Pepenasi de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

neata fetelor
haideti la coffee

nu pot sa cred ca sunt prima

un we minunat
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

SUN, ce matusa ai... Mda, eu cred ca as fi procedat la fel.

VIOLETA, eu cred ca s-a speriat vreo data la baita si de aia acum plange, de obicei asa se intampla.

CAPRI, eu am vrut ieri sa vin si eu cu voi in parc, dar pana marti cand facem interventia la ochisori nu prea ma plimb decat pe aproape, maxim in parcul Crangasi. Mi-e frica sa nu raceasca.

BIRIBU ai niste copii minunati.

VICKY LA MULTI ANIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

zilele astea va citesc, dar nu prea sunt in stare sa scriu. Nu am intrat in nici o de presie, dar vreau sa scapam de problema asta cu ochisorii...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Anka, merci mult. Am nevoie pentru fetita mare, care luni ar trebui sa inceapa gradinita, dar nu ii dam de capat tusei. Din cate stiu eu produsele apicole sunt interzise pana la 2 ani datorita riscului de alergii si botulism...ei, eu i-am dat Aastasiei miere de la o luna la recomandarea medicului, pentru constipatie, si a fost totul ok. Lui Cezar nu i-am dat, dar tare ma bate un gand...asta daca ar accepta si ceaiul, pentru ca si el nu suporta caucioacele.
Mai, vreu si eu Leg Magic-ul ala, poate poate ma aude Mosul :-)
PS: Imi dati si mie parola de pepenasi, pls? Sper ca de luni sa am si eu mai mult timp sa va admir minunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Ati observat ca dimineata bag 2-3 mesaje si dupa aceea dispar?

Mno la faza cu cezariana la fel am patit.Pentru mine a fost dureros,foarte greu primele 2-3 zile,dupa m-am mobilizat pentru ca vroiam neaparat sa ajung acasa cat mai repede,ca facusem deja depresie urata.
Da nene...cum adica 10 cm ca taietura mea are lejer 17...si e destul de urata inca

Mai am o nedumerire..in legatura cu CM...asta e al doilea care abia se face simtit...adica nu ma doare burta,tine 2,maxim 3 zile,si curge f fff putin.Oare e motiv de ingrijorare?

Cu papa la noi vad ca nu sunt probleme,ieri i-am facut supa de legume,adica am fiert un cartof si un morcov si o frunza de salata,si i-am dat supica aceea,fara legume.Tremura ce mult i-a placut!
Intre papa de la 4 si papa de la 8,ii dau 20-30 ml de suc de mar,morcov,si vreau deja sa incerc de piersica si de para.(le prepar eu,nu cumpar din comert)
Cereale nu vreau sa-i dau mai mult de 3 ori pe saptamana,din motiv de kg ,ma gandesc ca e consistent si nu vreau sa se prea ingrase.
Peste vreo saptamana-doua vreau sa-i dau deja legumele din supica pasate,si dupa 5 luni si piureuri de fructe.(tot facute de mine)
Mno eu cam asa mi-am imaginat,sper sa procedez bine!Astept sugestii si reclamatii

La 7 azi o sa avem leaganul finally ,si tot azi vrem sa cumparam si scaun de masina si ma tot gandesc ca oare de ce scrie ca sunt pentru 0-18 kg,ca mi se pare imposibil sa tin in ele copil de 4 luni --acuma daca iar cumpar unu gen scoica,in care iar o tin 2-3 luni,ma stric la cap!Cate trebuie sa cumpar pana ajunge mare sa nu mai aiba nevoie de scaun deloc? 5?? 6?? --ma uitam la modelul zenith de la chicco...dar nu ma convinge

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

VIOLETA29 la cat timp trebuie schimbat absorbantul de umiditate de la Ceresit, ca si la noi a aparut mucegai. Daca zici ca e bun sa luam si noi.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu conflictele intre copii... eu prefer sa ii las sa isi rezolve singuri diferendele (dar nu cand e vorba de bataie), da' sa fiu eu acolo cu binoclul pe ei.... Din fericire, Eliza nu prea s-a incaierat niciodata cu nimeni, probabil ca nu e decat o intamplare... Si tare ma tem ca inceperea scolii o sa schimbe buna parte din "noroacele" astea...
La bazin unde o duc eu, parintii duc copiii la dus, nu se duc de capul lor. Avantajul e ca nu sunt decat vreo 6 copii in grupa, iar dusurile de fete sunt separate de cele de baieti, la fel si vestiarele, deci nu e imbulzeala si nici rost de accidente....
Pe Eliza nu o bagam la dus. Nu ne mai complicam. O impachetez, o arunc in masina, si o spal acasa nene.

STRULUTA - felicitari pentru telefon! Nici eu nu am castigat niciodata nimic, dar o sa urmaresc vreun concurs cu vreun Mercedes cadou...
In locul tau nu m-as risca ... cu vaccinul zic. Pupam baiatul sa ii treaca repede degetelele.

ILE _ partea cea mai rea la copii unul dupa altul nu e bortzosenia sau kilele in plus, dupa parerea mea... Cu asta mai poti trai, sau poti rezolva, dar ce te faci cand unu' scormone kk in oala si alalalt iti e atarnat de tzatza??
Eu am stiut dintotdeauna ca de al doilea nu ma incumet pana nu ma inteleg romaneste cu primul.
Sigur, sunt si subiectiva, atata timp cat nu am un ajutor pe langa mine...
Iar dpdv financiar, din nou e un criteriu de considerat... Ca treaba aia cu unde mananca 3 poa' sa manance si al patrulea... e cam poveste de adormit copilul....
Ca daca la primul iti faci un calcul scurt si dai juma' de salar sau mai mult pe gradinita sau bona sau ce ai, plus scutece, lapte, fructe, treburi socoteli, sau cand se face mai mare un curs de sport ceva.... Cand vine al doilea astea se dubleaza sau mai rau... Si de ce nu, conteaza si asta, nu de alta dar decat depresii ca nu ai cu ce, mai bine pass un timp... (paranteza... spectacolul din decembrie de la balet al Elizei, adica participarea si costumele, ne costa 500 de lei! )
Cel putin eu asa am gandit, si am stiut ca pana nu terminam creditul la apartament nu am tupeu de inca un copil. De mine nu era problema, ca po' sa mananc covrigi dupa caz, dar nu vroiam sa privez primul copil de una alta...
Cam asa am gandit eu... Chestia cu kilele si cu burtoiul... e floare la ureche...
Da' nici nu vreau sa imi duc copilul la clasa I cand oi implini 50 de ani, sa zica colegii ca a venit cu bunica!

BUF - eu incalzesc apa la microunde.
Iar cu laptele, uite ca a mea face 4 luni maine si tot 120 ml mananca... si tot 6-7 mese pe zi... Nu merge deloc sa maresc cantitatea si sa raresc mesele.... La greutate, Ioana mi se pare in regula. Daca ia in greutate in mod constant, nu vad nici o problema.

ATeBeule - am luat aparatul de la o mamica de aici de pe DC cu 250 de lei. Il luase acum 3 luni dar nu mai are de ce sa il foloseasca pentru ca o alearga destul copiii... Aparatul e in reclamele de la TeVe, il gasesti pe site la top shop, e 299 de lei plus taxe de curier, dar dureaza vreo 2-3 saptamani pana il primesti. O sa va zic care e treaba cu el dupa ce ma apuc de sport... (dupa cum se vede, deja aman momentul )
Pup ginerele - sa ii dai sa manance nene ca nu se poa' sa fie fata mai zdravana ca baiatul!

RALI - daca siropul e pentru Anastasia, eu zic ca merita sa il incerci.

Si acumaaa....

LA MULTI ANI COCUTA!
SA TRAIESTI, SA INFLORESTI, CA MERII CA PERII!

Gata, merg sa pun de micul dejun pentru Eliza si apoi la trebi
O zi fara depresii va doresc

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Mada,daca citesti,sorry ca iar o iau cu scaunele de masina...dar:
Fetelor ce ziceti www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2919&c_id=54&cf_id=57#" target="_blank">asta e ok?Mai jos sunt poze cu el si inclinat,eu zic ca merge pentru 4 luni.Pliiiz astept pareri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

ankalaura merci mult,si eu zic ca este ok, dar era bine sa mai stiu si alta parere
sa-ti traiasca bebe...ai zis ca face 4 luni
ioana face 3 luni pe 4 nov...

ce mai trece timpul asta

sunt uimita de ea in fiecare zi, de cate ori se trezeste dim ea rade, zambeste, se joaca la ea in patut fara sa faca scandal, daca nu si-ar arunca picioarele in pat nici nu as stii ca este treaza...o si monitorizez, dar daca dorm...da cu picioarele in carusel, cu toate ca de ieri l-am schimbat si nu mai ajunge la el si in fiecare zi altceva, alte sunete, alte miscari si cate si mai cate

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata!
bufimersi de o savurez mesajele voastre de ieri
flo 1980mersi pt urare
vickyLA MULTI ANI!!!!!sanatate, implinirea tuturor dorintelor si fericire
ileannaeu am dat vestea ca Darius sa intors pe burtica ca nu ne asteptam asa de devreme sa se intample, oricum face numai cand vrea el chestia asta
the andreeala 4 luni nu mi se pare grasut, si al meu la 3 luni are 6.800 deci ma pot astepta la 8 kg pe la 4 luni, acum depinde al meu e slabut si mi-a zis doctorul ca ma mosteneste eu sunt slabuta si am oasele tari asa va fi si el, bineinteles ca si sotul e la fel numai ca acum a prins un pic de burtica si nu a putu doctorul sa faca comparatie cu el ... eu una zic sa nu te ingrijorezi fiecare se dezvolta in felul lui

Darius a trecut la 180ml de laptic seara si la prima masa dimineata, in rest papa 120-150 ml in timpul zilei...total de mese pe zi sunt 4 sau 5 depinde cum vrea el.
miine e ultima zi de calciu pe luna asta si dupa aia trecem la suc de mar sau de morcov???? care e mai bunsi cum il preparat voi?si il dati cu biberonul sau la lingurita?
Supita la noi o sa fie dupa 4 luni dar pina atunci doctorul a zis sa incept cu suculetul.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Vicky La Multi Ani si tot ce iti doresti!

Timea la 4 luni manca maxim 120 ml/5-6 mese/zi,care poate sa fie si doar 70 ml,tocmai de aceea am si inceput diversificarea.Desi nu ai zice ca e subnutrita doamne fereste ca e o dolofana jumate.Dupa biberon insa e somaleza rau!

Mai deja vorbit de bebe 2?Hmmm
Cu ceza dr mi-a spus in niciun caz sa nu raman gravi pana trece un an de la nastere...dupa e discutabil daca toate arata bine.

Mergi la inceput