau la san sau....Nu i-am facut nimic noi, asa s-a reglat ea. Asa ca nu stiu reteta.

Vio sustin ce zice Cami. Incearca sa-i pui un prosopel pe burtica si pe manutze, eventual. Ca sa se simta in siguranta. Poate merge asa si scapati de neplacerea baitei.

Didi eu stiu ca practic sucul sau ce ii dai, trebuie sa ajunga sa inlocuiasca o masa de lapte. Dar pana atunci, ii completezi sucul cu laptic.

Ce de-a bbi diversificati! Sa va fie de bine, scumpilor!

Lesinata mea a adormit in timp ce urcam.

Pupam

P.S. Denisa, am o rugaminte dar te rog sa nu te superi! Din cate stiu eu, scrisul exclusiv cu rosu este destinat moderatorilor. Dar, pe mine nu asta ma arde, ci faptul ca noi am stabilit undeva ca scriem intrebarile urgente cu roshu si la tine nu se mai vede nimic daca ai nevoie de ceva...'cause it's all red! Sper sa nu te superi...dau si io din gura ca soacrele acrele!:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

scuze

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput