Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
pica1 spune:
Bufi eu incalzesc apa fie la microunde fie la un incalzitor de biberoane pe care il am in dormitor ca sa nu mai trebuiasca sa cobor sa incalzesc daca am nevoie. Apa eu am renuntat sa o mai fierb de cind avea Sebi 2 saptamini, iar biberoanele le bag in masina de spalat vase sau le bag la sterilizator pt simpul fapt caam vazut ca altfel ramine mirosul de la detergentul de vase si plus ca stau adunate intr-un loc...
Zis si facut, am datun raspuns....dar acum va intreb: Cine vine in gradina botanica?. Eu ajung acolo dupa ora 13:00 deoarece cacaciosul meu s-a trezit abia la 10:00 si acum urmeaza somnul de frumusete.
SEBASTIAN (31.07.08)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Struluta felicitari pt telefon, sa-l folosesti cu placere! Nici eu nu am castigat nimic niciodata la vreun concurs din asta de razuit, sau la loto, sau la orice...de aia nici nu particip, de multe ori nici macar nu verific produsul sa vad daca am castigat...dar vezi ca nu se stie niciodata
La degetele a facut panaritiu, si Ioana mea a tot facut in prima luna, chiar si a doua, la manute, ca nu reuseam eu sa-i tai unghiutele bine
Noua dr ne-a zis sa bandajam degetelul cu pansament cu rivanol si inainte de asta sa pun o picatura de betadine pe degetel.
Caprioara citesc ce povestesti tu despre Matei si imi dau seama ce greu o sa fie mai tarziu, cand copilasii se vor face mai mari, problemele or sa creasca si ele..
Biribu sa va distrati frumos de Halloween, si mie mi se pare fain tocmai pt copii, cu costume si etc
Vicky LA MULTI ANI!!!!! 

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!
Vad ca vorbiti de cat mananca bebelasii, Ioana papa 200ml la o masa, 5 mese pe zi, deci in total un litru de lapte!!! La 3 luni avea 6 kg, acum astept sa faca 4 ca sa merg din nou la dr s-o cantaresc.
Anilansa eu ii dau de 2 saptamani suc de mar, la storcator, la inceput i-am dat cu lingurita, si bineinteles ca mai mult a dat pe langa gurita, ca ea scotea tot afara, dar am zis sa-i dea de gust. Apoi am pus in biberon, dar tot nu-i place, mai mult de 30ml nu vrea, si aia chinuiti, ca sta cu bibe in gura de zici ca nici nu stie ce sa faca cu el, nu inteleg dece, doar sucul nu-i acru ca merele sunt dulci, si ma gandesc ca daca nu-i place marul oare ce o sa zica de morcov?
Piersica nu i-as da ca astea care sunt acum numai naturale nu-s, parca as incerca portocala, oricum pana saptamana viitoare mai perseverez cu marul si apoi mai vad eu ce fac...
Da chiar ca sunteti curajoase daca vorbiti deja de alt copil! Eu una nici nu vreau sa aud, nu cred ca mai vreau deloc alt copil, deocamdata imi e suficient unul!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
M&M spune:
Ziua buna si de la mine!!!
Da' aveti un spor la scris!!!!...
Vicky, LA MULTI ANI!!! SANATATE MULTA, FERICIRE SI MULTE, MULTE REALIZARI SI IMPLINIRI ALATURI DE SOT SI MAYA!!!
NU prea mai avem cu ce ne lauda..Mihaita e cuminte, a inceput in sfarsit de vreo 3 zile sa doarma si dupa amiaza( ceea ce ma face sa ma gandesc ca am trecut print-un puseu), rade, gangureste , iar noaptea doarme de la 8.oo seara pana la 5.00 dim !!!
Ana_ a...da!!! Eu eram incantata de costumasul de fas al lui MAtei!!!
Sun, ce matusa " cool" ai!!! Daca si tu esti " implinita" !!...MA rog, lumea e plina de oameni" binevoitori"
Monica( Dma)???Oana??? ce mai faceti??
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
dana81 spune:
Buna mamici!!!
LA MULTI ANI FERICITI VIKY !!!
Cine stie ce se intampla cu ubita mea?Face caca fff des si se irita rau la funduletz, caca cu aspect normal dar la fiecare besinutza iese caca, off, mi-e mila de ea si e si fff agitata...???
Invatati-ma si pe mine cum sa o fac sa adoarma singura, ca numai leganata vrea sau cu tzatza in gura....
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
bobitamica spune:
Neata si de la noi,
La multi ani VIKY!!!Multa sanatate si fericire....
sa vedem daca am reusit sa scriem colorat...
va pup ca nu pot sta...nici nu am citit din urma...
Am multa treaba..vreau sa termin si sa scot fata afara ca e foarte frumos.
Bobitamica-mami de Suri
Caprioara spune:
Neata!
Vicky,
La muuuuulti ani!
Sanatate maxima si bucurii cu carul!
Mada de Irlanda, ce te-a apucat fato iar? Ia treci 'napoi si pune pozili la loc, ca mananci bataie
. Hai
.
Pica, da fata adresa ta de mail pe pm sa-ti trimet pozele. Ca pe mine nu ma lasa sa le incarc, nu stiu de ce
. De ieri tot incerc fara succes. Plimbare placuta in Botanica!
Fetele, cu cupii ai mereu fun cu diverse brombleme
. Ata este! Si io incerc sa nu intervin intre ei, cum zice si Anka, dar, tot cum zice si ea, nici sa-l las sa manance bataie de la unul mai mare nu pot, nu
?
Fug sa scot o tura de rufe.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Buna,
La multi ani, Vic! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, alaturi de familia ta draga!
Biberoane: noi i-am dat de la inceput apa plata la temperatura camerei, nici macar incalzita. Le bea fara probleme. Cantatitatea pe zi nu o stiu exact, pt ca noi mancam san + formula, dar undeva in jur de 850-950ml, cred.
Fetelor, va rog sa nu va mai faceti griji cu intoarcerile sau statul in fundulet sau orice. Fiecare copil se dezvolta in ritmul sau iar noi cele care-i "laudam" pe intorcareti, nu o facem ca sa moara capra vecinului si pur si simplu e doar o activitate din rutina lor. Credeti-ma...e de preferat sa va intrebati cand se va intoarce bebe, decat sa va intrebati oare cum l-or fi afectat zecile de radiografii, pumnii de antibiotic, ventilatul mecanic, etc, etc. Sa ne fie copiii sanatosi, mai energici sau mai lenosi!
Cu sucul/piureul nu ma pricep sa ajut, pt ca noi nu am inceput diversificarea.
Struluta bravo pt telefon! Si sanatate puiului mic!
Bebe2, concept foarte indepartat de noi. Vom vedea daca va exista sau nu.
Mada ti-o iei, dupa cum ti-am zis. Si sa-ti vad io dosul inghetat la Polu Nord cand te-oi zice la Sonia:)) Sa aveti un botez minunat si luni sa revii cu povesti si poze muulte!
Iza pare interesant scaunul acela insa nu ma pricep mai mult, pt ca momentan nu mi-am batut capul.
Rali sanatate Anastasiei! Si te asteptam mai des!
Pfuuu, scriu de juma de ora! Astazi e si ziua prietenei mele dragi si scumpe, care-mi va face un minunat baietel peste cateva luni!
Va pup, o zi faina sa aveti!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Violeta_m_tm spune:
Vicky La multi ani fericiti alaturi de Maia si sotul tau.

Kimmi este fain scaunul de masina, eu zic ca merge de la 4 luni
Ileana ce fain ca te gandesti deja la al doilea copil
Violeta si Miruna plangea inainte la baita, dar vad ca de 2 saptamani este cumintica, ii place, eu ma gandesc ca nu va trece mult si va plange cand o scot din apa ![]()
Struluta felicitari pentru telefon.
Mada unde esti?, ce se intampla cu tine de nu mai scri?
Eu inca alatez exclusiv, dar am impresia ca seara Miruna nu se satura, imi goleste ambii sani si tot ar mai manca, ce sa fac sa incerc sa-i dau completate? Eu am vrut sa incep diversificarea dupa 5 luni, dar..., Eu inca nu i-am dat sucuri dar ma gandesc sa incep sa-i dau suc de mere, vad ca voi ati inceput deja. Fetele care alaptati exclusiv, de la cate luni vreti sa incepeti diversificarea?
Vio
de Miruna
poze
dara_d spune:
LA MULTI ANI VIKY .
Nu am timp sa stau mult , am citit cate ceva din urma .
Ma bucur ca s-a promulgat legea astept sa o publice in MO si poi sa ii dea si norme de aplicare.
VA PUP PE TOATE.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Caprioara spune:
Violeta, eu alaptez exclusiv si vreau sa incep diversificarea cat mai inspre 6 luni, daca se poate chiar dupa.
Am plecat sa plimb fata o ora si apoi sa mai scot o tura de rufe.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)