Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
struluta spune:
Buna seara si de la noi!
Am avut o zi...interesanta!
Am fost la SM sa imi fac ITP-ul, dar draga mea prietena a uitat sa imi spuna cand mi-a facut programarea sa duc si cartea de identitate...cum nu l-am avut nu l-am putut face
...dar o iert, mi-e draga de numa', si la fel de habauca am fost si eu la 7 luni
. Poate merg mainela ITP, daca nu, luni, macar in weekend o sa am motiv sa fur masina sotului
!
Bun, mergem la mami, in ideea sa-l las pana fug la Real la cumparaturi...zis si facut...la Real, fac cumparaturi, imi i-au un sampon Elseve...si cica participi la o tambola daca cumperi produse L'oreal...merg, razuiesc si eu sictirita un talon (nu castigasem in viata mea nimic)si castig un telefon mobil - un LG KE 500
- foarte dragut, finut...partea tehnica inca nu am apucat sa o studiez!
Nu mi-a venit sa cred!!! Am fost prima pe tara care a castigat un premiu mare! Tare de tot frate!
Bun, stau acolo vreo ora pana primeste tipa formular de predare prin mail de la bucuresti, ca vezi Doamne nu avea, ea nu s-a gandit ca se va castiga unul din premiile mari(un laptop sau un telefon) tocmai la Satu Mare
...bun, vine si formularul...cand sa plec, s-a spart o conducta de gaz tocmai la intrare in parcare...pompieri, politie, ambulanta...toata lumea era acolo, pericol de explozie...masina mea parcata tocmai la intrare
...totul blocat pentru o oraaaaaaaaaa

si un miros infernal de gaz ca si acum ma doare capul!
Bun cam atat...mi-a expirat timpul...puiu mic da semne clare de trezire
...incerc sa citesc din urma si revin!
struluta spune:
Cu pareristele
...am si eu una buna...la mine mama s-a trezit sa comenteze ca de ce nu tin copilul toata ziua in brate ca nu are caputul perfect rotund (s-a nascut cu caputul super deformat)...sa lesin nu alta de nervi! Auzi, cica sa-l tin muuuult in brate ca, de aia ii asa ca sta mult pe spate
...vai, norocul ei e ca era "gazata" ca altfel
.
Caputul lui arata mult mai bine decat am sperat ca va fi la ce extraterestru mic a fost! IN loc sa se bucure ca ma descurc cu casa, cu copilul, cu toate absolut singura, mai si comenteaza...
Deci azi una calda, una rece...
Caprioara spune:
Biribu, sunt convinsa ca s-au jucat pe acolo si cupilul a alunecat. Numa ca io m-am suparat pe Matei ca nu a venit sa spuna ca s-a intamplat ceva acolo la dus. Daca era mai grav? El l-a lasat pe coleg intins pe jos si a uschit-o pur si simplu
. I-am explicat ca putea sa fie nevoie de doctor si ca tine de omenie sa anunti imediat si/sau sa ajuti pe oricine are probleme (din vina ta sau nu). I-am dat exemplul cu un sofer care loveste un pieton cu masina si fuge apoi de la locul accidentului, iar ranitul poate sa si moara daca nu primeste ajutor medical repede. Sper ca a inteles ca trebuie sa-si asume responsabilitatea daca a gresit si sa anunte imediat daca cineva are nevoie de ajutor, nu sa fuga de la locul faptei. De supravegheat, nu are cine. Antrenorul sta la bazin (ca sunt mereu copii acolo) iar dusurile sunt in alta camera, unde nu se vede nici de la bazin, nici de pe hol unde stau insotzitorii. E la o scoala de stat, nu la privat.
Mona, si azi in parc era sa si-o ia bine de la un baiat mai mare ca el (rom) ca nu-s la ce nu s-au inteles la joaca. Noroc ca am fost pe aproape. Am lasat vraiste carutul (bine ca eram cu Pica si a ramas ea cu cupiii mici) si io am zburat la el, de l-am scos din ghearele aluia. Ii aruncase sapca pe jos, ii pusese piedica si mi-l trantise pe jos in praf, si nu stiu ce mai urma daca nu ajungeam langa ei. Le-am zis ca daca nu-s in stare sa se inteleaga sa nu se mai joace impreuna si l-am luat pe al meu de acolo, cu lacrimile in barba (da mai mult de ciuda plangea). Sunt sigura ca a avut si el partea lui de vina in cele intamplate, ca nu-l capacea ala asa, gratuit... El e mic de statura si slabutz, da tare in gura
, stii? Problema e ca nu se gandeste cu cine
.
Anka, sper sa gasiti poneiul cu pricina pana la urma.
Sun, tu durdulie????? Matusa asta are nevoie de alti ochelari
.
Boti, ce fain ca ati stat atat la aer curat la mami tau. Mai, cand te aud ca ai deja un geamantan de hainutze mici, imi dau seama iar ce mititica e Ilincutza mea. Io abia-abia am clasat cateva...
Tecky, spor la trebi
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
struluta spune:
Alarma falsa![]()
La puiul meu i s-au infectat la ambele picioruse degetelul mare
...cumva i-a crescut unghiuta in carnita
.El avea unghiutele mai in carne de la nastere si acum probabil de la atata dat continuu din picioruse si l-o fi frecat prea tare...sau nu stiu ce o fi patit...dragul de el, tare naspa arata...de vreo 2 zile a inceput sa i se inroseasca, iar acum se vede urma clara de puroi acolo...of, sper sa ii treaca, oricum luni mergem la vaccin din nou (alt stres) si vad ce spune medicul. Il curat cu alcool si dau cu pudra cu antibiotic, dar nu imi place deloc cum arata
.
Bubitele de la vaccin i-au trecut aproape de tot, iar medicul a spus ca ii facem si urmatorul, cu toate ca in prospectul Infanrixului scrie alb pe negru ca e contraindicat vaccinul daca a facut o reactie gen eruptii pe manuta si picioruse de la un vaccin anterior
. Dupa parerea lui eruptia respectiva nu a fost f grava (nu stiu cum trebuia sa arate sa considere el ca e grav
) si ca i-am face mult mai mult rau sa-i schimbam acum vaccinul si sa intrerupem procesul...si vom vedea dupa al doilea vaccin

...sa ma vad odata terminand cu vaccinurile astea...si cu degetelele vindecate.![]()
ileanna spune:
Bai ma omoratzi cu pareristele alea!!! Abia astept sa mai citesc. Shi sper sa nu ma intalnesc cu asha ceva IO ... k am brobleme cu anger management ...
. Asha sa citesc aicea ... ma distrez de crap.
Sun bes-ti-a-la matusha-ta. Same: sper sa nu am vreo matusha din asta ... Grrrrrrr. Ca o matushesc!!!
Vio de Galatzi io nu am pb cu baia dar am o colega cu fetitza de 8 luni shi asta mi-a pove k fi-sa abia de la 6 luni a inceput sa savureze / accepte baitza. Pana atunci ziceai k o taia!!
Biri I know ce zici ... Da ma gandesc ca un cupil dupa celalalt ... inseamna ufff ... 18 luni de burtzoshienie si zeci de kile shi inca minim 18 luni de legat de glie ... se fac asha fo 4 ani in care io is out of order ... shi dupa aia numa bine fac 40 shi ... end of story pe principiul "da' violu' maica???? (aveam io un coleg mishtocar rau care cand am facut 30 zicea gata Tz (asta-i nick nameu meu) de acu' nici hartzuiala secsuala nu mai pupi
). Shi pe partea ailanta ... dc mai ashtept ... nici asha nu-i bine k e ceasu' foooooaaaarte inaintat
. Mda, nu le pot avea pe toate, tre' sa ma ashez sa ma ghindesc.
Acuma cre' ca si tu ai mare dreptate k dak is 2 fac gashca ...
Kiss iu all shi noapte buna. Ma duc si io sa ma culc inainte de 12, cred ca pentru prima oara de muuuulte luni. Azi s-a vandut casa soacra-mii shi au fost nene niste telenovele cu cumparatorii de am crezut ca mi se praduiesc putzinii neuroni ramashi. Asta dupa ce la apartamentul nostru am avut de 3 ori palma batuta cu 3 randuri de cumparatori shi nu e vandut nici in ziua de azi. Sigur ... io la vizionari shi telefoane cu copchilu de gat shi cu cheia de la intrarea in scara aruncata pe geam ca Julieta k nu-mi mere interfonu'. Offf o sa trebuiasca sa scriu o carte despre viatza mea .... zau asha. Daca Sun e magnet de parerishti io is magnet de telenovele. Sufrir sau nu sufrir, se casar sau nu se casar ... vb lui Mircea Badea
.

bufi spune:
Erau niste fete pe aici care spuneau ca nu mai fierb apa pt lapte si folosesc apa plata...cand faceti bibe nu-l mai puneti in incalzitor? ii dati la temperatura camerei?
ioana bea oricum, lapte sa fie
nu stiu ce sa mai zic cu copilul meu...are ~ 3 luni si nu mananca mai mult de 110-120 ml de lapte la o masa, are cam 6-7 mese pe zi..la kg eu zic ca sta bine, are 5 kg, in conditiile in care am scos-o din spital cu 2.880 kg, nascuta la 3 kg
voi ce ziceti?
noapte buna
bufi
ileanna spune:
Andreea nu mi se pare ca al tau mananca mult. Cam ca Vladutz care are aproape 8 kile la 3 luni juma. Shi nu e deloc gras. Este doar ... cum sa zic io ... indesat asha. Barbac'miu zice ca o sa semene cu frate-meu shi cu taica-meu care nu is grasi da' is malaci cu gatu' gros shi palma cat o lopata (pe a lu' taica'meu inca o tzin minte f f f bine
). Al meu barbat e inalt shi barbat taaaaare mishto (pe gustu' meu evident) dar este genu' construit asha ... mai pianist shi telectual. Are mainile mult mai rasate ca mine
.
Shi mai lasatzi frate bebeii in pace cu intorsu' asta. N-auzitzi ca e trecut la 6 luni??? Cum zice una din noi k se intoarce cupilu' repede vi-i luatzi la puricat k ce n-o fi in ordine cu ai vostri? Ia lasatzi cupiii in pace obsedatelor
.
Nah, ti-ai gasit sa ma culc io inainte de doishpe ...
Is defecta shi gata!
atb spune:
Prezent! ![]()
Struluta, sa folosesti sanatoasa telefonul! ![]()
Anka, de unde ti-ai luat Leg Magicul si cu cat? Si zici ca-i facusi pasaport lu nor'mea?
Draga de ea... 
Biri, broscutul si gainusa sunt absolut superbi!
Si tu arati tare bine! 
Capri, si Nicholas al meu e mititel, chiar daca el mananca si formula, acum, la 3 luni si 10 zile are doar 5,600 kg si inca nu cred ca are 60 cm, ultima data cand l-am masurat avea 58, acum vreo 2 sapt. Si eu am facut zilele trecute curat la hainute dar nu am gasit chiar asa de multe care sa nu-i mai fie bune. Sosetele da. Piciorusul i-a crescut destul de mult de la nastere, daca inainte inota in toate sosetelele, acum multe din ele i-au cam ramas mici. Incepem sa purtam papucei.
Lasa ca au ei vreme sa creasca, eu chiar nu-mi fac griji din cauza asta. Si nici Nicholas nu s-a intors inca. El tot din cauza ca n-are de ce, fiindca nu-i place pe burtica, se crizeaza daca-l las mai mult de 2 minute asa.
Vazut poze de Irina Paula de Gabriela, tare mare si frumoasa e domnisoara! si ce bine-i sta in Hello Kitty!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
diarux spune:
intram si noi oleak pe fuga...ca avem de spurcat LIVE o gagica draga mie tare! si anume MADA DE IRLANDA!!!
Aceasta "duamna", grasa ca un...(nu gasesc termenul de comparat, scuze), cu un neuron defect si altul asleep....cu doi copchii superbi , dintre care una e pisica neagra de ati admirat-o ...asa...ziceam...aceasta duamna aluat-o completely pe aratura!!!
Sumfera de depresie postnatala intarziata...loooooooong intarziata...si mai sufera de un sindrom da mi-e rusine sa il scriu aici, intelegeti voi...
Io...ca o sora de suferinta ce sunt...am rezervat repede un bilet DE TREN, MADA, de tren...spre Irlandezia sa ii tabacesc putin c...u. De asemenea am cerut ajutorul prea pretios al duamnei SOR'MIA care "aproba pozitiv" ce am zis eu aici.
dar...
dragi duamne onorabile de pe acest DC,daca aveti timp si mila de c...u duamnei respective de vreu io sa i-l fac praf...faceti va rog un pustiu de bine si ajutati-ma cu mai multe picioare date in acelasi venerabil...dos...poate ii trec duamnei pandaliile! por favor!
dar cu cat mai multe cu atat mai bine. Si va rog sa o faceti repede si cu consistenta!!!Nu de alta da si-a sters si pozele ca parca ne interesa pe noi depresia ei.
va multumesc anticipat!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story