Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
atb spune:
Alooooo!!! Da chiar asa, unde-s pozele cu pisica neagra??? Ia, Diarux, daca trebe, trebe. Iti dau si io un picior imprumut in caz de nevoie! Ariadna, fa bine si arata-te pana iti e bine, ca fetle astea nu glumesc! ![]()
Si ia mai lasati voi Bora-Bora in pace pana nu ma-nervez. Da ce-i aicea atat moda cu Bora-Bora? Cum se innoreaza putin afara cum mai apare cate una cu depresii. Sa nu va mai aud bei cu de-astea, faceti act de prezenta aici, musai! Nu ca as scrie io f des, da eu is aici in backstage cu un ochi pa voi! Acu v-apucara pe toate trebile si supararile?
Si-acu, sa nu ma balacariti, glumeam si io, da sa stiti ca chiar va simt lipsa la cele care n-au mai scris de ceva vreme si I want you back!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
diarux spune:
ATB saru'mana de sprijin si de shut!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Carmenela spune:
mada...io iti zic de corason fata draga...
ca ne lasi cu c...ul ala tabacit de sormia in balta....nu zic, da' sa-ti iei si jucarelele mele favorite ....deja m-am-nervat de nu mai poci...si o las pe sormia sa vie cu trenu', ca io viu cu submarinu', ca sa nu pierd timpu prin fro gara pe undeva, sa viu si sa te bat tare si sa te umbesc dar putin, apoi tot o batuta tare...si iar umbire....pana vine sormia, sa o ia de la capat.
Si las-o naiba de rochie sac, lasa-i naiba de invitati, piatza, curat, si altele, ca e viata TA, SI COPII TAI si nu iti ridica nima' statuie nici acoolo, si nici aici... Bucura-te fata de mine in primul rand![]()
![]()
, apoi poate de sormia
si mai ales de copii

Si acum asteptam becapuri la greuceanu, 
ca fata asta e nebuna cu acte si cica vrea pauza de DC. Da' ce nene io ce fac? Ca plec si io, gata! Daca asa e moda, ma duc si io dreaq, sa ma hodin oleak de DC!
No, hai ca m-am 'nervat rau, da' raaaauuuu....
S fetele scumpele care mi-ati (tort)urat de alea alea de ziua mea, va 

pe toate sunteti niste scumpe si va ofer si o 

Si ma duc pe mess ca sa fac un mess cu nebuna de irlandeaza!Pup u ol
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
atb spune:
Beiiii!!! In noaptea asta iara chefuim!!!! Ca e ziua lui Vicky!!!! Ileanooo, un' te dusesi maica la culcare cand e rost de beute?
Care-ati mai ramas pe-aici, haideti la un pahar de ceva...
LA MULTI ANI !!!
Vicky! Sa ai o viata plina de fericire, bucurii, dragoste, sanatate si impliniri alaturi de Maya si de sotul tau drag! Pupici! 
Adriana mamy de
atb spune:
Nooo, nu ma mai joc...nime pe-aici? Poi atunci ma duc si io la culcare, ca n-oi bea de una singura!
Vicky, o bucata de tort dai maine, nu?
(adica azi pe ziua am vrut sa zic)
Noapte buna tuturor!
Adriana mamy de
Carmenela spune:
atb-ule...shhhhhhttttt, nu le chema pe toate, ca sa avem noi mai mult de baut!!!!
LAAAAAAAAAA MUUUULTIIII AAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIII, VIIIICKYYYYY!!!
SA TRAIESTI SI SA FII FERICITA!!!!!!!!!!!
Am baut pe saturate, fursecurile au fost bune...ma duc la nani, ca am cazut lata de betivanie...
va pup mei fetele.
Paaaaaaaaaaaaaaaaa.
Si irlandeaz-o, baga jucarelele mele aici, ca iau foc!!! Vin si-ti iau pisica!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Biribu spune:
iar party???
Vicky LA MULTI ANI fericiti si impliniti alaturi de familia ta frumoasa! 

deci eu prefer sampanie, asa in caz ca nu stii
tortul poate sa-l manince alea slabe...
Adriana deci e alta insomniaca 
Ile toate alea de zici tu e adevarate dar cind tragi linie, un copil e un copil si restul look-ul, timpul, noptile nedormite etc e trecatoare si se refac/uita repede. na vezi ce filozoafa devenii in miez de noapte??? hai da-i drumul si te asteptam cu testul ![]()
ma duc la somnic ca miine e halloweenul si colindam tot cartierul pe la vecini cu gaina si broscuta, sa-i scotocim pe vecini de niscaiva dulciuri, pe care cu maiestrie le vom pierde apoi cumva, ca doar nu-s cu capul sa-i dau copilului jde mii de ciocolati. culmea ca mie sarbatoarea asta nu-mi spunea absolut nimica, chiar mi se parea kitch de-a binelea, dar acum de cind cu animalutele astea
mi s-a schimbat complet viziunea...
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux [blue]intram si noi oleak pe fuga...ca avem de spurcat LIVE o gagica draga mie tare! si anume MADA DE IRLANDA!!! Aceasta "duamna", grasa ca un...(nu gasesc termenul de comparat, scuze), cu un neuron defect si altul asleep....cu doi copchii superbi , dintre care una e pisica neagra de ati admirat-o ...asa...ziceam...aceasta duamna aluat-o completely pe aratura!!! Sumfera de depresie postnatala intarziata...loooooooong intarziata...si mai sufera de un sindrom da mi-e rusine sa il scriu aici, intelegeti voi... |
WHAAAAAAAT????!!
Moamaaaa Irlandezo ai pus-o fata. Cine te-o pus pe tine sa ii spui lu' profa k te-o parat asta pe tot forumu'
Hi hi hi
Hai ca nu-i de gluma.
Vezi poate te faci k esti off line pe mess ...

Bai Biri tu stii ca ai atata dreptate de nici nu pot sa respir??? Ce-mi place mie cand zice cineva doo vorbe asha shi ... a spus tot nene!!! No comment. Sar'na.
Shi poate nu iti dadeam atata dreptate dc nu aveam maimutza urlatoare ca sa pricepe shi io mai bine ce zice tu acolo ...
Mai da' nu stiu dupa ceza la cat timp poc ca sa fie ok ... Ma uitam la fetele de mai-iunie shi alea dezbat deja subectu'. Cica totusi e bine sa lasi organismu' sa se refaca ... saruri vitamine, alea alea. K sarcina oricum isi ia tot ce-i trebe ... dc nu ai rezerve, din ficatzi, din ce gaseste. Shi nu vreau sa aiba copchiii o mama terminata. Tu cat ai asteptat? Pp ca nu ai ceza ...
Tecky spune:
LA MULTI ANI VICHY! Iti doresc multa sanatate,fericire si implinire sufleteasca!

Struluta incearca sa-i dai baietelului tau cu betadina pt ca eu i-am taiat din carne o unghie Ralucai si a facut puroi si dr mi-a recomandat betadina,a doua zi nu a mai avut nimic.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA