Pepenasi de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Sunule si mine imi e dor de voi si abia astept sa vina urmatoarea intalneala! Noua doctora nu a vrut sa ne faca vaccinul pt ca asta mica a tusit exact cand a venit doctora. Cred ca a facut-o inadins ca sa scape de vaccin pt ca de atunci nu a mai tusit deloc si nici inainte nu tusea...Dar oricum o sa urmez tratamentul prescris ca sa nu dam in altele. Ii dau doar sirop de tuse nu si antibiotic.
The_Andreea nici Amalia nu se intoarce inca, deci suntem doua in situatia asta Noua ne-a zis d-na doctor ca cei mai grasuti se intorc mai greu...acum stii si tu...fiecare copil are ritmul lui, o sa se intoarca si ai nostri la un moment dat.
Biri ce draguti sunt broscuta si gainusa!!!
Flo si Amalia e foarte agitata azi, am stat numai langa ea sa o distrez si de cate ori ma vede ca plec incepe sa planga...nu stiu ce are...cred ca e un pic smecherutza
Cu cezariana: si eu am avut dureri destul de mari dupa si intr-adevar imi era greu sa ma ridic din pat si sa o iau pe Amalia in brate..dar bine ca au trecut...
Cicatricea mea arata nasol, este inca rosie si destul de grosuta...

Irina fericita de Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...a venit tata la Brasov.......a mers Cris dupa el acum vreo 2 ore si inca nu au ajuns acasa...cred ca ce pomelnic ii face tata lui Cris...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

i am aratat sotului mesajele si s a prapadit de ras.a zis ca alina maria e cea care are dreptate in totalitate

sunt franta,am muncit pana acum.

CAPRIOARA,cred ca te epuizeaza nazdravaniile lui matei,cand s o duce si cris la gradinita cred ca o sa am o gramada reclamatii

BIRI,eu i as schimba laptele,dar am avut o experienta nefasta cu cris cand era bebelus,i am schimbat laptele si a facut intoleranta la lactoza de am ajuns cu el in spital si stii cum e,cand o patesti,sufli si in iaurt.plus ca ma gandesc-daca alt lapte nu i place deloc,ce fac,trec inapoi pe nan?si daca l dau peste cap?
si eu ii tot pun masuri de lapte in piureuri.

cat despre dormitul sg,nu cred ca ma incumet,pt ca as face ture in dormitor.in plus,acum stam intr o sg camera,la noi nu au dat drumul la caldura si e f frig.cris vrea sa doarma cu el si tot asa..iar sg n am cum sa i culc,pt ca cris doarme f aiurea si l ar lovi...
of,o gramada de probleme.
hai ca am stat cam mult la calc...
va multumesc pt sfaturile legate de sot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce bineee, ce bine, bravo pt lege!:)

M-am strans si eu pe acasa, tare am mai umblat azi (ne-am plimbat cu draga noastra vecina si colega de la mai-iunie, Ralu si al ei minunat Tudor)

Cuscri pai copiii astia ai nostri da, au multe experiente in comun, ca si noi doua. Doar am fost primele cuscre de pe forum:), copiii s-au iubit inca de cand erau doar niste galme datatoare in ficatzi si diafragme.:) Si lasa-l sa fie smecher, io asa-mi vreau ginerele!

Biri ai buletin? Ca nu prea as zice:) Superbi copilasi ai tu acolo!

Andreea stai linistita, se va intoarce si Casian, atunci cand se va simti el pregatit s-o faca. Mie personal mi se pare nitel cam mult 8,5 la 4 luni dar probabil tine de obsesia mea cu grasimea. Oricum e un blondin adorabil

Flo la mine nu se aplica nimic din articol. Dupa tot iadul prin care am trecut, macar am o experienta foarte placuta cu cezariana. La 24 de ore de la operatie eu stateam in picioare la capataiul Theei cu orele, faceam zeci de drumuri, ridicam, urcam si coboram scari on & on. Despre tinut copilul in brate nu pot zice, pt ca eu nu am putut s-o tin decat dupa aproape 2 sapt...Aici e, pe langa organismul meu, mana minunatei mele doctorite, draga de ea!!! Iar acum operatia arata ca o linie fina, rozuliu spre alb, nu se simte la pipait...totul e ok.

Camy bravo ca a venit tatal tau. Poate are o discutie cu Cristi, asa ca intre barbati. Si e bine si pt tine sa-ti stii parintii aproape!

Ma gandeam astazi ca nu v-am povestit si o alta faza, de acum cateva zile. Sora soacrei mele trecea prin Bucuresti si ne-a rugat sa coboram in fatza scarii, s-o vada si ea pe Thea, ca nu mai urca. Ok, am zis sa facem asta, nu ne mai vazuse de cand aveam 4 luni de sarcina. Ei si cobor eu cu Thea in brate, cu fatza spre ea si Dragos langa mine. Si in loc de buna seara sau ce copil urat/frumos, etc, ea incepe exclamand " vaaaai dar ce durdulie esti, ce te-ai implinit!!!". I-am zis " Deci ea e Thea, saru'mana, la revedere" si m-am intors pe calcaie si am plecat. A urcat si Dragos dupa 10 minute si radea ca a ramas foarte contrariata matusa de reactia mea. M-a sunat si soacra sa-si ceara scuze. Buahahahaha, tarziu nene, tarziu! Deci clar am un magnet de atras "pareristii"!:)

Gata, fug sa halim!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetele mele dragi eu am mult de alergat zilelea acestea si nu pot sta pe forum prea mult.Va citesc dar nu am timp sa scriu.
Pica eu stau in Rahova,Petre Ispirescu.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

RALIRALI - Grindtus se numeste, e cu propolis, e natural. Se gaseste la HelpNet si costa vreo 27 de lei sau asa ceva (avantajul e ca e si pentru tuse seaca si pentru tuse cu expectoratie... chestia asta cu schimbatul siropului ma scotea din sarite!)
Edit - m-am uitat acuma pe cutie, cica e pentru copii de la 2 ani in sus. Nu am gasit o varianta pentru bebelusi, dar ma intreb oare ce componenta nu o fi ok pentru bebelusi, din moment ce e natural si cu propolis? Sau poate asta nu o fi bun, propolisul?? Habar n-am...

CAPRI / PICA - VA INVIDIEZ!!!!!

TURTU - ce rochita mov aveti domnule!!! Domnisoara eleganta!
Si broasca aia cu rotite... ce tare e....

Moama BIRI ce secsoasa te facusi!!! Super brotacel si gainusa mai ai!

SUN - nu am priceput... cine era durdulia??? Tu sau Thea????? TU?????

In rest nu am mai vazut nici o poza ca mi-a murit netul...

Azi Erika a papat 5 lingurite mici de tot de suc de morcov (cam 2 lingurite normale si nu pline). Apoi a inceput sa se strambe.

Ma joc cu Eliza cu niste litere, face pe profesoara... Ma minunez cata rabdare are... Ca de la mine nu a luat-o,...
Imi arata un D
Ce e asta?
Hmmm....
Hai, gandeste-te...
D?
Bravo! Perfect
Imi arata un K
Mami ce e asta?
Hmmm... Un C?
Mai incearca...
Kappa.
Perfect!
Si tot asa o tinem, eu ma prefac ca nu cunosc literele iar ea ma indruma bland
Cica... "Acuma cam gresim literele"

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Aide mai ca rosesc aicea , pe bune...
Flo ani am multi rau, da nu ma simt , asta e, da kile am si mai multe, fara gluma acuma, nu intoarce cutitul in rana ...

Sunule pai tu cind m-ai luat nu ai vazut ca am bolentin? Mai da rea esti ma, cu matusica... pai s-o fi socat nene ca erai inainte masura -2

Capri si acuma ce mare scofala cu impinsul ala? sincer la virsta lor nu cred ca e normal sa-i puna careva la zid pt o chestie oricum inocenta. nu e ca la michaelab copilul de 17-18 ani etc. oricum zic eu ca ar trebui supravegheati permanent si la dus.

Mona te inteleg perfect ca esti precauta. acuma tu stii cel mai bine, insa daca ajunge sa nu-ti mai bea deloc lapte ceva o sa trebuiasca sa faci, ca e prea mic sa-l lasi fara. uite aici nu e asa o mare tragedie cu schimbatul laptelui, mie pediatra la anna cind i l-am introdus ca eu nu mai aveam, mi-a zis sa incerc mai multe marci pina i-o place una. asta pt ca ea a acceptat f greu formula. si fara tranzitii de nici un fel si alte alea. si cam asa am facut si a fost ok.

Ile
pai stai sa-ti zic: nu e asa de complicat pe cit crezi... se face la fel ca prima data daca cumva ai uitat acum serios vorbind nu mi se pare deloc mai greu cu doi copii, poate chiar a fost mult mai usor la al doilea... si deja se vad semne bune, anna incearca sa il includa in joaca ei, el zimbeste stirb deocamdata, dar parca vad ce o sa fie pe aici in vreo 2-3 luni ... eu recunosc ca asta a fost motivul principal pt care i-am facut unul dupa altul, sa aibe cu cine se juca si sa nu ne frece pe noi. ca am in jur numai familii cu un copil si mama ce greu le e, le trebe entertainment 24/7, si de la cine daca nu de la parinti... oricit de dragi ti-ar fi si oricita rabdare ai avea te duci cu capul la un moment dat, believe me.

bei da ce bate vintul asta pe aici? acuma ca am si eu chef de scris...nimeni

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka, am trecut azi pe la magazinul X si www.hasbro.com/mylittlepony/default.cfm?page=Products/Detail&product_id=19056" target="_blank">uite ce ponei albastru are acolo. Daca de el e vorba zi-mi si ti-l iau. E 35 de lei.

Noi azi, fiindca e joi, am fost la buni la tara si a dormit copilul meu de la 12.30 la 16.45 Niciodata nu a dormit asa de mult la pranz, cred ca nici ei nu i-a priit agitatia de azi-noapte. Oricum eu tot cheauna sunt.

Andreea nici Nancy nu se intoarce, reuseste sa se puna pe-o parte dar n-are niciun interes sa definitiveze intoarcerea fiindca nu-i place deloc pe burtica, o mai intorc eu, sta 1 minutel si apoi urla de numa...

Eu fac curat in dulapuri o data la 2 saptamani si am deja un geamantan de hainute mici si am si facut un geamantan cu bunuri pentru o vecina care asteapta o fetita peste o luna. Eu am oprit doar ce foarte bun-bun sau nepurtate, restul le voi da.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Buei nene mi-a adus hazbandul Leg magicul ala, am dat doua ture la picioare si ma strange intre ele nene... sa vezi ce cracanata o sa merg maine...
Moama ce greu e sa dai la pedalele alea umblatoare!!!

Mergi la inceput

Mai fetele, cu caii mei verzi pe pereti... sau ma rog, albastri...
Ala era un ponei, dar un ponei normal, nu din ala Little Pony... Am scotocit tot Toys-ul, tot ebay-ul... C-sale-le... nada!
I-am lasat fetei aleia, unde a vazut Eliza calul, i-am lasat un mesaj offline, sa vad ce zice, de unde l-or avea...
BOTI - multam fain mama, da' Little Pony avem o herghelie intreaga, de la cel mai mare la cel mai mic, e drept ca albastru nu avem, dar sigur gasesc si aici...
Multam tuturor de sugestii,... Cel mai bine seamana aia de la Barbie, dar nu sunt albastri si nu au aripi!

Mergi la inceput